Zoek

Wist je dat…Wat je eet… grote invloed heeft op hoe je huid veroudert. Ongezond, bewerkt eten dat laag is in voedingsstoffen en suikers zorgt ervoor dat je huid sneller ouder wordt en dat de natuurlijke aanmaak van collageen achteruit gaat. Collageen is een van de belangrijkste bouwstenen in ons lichaam, verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de hydratatie […]

Wist je dat…
Wat je eet… grote invloed heeft op hoe je huid veroudert. Ongezond, bewerkt eten dat laag is in voedingsstoffen en suikers zorgt ervoor dat je huid sneller ouder wordt en dat de natuurlijke aanmaak van collageen achteruit gaat.

Collageen is een van de belangrijkste bouwstenen in ons lichaam, verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de hydratatie van je lichaam en huid zodat alle lichaamsfuncties optimaal hun werk kunnen doen. Zo’n 75 tot 80 procent van de stoffen in ons lichaam die niet uit water bestaan, zijn verschillende soorten collageen, onder andere in onze huid.

Gelukkig kunnen we dit verouderingsproces vertragen door gezond te eten en door collageen supplementen te gebruiken.

Het antwoord op het zo lang mogelijk behouden van een natuurlijke, jeugdige uitstraling? Dat is Collagen Lift Paris! ✅

Elke ampule van Collagen Lift Paris bevat namelijk 5.000 mg gehydrolyseerd collageen, waardoor rimpels tot 50% minder zichtbaar worden.

Voor elk type huid bestaat er een passende collageen kuur.

❤️ Red Carpet (Rode ampule): Deze kuur helpt voor een betere elasticiteit, en een gladde, goed gehydrateerde en soepele huid. Aangeraden bij algemene huidveroudering, rimpels, huidverslapping en ook aangeraden bij acné en de gevoelige, vochtarme of droge en trekkerige huid met donkere kringen.

🤍 Luminous Gold (Witte ampule): Een anti-age collageen supplement in drank dat actief rimpels vermindert, huidspanning verbetert, pigment egaliseert, en zonneschade herstelt. Het is het beste collageen supplement voor de huid, en boost ook de haargroei, de nagels en verbetert de contouren van het lichaam en cellulite.

Collagen Lift Paris LUMINOUS GOLD? ✨

Alle voordelen op een rij:

➡️ Gehydrolyseerd collageen type 1 (bovine – rundscollageen) voor huid, haren en nagels
➡️ Optimale absorptie binnen de 30 minuten van 99% van het collageen per dosis, in een handige ampul
➡️ Vermindert pigmentatie en verhoogt egaliteit van de teint
➡️ Verbetert elasticiteit en hydratatie
➡️ Vermindert lijntjes en rimpels
➡️ Neem 1 ampul elke dag op een nuchtere maag 30 minuten voor de maaltijd
➡️ Zichtbaar en bewezen resultaat 4-6 weken
➡️ Geen toegevoegde suiker, geen zoetstoffen
➡️ Diabetisch vriendelijk
➡️ GGO-vrij / glutenvrij / tarwevrij / zuivelvrij / soja-vrij / noten-vrij / BPA-vrij / heavy metal-vrij / vrij van pesticiden / vrij van vulstoffen
➡️ Bevat jodium. Niet geschikt voor vegetariërs, zwangere of zogende vrouwen.

Collagen Lift bevat eigenlijk ook multivitaminen én mineralen: vitamine C, glutathion, vitamine E, aminozuren en micronutriënten via de zeewier extracten. Allemaal zeer nuttige toevoegingen aan de opname van collageen, én bouwstenen voor een betere collageen productie. Dat is trouwens HET DOEL van een collageensupplement: ervoor zorgen dat je eigen collageen productie en voorraad op punt blijft.  Dankzij Collagen Lift kan je met veel andere preparaten gaan combineren en is er geen overflow 😉

Wist je dat… 💭
De kwaliteit van het gebruikte collageen, mee het resultaat bepaalt?

➡️ Uit de vele beschikbare studies, is er één dat onomstotelijk bewijs levert: het gehydroliseerde collageenpeptide Vertisol heeft een bewezen positief effect op huiddikte en het verminderen van rimpels.

Dit laat het wetenschappelijk onderzoek ‘Oral intake of specific bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrix synthesis’ van Ehrhardt Proksch zien.

Het specifieke VERISOL collageen geeft dus de zekerheid dat je het beste collageen inneemt ✅

Onze Collagen Lift Paris is een hoogwaardig product  om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen. Het enige wat je nog moet doen is een slokje nemen en genieten!

Wil je ook jouw glans ontdekken?✨

#collagenliftbenelux #collagenliftparis #collagenlift #Collageen #rimpels #strakkerehuid #stralendehuid 

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar