Zoek

Net als uw gezicht zijn uw handen een visitekaartje van u. Het is een van de dingen waar men naar kijkt. Ook u kunt mooie verzorgde handen hebben!

U kunt kiezen voor een manicure, waarbij de nagelriemen verzorgt worden, overtollige velletjes verwijderd worden van de nagelplaat en de nagels in model gevijld worden, nagels gelakt kunnen worden of een heerlijke paraffinepakking om de huid weer in goede conditie te brengen.

Tevens is zo een heerlijk verwarmende pakking ook fijn bij Kloven en Winterhanden.

Manicure. Let goed op waar u dit laat doen, want het kent ook risico’s?!
Een van de verwenmomenten voor de vrouw is het laten verzorgen en lakken van de nagels.

Toch is het goed om erbij stil te staan dat de producten die tijdens een manicure worden gebruikt soms wat onaangename probleempjes aan de huid of nagels kunnen geven. En nog belangrijker is het om deze problemen op tijd te herkennen.

Zo kan het gebruik van nagelproducten met formaldehyde allergische reacties opleveren en uw nagels uitdrogen. Formaldehyde komt vooral in nagelverharders voor. Veel nagellakproducten zijn tegenwoordig echter formaldehyde vrij. Dit staat vaak expliciet op de verpakking vermeld.

Het is wellicht goed om dat even te checken. Sommige nagellakproducten bevatten sporen van nikkel waardoor contactallergie kan optreden. Verder kunnen vooral donkere nagellakkleuren de nagels een gelig aanzien geven of gelige vlekken veroorzaken. Gelukkig vervagen ze na het verwijderen van de nagellak ook weer betrekkelijk snel. Toch is het beter om langdurig gebruik van donkere kleuren te vermijden en om in ieder geval eerst een kleurloze lak aan te brengen om de nagels te beschermen.
Verwijderen van de nagellak kan u het beste met een Non Aceton Polish Remover doen.

Graag laten wij u een goede manicure ervaren met de Verzorgende producten van Pronails en  Young Nails van Nail line Cosmetics. Deze producten kunnen wij u ook voor thuisgebruik adviseren!
U kunt er bij ons van uit gaan dat we kwalitatief goede producten gebruiken. Overigens is het ook belangrijk dat de manicure op een hygiënische en verantwoorde manier wordt uitgevoerd maar dat is weer een heel ander verhaal en ook daar zorgen we voor.

Ook kunt u natuurlijk voor een van onze nagelsystemen kiezen, Opzetten van Gelnagels, Opvullen van Gelnagels , Overlay of de Soak Off van Go Time. We zetten ook Gelnagels bij nagelbijters en dan ook zelfs bij mannen!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

In de nagelsystemen hebben we diverse varianten:

*Go Time – Een Soak-Off gel, voor op de natuurlijke nagel die ongeveer 2 weken perfect blijft zitten.

*Opzet van Gelnagels, met verlenging door een tip. Dit is een systeem wat om de 3 weken ongeveer wordt bijgevuld indien u dat wenst. Dit kan met French of een Color gelakt worden.

Dan hebben we nog een gelsysteem Overlay, dit is gel op de natuurlijke nagel, zonder verlenging en wordt ook om de 3 weken bijgewerkt.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar