Search

Terug van weggeweest: Cenzaa

Toch bleek het dat zowel de klanten als ikzelf de producten van Cenzaa misten, waarop ik besloten heb het toch weer op te nemen in het instituut voor zowel de verkoop als ook in de behandeling. Ik heb er ook niet voor niks 12 jaar al mee gewerkt. Nu kan ik een ieder wat wils bieden.

Cenzaa is een 100% Nederlands merk dat sinds 2008 unieke producten ontwikkelt met liefde voor de aarde en in harmonie met het leven. Geboren vanuit een ongelofelijke passie voor de huid en gedreven door ambitie om het beste nog beter te maken. Al ruim 12 jaar lang ontwikkelt Cenzaa producten voor iedere huidwens en ieder huidprobleem, het hoogst haalbare resultaat als uitgangspunt.
Hun missie is om de huid en daarmee de kwaliteit van het leven, structureel te verbeteren. Met kennis, liefde en toewijding bieden ze huidverbetering op het allerhoogste niveau.

Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, cosmedische huidtherapie en wellbeing combineert.
De huidverbeterende producten van Cenzaa omvatten de levenskracht van planten, zijn vervaardigd uit gezonde grondstoffen en zijn rijk aan hoog geformuleerde ingrediënten zoals bijvoorbeeld PCN2-werkstoffen. Deze doeltreffende werkstoffen dringen diep door in de huid en zorgen daardoor voor baanbrekende huidverbetering door huidveroudering op de rem te zetten en huidverjonging in te zetten.

CENZAA heeft een totaalconcept voor lichaam en geest ‘Cenzaa’ stamt af van het woord ‘zijde’. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de ‘Zijderoute’. De belangrijkste verbinding tussen de Oosterse en Westerse wereld. In de Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. Mediterrane en Oosterse planten en kruiden zijn omgezet in essentiële oliën. De synergetische werking tussen deze pure ingrediënten geven de producten kracht. De diversiteit van nieuwe technieken en de behandeltechnieken uit oude culturen zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest. En dompelen u onder in een wereld vol luxe beleving!

Cenzaa maakt gebruik van de meest recente laboratoriumtechnieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten. Het summum van wellness en huidverbetering met natuurlijke ingrediënten is daarmee in ieder Cenzaa product bereikt. En dat van Nederlands bodem!
Stap binnen in de wereld van Cenzaa en ervaar de serene sfeer, luxe verpakkingen, prachtige behandelconcepten en hoogwaardige producten.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar