Zoek
Jouw huid & Producten

Gebruik je het verkeerde product, dan heeft dat soms pijnlijk zichtbare gevolgen voor je huid. Zo wordt een droge huid trekkerig en schilferig van een lotion die bestemd is voor een vette huid en krijgt iemand met een vette huid (meer) pukkeltjes en verstopte poriën onder een laag crème voor de droge huid.

Verandering van huidconditie

Daarnaast kunnen stress, verdriet, medicijngebruik, weersinvloeden en seizoenswisselingen de huidconditie (tijdelijk) veranderen. Raadpleeg ook met regelmaat je schoonheidsspecialiste zodat je er altijd zeker van bent dat je de juiste producten voor jouw huid gebruikt.

Iedere huid heeft frequent behoefte aan intensieve verzorging

Ik help je graag met het bereiken van optimaal resultaat! Maar hoe doen we dat dan? Het is heel belangrijk om regelmatig een (herstel)behandeling te plannen bij de schoonheidsspecialist in de salon. Je huid krijgt op dat moment de boost die het nodig heeft om zelf verder te herstellen. Alleen een huid verbeterende behandeling in de salon is helaas niet genoeg. Gebruik dagelijks de producten die geadviseerd worden, zodat je huid optimaal verzorgd wordt waardoor maximale huidverbetering mogelijk is. Wanneer je naast de ‘buitenkant’ ook de ‘binnenkant’ verzorgt met pure, gezonde voeding, zult je zien dat jouw huid met een aantal weken nog meer gaat stralen en egaler wordt.       

Een stralende en gezonde huid

Een gezonde, jonge en stralende huid, dat is wat je wil! Maar hoe bereik je dat? Welke producten kunt u gebruiken en in welke volgorde?  Ik help je graag door het juiste advies en de juiste keuze te maken voor maximale huidverzorging en huidverbetering. Zo weet je precies welk product je wanneer kunt gebruiken, zodat we samen werken aan een gezonde huid! Hoeveel aandacht moet je aan jouw huid besteden? En wat wil je eigenlijk doen om jouw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering? Boek gerust een intake voor Huidverbeterende Behandelingen of een Meet & Treat behandeling dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn        

Optimaal resultaat
Huidverbeterende behandeling
Thuisverzorging
Gezond eten & drinken

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar