Zoek

Uw Skincare Routine

Het verzorgen van de huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!
Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid
geven we hier een uitleg. Hiermee weet u precies welk product u wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd u aan uw huid moet
besteden om deze jong en mooi te houden. Uw huid verdient advies op maat!
Wij analyseren uw huidconditie en adviseren bij welke producten uw huid baat heeft. We geven u na iedere behandeling een vrijblijvend passend huidadvies.

STAP 1: REINIGEN VAN HET GEZICHT
De basis van goede gezichtsverzorging is goede reiniging.
Reiniging van de huid is de allerbelangrijkste stap die nooit mag worden overgeslagen.
Alleen met een schone huid kunt u uw eerste stap zetten naar maximale huidverbetering! De huid wordt de hele dag blootgesteld aan invloeden die de huid vervuilen, zowel van buitenaf als van binnenuit.
Door dagelijkse reiniging van uw huid met onze reinigingsproducten/ cleansers brengen we uw huid terug naar haar natuurlijke basis én uw huid neemt werkstoffen beter op. ’s Avonds reinigt u de huid om het vuil van overdag te verwijderen. In de nacht (tussen 1 en 6 uur) is de huid erg actief om zich te herstellen van alle schade die hij overdag heeft opgelopen. De huid neemt ‘s nachts de meeste werkstoffen op. Alle reinigers van mijn merken zorgen ervoor dat kostbare werkstoffen: cosmeceuticals, in de serums en crèmes dieper de huid in getransporteerd worden.

Als 1e stap wast u uw handen, vervolgens pakt u een beetje (ongeveer zo groot al een van 0,20) van de reiniger en brengt u met de handen aan op het gezicht en masseer het even in, zo weekt u als het ware het “vuil” of Make Up los van de huid. Dit hoeft geen minuten te duren! Haal het milde reinigingsproduct (*) er vervolgens af met een washandje met lauwwarm water, dan mag het nog een keer na gereinigd worden door een beetje van de milk op een vochtige wattenpad te doen (je maakt een stapeltje watjes vochtig en knijpt het uit, zodat het niet kleddernat is, maar vochtig).

Stap 2: Gebruik vervolgens de geadviseerde lotion/toner.
Ook deze kunnen op de vochtige watjes aangebracht worden, na de ene kant  over het gezicht gehaald te hebben draait u de pad om en zult u zien dat na nogmaals over de huid heen gegaan te zijn dat deze schoon is, de andere kant laat toch een grauw laagje achter…
De lotion verwijdert namelijk de laatste vuilrestjes, hersteld de PH-Waarde van de huid, transporteert de werkstoffen naar de diepere huidlagen. Ik vind dit altijd een MUST en vergelijk de huid dan met een appel, als we deze in de salade verwerken doen we er een beetje citroensap op, zodat hij niet verkleurd, dus gaat tegen het verouderingsproces… dat doet de lotion/toner of mist dus ook voor de huid!! 😉

(*) Er zijn “de wereld” aan reinigingsproducten te koop in bv. Supermarkten of drogisterijen maar ook hier zitten ontzettend veel schadelijke stoffen in wat de huid en de ogen kan irriteren of een branderig gevoel geven. Denk je dat je duur uit bent met onze producten? Vergis je niet, je doet wel 7x zolang hiermee als een pak reinigingsdoekjes boordevol schadelijke stoffen..

Indien u reinigt meteen reinigingsgel, brengt u een hoeveelheid van €0,20/0,50 aan op uw vingertoppen en masseer dit in het gezicht, neem er water bij, zodat het gaat schuimen, en spoel dan royaal af met water.
Gebruikt u de Essential Cleansing Balm, neem dan ook een kleine hoeveelheid om  aan te brengen en lekker inmasseren, de gel versmelt dan in een olie, vervolgens pakt u er water bij, dan verandert het tot een melkwater, vervolgens ook dit product goed nareinigen met water.

TIP: de huid rond de ogen heeft extra aandacht nodig, gebruik daar een milde reiniger speciaal voor de ogen van Cenzaa of malima voor en ga voorzichtig te werk.

Vervolgens kunt u de oogcreme of ooggel aanbrengen, neem een speldeknopje op uw vinger en verdeel dit over 2 vingers, breng het dan op de oogkas aan, niet op het bewegende gedeelte, daar door de warmte van de huid het dichter bijloopt, met alle gevolgen van dien. Vaak adviseren we deze crème voorzichtig op te bouwen, eerst om de dag 1 x en dan uitbouwen naar 2 x per dag. Daar deze vaak erg rijk aan ingrediënten zijn.

STAP 2: DIEPTEREINIGING VAN HET GEZICHT
Zuiver de poriën diep voor optimale opname van cosmeceuticals. Naast de dagelijkse reiniging van de huid, is het van belang om één tot drie keer per week een dieptereiniging toe te passen.
Zo worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd, de poriën gezuiverd en oneffenheden geëgaliseerd tevens wordt de effectiviteit van de dagelijkse producten geoptimaliseerd.
Afhankelijk van uw huid is 1 tot 3 x per week scrubben een must, dit kan met de zachte Crystal Orange Cleanser ©, of de intensievere Microdermabrasion Polish © of het Illuminating Masq is als een milde lysing in te zetten, door het eerst te laten indrogen en dan af te rubbelen. Maar ook van Malima en AlphaH is een geschikte voor uw huidtype, ik adviseer u graag.

Wilt u een alternatief voor het “mechanische” scrubben? Gebruik dan de Illuminating Mist met hydroxyzuren die een enzymmatige werking heeft. Denk aan een rosaceahuid.

STAP 3: HET SERUM OF COMPLEX VOOR SNEL EN ZICHTBAAR RESULTAAT
De meest krachtige dosis cosmeceuticals voor maximale huidverbetering.
Een complex of serum/serum infusion is een dunne, super hoog geconcentreerde fluid en is “de levensverzekering  voor een mooie huid”. Dankzij de speciale formule van cosmeceuticals wordt het complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Ze zitten boordevol vitaminen, antioxidanten ze werken bijzonder doeltreffend en effectief om jouw huidwens of huidprobleem aan te pakken.
Het is de meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, slechts enkele druppels zijn voldoende. Vraag naar de power voor uw huid/huidwens. Ze zijn er om de huid op te peppen, lichter te maken of om te beschermen.

STAP 4: DE 24H GEZICHTSCRÈME
Mooi oud worden, dat is dé wens van bijna iedereen. Daarom is het cruciaal dat de huid dagelijks wordt voorzien van een 24H gezichtscreme, die de huid ondersteunt en beschermt tegen invloeden van buitenaf! Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei factoren die onze huid schade toe kunnen brengen. Daarom is het van belang de juiste creme te gebruiken die bij uw huid past.

Een crème gebruikt u om de huid te beschermen, te hydrateren, te voeden of te verbeteren. De professionele crèmes zijn zeer hoog geformuleerd met werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. De crèmes die ik adviseer bieden door de hoge dosering antioxidanten, het hele jaar door, bescherming tegen UV-stralen, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf. Maar een MUST blijft het om een speciefeke SPF bescherming er overheen te gebruiken en meerdere keren per dag te herhalen.

Bij dagelijks gebruik 2x per dag na uw grondige reiniging is het resultaat al binnen korte tijd te zien.

STAP 5: HET GEZICHTSMASKER
Regelmatig gebruik van corrigerende maskers houdt uw huid gezond, net als regelmatige lichaamsbeweging uw lichaam in vorm houdt.
De vitaminecocktail die zorgt voor een extra huidoppepper!
Onze Maskers zijn vitaminecocktails voor de huid. Elk masker zorgt voor de extra oppepper die uw huid nodig heeft. Het is uw EHBO-product bij veranderende weersomstandigheden, stress en weinig slaap. De huid wordt tijdelijk afgesloten waardoor het ervoor zorgt dat vocht en warmte worden vastgehouden waardoor afvalstoffen beter worden verwijderd. Net als bij sporten is regelmatig gebruiken van een masker de absolute garantie voor huidverbetering.
Mijn merken hebben verschillende maskers ontwikkeld voor verschillende huidtypen en condities. Voor een optimaal resultaat, breng een masker aan na een grondig gereinigde huid, liefst ook eerst gescrubd.

STAP 6: BESCHERMEN VAN DE HUID
Bescherm uw huid extra tegen zon en UV-stralen. Er wordt wel gezegd dat 90% van de verouderingsproblemen van de huid veroorzaakt wordt door de zon. Bedenk maar eens wat gebeurt er met een elastiekje wat in de zon ligt? Juist het verpulvert, … dat gebeurt dus ook met het collageen en elastine in uw huid. Maak er een gewoonte van om uw huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection. De Cenzaa crèmes en BB creams zijn allemaal voorzien van een natuurlijk filter. Ook in de winter (ook als het bewolkt is!) is het belangrijk uw huid te beschermen tegen straling. Dat mag zelfs 4 keer per dag. De Facial Protection © is verkrijgbaar met een SPF 25 of 50. En de SPF Moisterizers van AlphaH zijn  met een nog breder spectrum en kunnen eigenlijk therapeutisch gezien worden.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar