Zoek

Ik heb bewust gekozen voor Natuurlijke Huidverzorging!

Omdat we allemaal steeds bewuster worden van wat we gebruiken aan producen en voedsel, en terecht! Steeds meer mensen ervaren vervelende reacties van de huid, door gebruik van verkeerde cosmeticaproducten. Deze producten bevatten veel schadelijke toevoegingen als parabenen, minerale oliën, MITS, PARFUM, SLS, SLES, Paraffinum Liquidum, etc., etc.
Helaas komt het in heel veel merken voor omdat het goedkope grondstoffen zijn, ze lijken een comfortabel gevoel te geven aan de huid, maar werken mega huidfunctie-verstorend en sluiten de huid af. Daarbij wordt het gedeeltelijk opgenomen in de bloedbaan…

Natuurlijke huidverzorging heeft geen ongewenste toevoegingen en is dus beter voor je huid en algehele gezondheid. Onze huid is ons grootste (uitscheidings-)Orgaan. Daar hebben we er maar één van en moeten we ons leven lang mee doen, en we willen die zo lang mogelijk in de beste conditie houden, dus moeten we het goed verzorgen!

Dit kan je doen door dagelijks de huid goed te reinigen en te voeden met de natuurlijke producten van AlphaH of MALIMA (en zZacht) afgestemd op uw huidtype en behoefte. En daarnaast minimaal de huid 4 keer per jaar op een juiste manier intensief door de schoonheidsspecialist te laten behandelen, de huid heeft een cyclus van 28 dagen, voor het beste resultaat adviseer ik 1x per 4 á 6 weken.

Bij Beauty for you gaan we voor Maximale huidverbetering. Daarbij sluit de kracht van AlphaH, Malima & zZacht aan in mijn filosofie: echte schoonheid zit van binnen! Ik kijk daarom niet alleen naar de ‘buitenkant’, maar ook naar je ‘binnenkant’.

Huidanalyse inside & outside

Vanuit de Oosterse huiddiagnostiek leeft de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam. Een goede lichamelijke gezondheid zorgt dat alle organen optimaal kunnen functioneren. Stress, verdriet, slaaptekort, verkeerde voeding, roken, alcohol, overmatig zon, te weinig beweging etc. werkt allemaal door op de huid, vandaar dat we ook wel zeggen: De huid is de spiegel van de ziel.
Zitten we lekker & gezond in ons velletje, vertaalt dat naar een stralende huid.

 

 


Meer >>

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar