Zoek

SuperBoost

SuperBoost your skin

Een facelift zonder snijden of prikken

Superboost your skin!

Together we create a healthy glowing skin!

Wat als je helemaal geen fan bent van botox of fillers, maar je gewoonlijke gelaatsbehandeling niet meer heel veel uithaalt?  Elektrostimulatie geeft je huid een zichtbare boost op een (bijna) pijnloze manier.  Vanaf 30 juni ’22 exclusief (alleenrecht) bij Beauty for you in Assen en omgeving!

REVOLUTIONAIRE EN PIJNLOZE BIOFEEDBACK BEHANDELING

De SuperBoost! Een gelaatsbehandeling die je huid echt een superboost geeft. Klinkt heerlijk…maar, wat is het nu precies?

Heel kort door de bocht:
Vanaf ons 25ste levensjaar verliezen we de communicatie tussen onze hersenen, gelaatsspieren en zenuwen in de huid. Langzaamaan start hier onze huidveroudering. Onze spieren worden dunner en de huid gaat meer hangen. Enige tijd later merken we de eerste fijne lijntjes op, een pigmentvlekje hier en/of rimpeltje daar, etc. Met de SuperBoost halen we het diepere, overtollige vuil uit de poriën en actieve bestanddelen (mineralen en vitaminen) worden in je poriën gebracht. Deze actieve bestanddelen hangen af van jouw huidproblemen en komen terecht in de diepere lagen van jouw huid. Een boost voor de huid dus! Verder verbeteren én herstellen we de communicatie tussen hersenen, spieren en zenuwen door middel van elektrosimulatie (genaamd Neurobiofeedback). Wenkbrauwen worden gelift, fijne lijntjes worden gladder gestreken, donkere kringen verminderen, acne wordt aangepakt, pigmentatie verzwakt,…

Is het dan zoals botox?

Nee, want er komt geen naald of botulinetoxine aan te pas!

ZEER RESULTAAT-GERICHT MET EEN PRACHTIG NATUURLIJK EFFECT!

Superboost biedt de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en zeer uitgebreid, deze behandeling kan voor veel worden ingezet: 

 • Huidverjonging
 • Verminderen van (fijne) rimpels
 • Oog- en wenkbrauwlift
  Onregelmatige huid
 • Grove poriën
 • Acné

De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt.

Acné, puistjes en onzuiverheden bestrijden we snel en effectief met de Superboost.

Hierbij sluizen we een antibacteriële cocktail tot diep in de huid die ervoor zorgt dat we de propioni bacterie van binnenuit kunnen aanpakken.

Voordelen van de SuperBoost
Van welke voordelen wil jij genieten?
Je huid wordt gelift
Je verslapte hals- en kaaklijn terug verstevigen
Instant hydratatie van de huid
Fijne rimpeltjes rond de ogen of donkere kringen verminderen
Bestrijdt acné en/of normaliseert de vette huid.

“BIOFEEDBACK STIMULATIE ALS EEN INSTRUMENT VOOR NATUURLIJKE HUIDVERJONGING”

De SuperBoost laat je huid er natuurlijk en jong uitzien zonder spierontspanners, fillers of invasieve lasers! Dit is perfect mogelijk dankzij de combinatie van twee pijnloze innovatieve technologieën

TWEE STAPPEN

*1 JET STREAM
Hier begint de eigenlijke Superboost-behandeling: actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt gehaald. De huidkanalen vullen zich op deze manier met de AnubisMed cocktails aan de noden van de huid.

*2 ELEKTROSTIMULATIE
Met behulp van elektrostimulatie (bio-feedback) krijgen de (verslapte) gelaatsspieren impulsen. Hierdoor worden ze niet alleen steviger en strakker maar wordt er in het gelaat meer volume gecreëerd. De huid en de spieren zijn immers nauw verbonden met elkaar. Een 100% natuurlijke techniek, gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen.

SUPERBOOST DE HUID!

Het SuperBoost-toestel maakt het mogelijk om door de huid te dringen door gebruik te maken van de haarzakjes als geleiders. Op deze manier worden snel en pijnloos werkzame stoffen door de huidadnexen gesluisd, om via deze weg de diepere lagen van de opperhuid en de lederhuid te bereiken. De haarfijne openingen aan het uiteinde van de disposable tip maken deze infiltratie mogelijk en zijn het resultaat van het uniek design. 

Deze methode heeft bewezen resultaten.

“Geef jouw gelaat de ultieme work-out. Door middel van de SuperBoost-techniek bereik je verbluffende resultaten. ”

SUPERBOOST KUUR BEHANDELING

De weg naar een gezonde huid? Er is al een mooi resultaat na 1 behandeling, maar een kuur is aangeraden voor de beste aanpak van uw huidwens/problemen. Na een kuur van 4 behandelingen, met telkens een interval tussen van 2 tot 4 weken weten de hersenen waar het in vervolg behandeling naar terug moet. Nadien is een onderhoudsbeurt van ongeveer 2-3 maal per jaar voldoende voor een langdurig effect.

Dit kan je het beste vergelijken met het willen verkrijgen van een sixpack. 

Je krijgt geen sixpack door eenmaal naar de sportschool te gaan. Net zoals je, eenmaal thuisgekomen, niet meteen gaat snoepen. Je gaat een commitment aan. Dit is niet anders bij de Superboost. De Superboost is jouw personal trainer voor jouw gelaat!

 ENKELE CONTRA-INDICATIES

 • Ingebouwd gehoortoestel
 • Epilepsie
 • Pacemaker
 • Chemotherapie
 • Zwangerschap
 • Lenzen best verwijderen voor de behandeling. Mogen na de behandeling opnieuw ingebracht worden.

Note: Mag 3 weken na Botox, 2 weken na Laser of fillers.

Prijslijst SuperBoost

Verbluffende resultaten!

Bekijk de video

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar