Zoek
Welkom bij Beauty For You
Professionaliteit in een warme deken

 Ben je op zoek naar Huidverzorging of juist maximale Huidverbetering voor je huidwens of huidprobleem? Een goed advies voor thuisverzorging of een Ultieme beleving van rust en ontspanning? Dan ben je bij mij in de juiste handen: Gediplomeerd Huidexpert met passie voor de klant & de huid, welke ik graag over draag. Van acnebehandelingen, therapeutische (kuur)behandelingen voor Ageing of hyperpigmentatie, SuperBoost, Plasmalifting, Microdermabrasie en Microneedling, Collageendraden, Bioptron Lichttherapie, Definitiefontharen met Diode Laser of IPL behandelingen tot wellnessbehandelingen of massagebehandelingen met o.a. edelstenen en reiki. Uiteraard ben ik op topniveau opgeleid en blijf me bijscholen in mijn branche.                                                      

Professionaliteit, persoonlijke aandacht, kennis, passie en diversiteit aan intensieve behandelingen voor Huidverbetering staat voorop!

Voor jong & oud, man of vrouw. Mijn wens is dat iedereen die hier binnenkomt, ontspannen, tevreden en zelfverzekerd de deur weer uitgaat. Daarom hoor je rustgevende muziek, zie je een warme natuurlijke inrichting met sfeervolle verlichting, branden er kaarsen en ruik je heerlijke geuren. Elk bezoek zal een unieke ervaring op zich zijn. In een sfeervolle omgeving word je ontvangen door de Vak Opgeleide Schoonheidsspecialiste: Brenda de Haan. Een kundig gediplomeerde Schoonheidsspecialiste (ANBOS en VEKTIS geregistreerd). Met mijn kennis en passie bied ik de laatste trends in de branche.

Samen met een van de huidverbeterende hoofdmerken Synergie Skin, Anubis, ALPHA-H, KRX, DS V\Line, Cenzaa & Malima (de laatste 2 merken met weldadige geurbeleving) zorg ik voor jouw huid. In mijn schoonheidsinstituut werk ik uitsluitend met zo natuurlijk mogelijke producten. Zo heb ik ook zZacht het probiotische merk voor de extreem gevoelige huidproblemen. En ook Malima for Kids voor de gevoelige baby-kinderhuid.

Kortom: Beauty for You een samenspel tussen persoonlijke aandacht, intensieve huidverbeterende & huidverjongende behandelingen, weldadige geuren en exceptionele producten voor een ultiem gevoel van Total Wellness.

Ik ben:

  • ANBOS Gediplomeerde Allround Schoonheidsspecialiste
  • Huid professional
  • Gecertificeerd D.A.S. Medical Plasma expert
  • Gecertificeerd Spark Pro Diode/IPL Laser specialist ALPHA-H Huidexpert
  • ALPHA-H Huidexpert /ALPHA-H PROFESSIONAL SKIN CLINIC
  • Gecertificeerd Dermapen/ Skinpen – Microneedling Therapist Microdermabrasie Therapist
  • Cosmedical Therapist /Microdermabrasie Therapist
  • Wellness Expert
  • Allround Nagelstyliste
Een goed gevoel maakt zichtbaar mooier en zichtbaar mooier geeft een goed gevoel.

Uw huid is uniek en verdient professionele aandacht. Ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Graag nodig ik je uit om kennis te maken en ervaar de serene sfeer, prachtige behandelconcepten en hoogwaardige producten! 

Het onderscheidend karakter is het totaalconcept van wellness, healthness en huidverbetering. Er wordt gewerkt met hoogwaardige huidverbeterende producten met een natuurlijk karakter.

Huidadvies
Acne
Anti ageing
Massages
Reiki
Hyperpigmentatie
Plasmalifting
Microdermabrasie
Wellness
Superboost
Microneedling
Collageendraden
Bioptron Lichttherapie
Definitief ontharen
IPL behandeling
Gevestigd in het pand aan de Vossenlaan 12 in Assen

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar