Zoek

Welkom bij Beauty for You. 
Bent u op zoek naar ultieme beleving van rust en ontspanning? Huidverzorging of juist maximale huidverbetering? Een goed advies voor uw huidproblemen/wensen, thuisverzorging of mooie nagels? Dan bent u bij mij in de juiste handen: Gediplomeerd Huidexpert met passie voor de klant & de huid, welke ik graag over draag.
Uiteraard ben ik op topniveau opgeleid en blijf me bijscholen in mijn branche.

Professionaliteit, persoonlijke aandacht, kennis, passie en diversiteit aan intensieve behandelingen voor Huidverbetering staat voorop!

Ik wens dat iedereen die hier binnenkomt, ontspannen, tevreden en zelfverzekerd de deur weer uitgaat. Daarom hoort u rustgevende muziek, ziet u een warme natuurlijke inrichting met sfeervolle verlichting, branden er kaarsen en ruikt u heerlijke geuren. Met mijn kennis en passie biedt ik de laatste trends in de branche.

Samen met de huid verbeterende hoofdmerken ALPHA-H & Malima (het merk met weldadige geurbeleving) zorg ik voor uw huid. In mijn schoonheidsinstituut werk ik uitsluitend met natuurlijke producten.

Zo heb ik ook zZacht het probiotische merk voor de extreem gevoelige huidproblemen. En ook Bbie voor de gevoelige baby-kinderhuid.
Al deze revolutionaire producten en behandelingen zijn vervaardigd met meeste respect voor de aarde en in harmonie voor het leven.

Kortom;
Beauty for You een samenspel tussen persoonlijke aandacht, intensieve huid verbeterende & huidverjongende behandelingen, weldadige geuren en exceptionele producten voor een ultiem gevoel van Total Wellness.

Ik ben:
• ANBOS Gediplomeerde Allround Schoonheidsspecialiste
• Huidproffesional
• ALPHA-H Huidexpert
• ALPHA-H PROFESSIONAL SKIN CLINIC
• Gecertificeerd DERMAPEN-Microneedling Therapist & Microdermabrasie Therapist
• Cosmedical Therapist
• Wellness Expert
• Malima SkinCare Specialist
• Allround Nagelstyliste

Graag nodig ik u uit om kennis te maken en ervaar de serene sfeer, prachtige behandelconcepten en hoogwaardige producten! 
Wilt u meer weten, kijk dan bij het kopje MIJN SALON

Ontdek wat ik voor u kan betekenen.
Een goed gevoel maakt zichtbaar mooier en zichtbaar mooier geeft een goed gevoel.
Uw huid is uniek en verdient professionele aandacht.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar