Search

ZZACHT

ZZacht

Huidverzorging van zZacht voegt goede bacteriën toe aan de huid om verlichting te geven bij huidproblemen. De actieve ingrediënten (probiotica) zorgen voor een gezond microbioom op je huid. Een verstoord huid-microbioom kan leiden tot huidproblemen, zoals psoriasis, acne, eczeem, brandwonden, kapotte babybilletjes en huidschilfertjes, veroorzaken of verergeren. Met deze innovatieve formule herstelt de balans snel, waardoor je huid gezond
wordt en blijft.

HET BESTAAT ECHT: PROBIOTICA VOOR JE HUID.
Een nieuwe, revolutionaire cosmeticalijn voor huidverzorging.
• ‘Het is een eyeopener om vanuit het stimuleren van goede bacteriën in te zetten op huidverzorging’
• Huidverzorging van zZacht voegt goede bacteriën toe aan de huid om verlichting te geven bij huidproblemen. De actieve ingrediënten (probiotica) zorgen voor een gezond microbioom op je huid. Een verstoord huid-microbioom kan leiden tot huidproblemen, zoals psoriasis, acne, eczeem, brandwonden, kapotte babybilletjes en huidschilfertjes, veroorzaken of verergeren. Met deze innovatieve formule herstelt de balans snel, waardoor je huid gezond wordt en blijft.
• De dankbare kracht van zZacht.
• In cosmetica wordt veel gewerkt met bacteriedodende middelen. Middelen die de balans tussen goede en slechte bacteriën in en op de huid kunnen verstoren. Deze balans dient altijd hersteld te worden, want deze is essentieel voor een mooie, gezonde huid. Vandaar dat zZacht gezichts- en lichaamsverzorging heeft ontwikkeld op basis van pre- en probiotica.
• Een bewezen concept. Met hulp van een zeer ervaren onderzoekspartner en producent is vanuit een bewezen concept zZacht tot stand gekomen. Een zeer milde productlijn (zonder parabenen en aluminium) die door alle huidtypes goed wordt verdragen en de microflora – ook wel bekend als huid-microbioom – reguleert.  Vooralsnog bestaat de lijn uit een gezichtscreme, bodycreme, douchegel, deospray, badschuim, handzeep en handcreme. In twee heerlijke geuren: zZacht Woody en zZacht Flowery.
• Paradepaardje van zZacht is de revolutionaire ultrasone vernevelaar NanoZz, speciaal ontwikkeld voor de zeer fijne verneveling van probiotische vloeistof over het gezicht. Per milliliter bevat de vloeistof minimaal 50 miljoen goede bacteriën, die zeer diep in de huid doordringen. Omdat de vernevelaar sterker werkt dan een creme, geeft dit bijzonder mooie resultaten bij uiteenlopende huidproblemen. Ideaal ook voor na een reinigingsbehandeling of peeling.
• Tweevoudige werking. De producten, die anti-allergeen zijn en licht van structuur, hebben een unieke, tweevoudige werking. Met de probiotica worden vanaf het eerste gebruik extra goede bacteriën op de huid aangebracht. Dit positieve ‘shockeffect’ verbetert onmiddellijk de balans. Daarnaast stimuleren de prebiotica (inuline) de groei van de zZacht probiotica en van de reeds aanwezige huid eigen goede bacteriën.
• Bacteriën vermenigvuldigen zich wanneer er voldoende ruimte en voeding is voor nakomelingen. Als je zorgt voor een flinke dosis probiotica, neem je die condities weg. Dit zorgt dat ongezonde bacteriën zich niet meer delen wat de kans op huidirritaties sterk reduceert. 

Dagelijks gebruik.
 zZacht zorgt voor een gezonde microflora op je lichaam Huidverbetering Jouw huid heeft de juiste verzorging nodig om in balans te komen en blijven. Een onstabiele microflora kan problemen zoals psoriasis, acne, eczeem, brandwonden, huidirritaties, open wondjes, kapotte babybilletjes, schrale huid en schilfertjes veroorzaken of verergeren. De innovatieve formule van zZacht zorgt voor een stabiele microflora.

De werking van zZacht.
De verzorgingsproducten zijn in twee geurlijnen verkrijgbaar: zZacht Woody en zZacht Flowery. 
*Innovatieve formule
*Zorgt voor een stabiele microflora van de huid
*Zonder parabenen
*Zonder aluminium
*Laat andere cosmetica krachtiger werken
*Milieu bevorderend

Waarom?
Een goede microflora van de huid is erg belangrijk. Het zorgt voor een natuurlijke weerstand en optimale bescherming en is onderhevig aan de sterke belasting van wisselende omgevingsomstandigheden en het gebruik van (verkeerde) hygiëne en verzorgingsproducten. Wanneer de huidflora beschadigd is, kunnen huidproblemen of ongewenste effecten ontstaan. Ook geven een aantal ziektes aanleiding tot symptomen op de huid, die kunnen verergeren als
de huidflora niet gezond is.

Een ongezonde huidflora of slechte vochtbalans kan onder anderen aanleiding geven tot de volgende huidproblemen:
• Huiduitslag, jeuk en wondinfecties zoals psoriasis, allergieën, en eczeem
• Acné; door de bacterie propionibacterium acnes, die irriterende stoffen produceert in de
huidporiën wat puistjes kan veroorzaken.
• Bacteriële infecties veroorzaakt door bacteriën zoals staphylococcus en streptococcus.
• Schimmelinfecties veroorzaakt door een te hoge vochtigheid.
• Zweetgeur.

Dagelijks gebruik van NanoZz leidt tot een gezonde huidflora. Een revolutie in huidverzorging. 100% natuurlijke probiotica.Telkens wanneer de NanoZz vernevelaar wordt gebruikt, ademt men ook de probiotica in. Dit is volkomen veilig en biedt zelfs een aantal bijkomende voordelen. Onze sinussen en neusholte
filteren de lucht die wij inademen. Daardoor vangen de sinussen en neusholte vaak schadelijke kiemen en allergenen op uit de lucht, waardoor ze heel vatbaar zijn voor infecties en allergische reacties. Wanneer de 100% natuurlijke probiotica van NanoZz in de neusholte terecht komen, zorgen ze daar voor gezonde en stabiele microflora die het risico op infecties doet dalen. De vernevelaar maakt de molecuul zo klein dat het heel diep in de poriën komt. Het heeft een nog diepere werking dan een crème.

Voor alle huidtypen.
Hoewel de huid en het uiterlijk ervan sterk kunnen verschillen per persoon, hebben alle huidtypes een goede verzorging nodig. De probiotica in de NanoZz vloeistof zijn geselecteerd op hun mogelijkheid om zich aan te passen aan sterk wisselende omstandigheden (droge huid versus vette huid; zuurtegraad). Elk huidtype haalt zodoende voordeel uit het gebruik van NanoZz.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar