Zoek

HUID & PRODUCTEN

Gebruikt u het verkeerde product, dan heeft dat soms pijnlijk zichtbare gevolgen voor uw huid. Zo wordt een droge huid trekkerig en schilferig van een lotion die bestemd is voor een vette huid en krijgt iemand met een vette huid (meer) pukkeltjes en verstopte poriën onder een laag crème voor de droge huid.

VERANDERING IN HUIDCONDITIE

Daarnaast kunnen stress, verdriet, medicijngebruik, weersinvloeden en seizoenswisselingen uw huidconditie (tijdelijk) veranderen. Ontdek hieronder welk huidtype u heeft. Raadpleeg ook met regelmaat uw schoonheidsspecialiste zodat u er altijd zeker van bent dat u de juiste producten voor uw huid gebruikt.

OPTIMAAL RESULTAAT 50/50 %

IEDERE HUID HEEFT FREQUENT BEHOEFTE AAN INTENSIEVE VERZORGING
Wij helpen u graag met het bereiken van optimaal resultaat voor uw huid. Maar hoe doen we dat dan? Het is heel belangrijk om regelmatig een (herstel)behandeling te plannen bij de schoonheidsspecialist in de salon.
Uw huid krijgt op dat moment de boost die het nodig heeft om zelf verder te herstellen.
Alleen een huid verbeterende behandeling in de salon is helaas niet genoeg.
Gebruik dagelijks de producten die geadviseerd worden, zodat uw huid optimaal verzorgd wordt waardoor maximale huidverbetering mogelijk is. Wanneer u naast de ‘buitenkant’ uw ‘binnenkant’ verzorgt met pure, gezonde voeding, zult u zien dat uw huid met een aantal weken nog meer gaat stralen en egaler wordt!

EEN STRALENDE EN GEZONDE HUID

Een gezonde, jonge en stralende huid, dat is wat u wilt! Maar hoe bereik je dat? Welke producten kunt u gebruiken en in welke volgorde? Wij helpen u graag en Cenzaa heeft hiervoor het unieke 6 stappenplan ontwikkeld voor maximale huidverzorging en huidverbetering. Zo weet u precies welk product u wanneer kunt gebruiken, zodat we u samen die gezonde huid kunnen geven! Uiteraard is dit ook uiteindelijk mogelijk bij de producten van IK Skin Perfection.
Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? En wat wilt u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering? Huidverbeterende thuisverzorging >>

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar