Zoek

SYNERGIE SKIN

SYNERGIE SKIN

Next Level Skincare uit Australië voor Huidverbetering. Een cosmeceutische skincare lijn die een biologische en zichtbare verandering/verbetering in
de huid teweeg brengt. Met meer dan 50 producten, variërend van actieve serums tot moisturisers, biedt Synergie Skin een lijn waarmee elke huid en elk huidprobleem gericht kan worden behandeld. 

Synergie Skin is in 2005 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal erkend bedrijf, dat door cosmetisch artsen en huidtherapeuten hoog wordt
aangeschreven. Alle producten worden geformuleerd door biologisch wetenschapper en cosmetisch chemist Terri Vinson (BSc. DipFormChem. DipEd. ASCC).
Omdat Synergie Skin al haar activiteiten onder één dak heeft, worden alle producten in hetzelfde pand ontworpen, geproduceerd en verpakt. Deze (voor de branche) unieke methode zorgt ervoor dat elk afzonderlijk product met de grootste zorg wordt gemaakt. 

Synergie producten worden door klinische data ondersteund en zijn compleet vrij van twijfelachtige ingrediënten. De productlijn bestaat uit echt actieve producten met zeer hoogwaardige ingrediënten, is gebruiksvriendelijk, erg ZUINIG en het allerbelangrijkste is dat het écht een zichtbare verbetering in uw huid teweegbrengt. Synergie Skin wordt in Europa gedistribueerd door SURE Medical NV, een vooraanstaand leverancier van producten en diensten binnen de Esthetische en Cosmetische branche. 

Wij begrijpen dat elke huid weer anders is en geloven in het belang van een verzorgingsroutine die specifiek gericht is op dat huidtype. Van acne tot hyperpigmentatie, het is onze missie om producten te maken die alle huidproblemen aanpakken, zodat u zich weer geweldig in uw huid kunt voelen, ongeacht de leeftijd.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar