Zoek

SQT BIO
MICRONEEDLING

SQT BIO MICRONEEDLING

SQT BIO MICRONEEDLING

Een revolutionaire, 100% natuurlijke behandeling SQT is een gloednieuwe bio-microneedling-behandeling, zonder het gebruik van een machine, en kan op elk deel van het gezicht of lichaam worden toegepast! SQT stimuleert het zelf herstellend vermogen van de huid en verhoogt de cel vernieuwing. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestart terwijl jouw huid geneest, waardoor je een bijna onmiddellijk opvullend effect krijgt. Het kan helpen bij de behandeling van
littekens, donkere vlekken, acne en huidveroudering, evenals het behandelen van striae op het lichaam.

Welke problemen kunnen behandeld worden?

SQT kan een scala aan huidproblemen behandelen, zoals:

Acne / Tekenen van veroudering
Acne littekens / Zonschade
Vette huid / Keratosis Pilaris
Grove poriën / Doffe, droge huid
Folliculitis / Rosacea
Pigmentatie / Ongelijkmatige teint
Natuurlijke, veilige en effectieve huidverbetering

In slechts 5 minuten worden 3.000.000 natuurlijke kiezelhoudende microkristallen en een gecertificeerd serum rechtstreeks in de huid gebracht door middel van een massagetechniek om het huidmetabolisme te bevorderen en de regeneratie van collageen te stimuleren. Zonder bloeding, verdoving en huidbreuk verkort deze behandeling de huidvernieuwingscyclus van 28 dagen tot 7 dagen en wordt een natuurlijke, veilige en effectieve fysieke verjonging bereikt.
Voor correctie van huidproblemen zoals melasma, acne en acnelittekens wordt een kuur van 4 behandelingen met een tussenpoos van 2-4 weken aanbevolen.
Afhankelijk van het penetratieniveau kan afschilfering van de huid worden verwacht. Sponge spicules worden niet geabsorbeerd, maar kunnen 24 tot 48 uur in de huid blijven zitten en worden vervolgens afgevoerd met het stratum corneum/de hoornlaag.
Na 2-3 dagen zal de huid (extreem) gaan vervellen! Schrik hier niet van!Hydrateer je huid voldoende! MUST Gebruik een SPF / zonnecrème om pigmentverstoringen te voorkomen.

Waarvoor zetten we SQT in?

Verbetering van de huidbarrière en de huidstructuur 
– Regeneratie van de huid
– Versnellen van de huidvernieuwingscyclus van 28 dagen tot 7 dagen
– Stimuleren van de fibroblasten
– Bevorderen van de aanmaak van collageen, elastine
– Bevordering van de eiwitsynthese, herstel beschadigde cellen
– Ontstekingsremmende werking
– Pigment-/ ouderdomsvlekken verzachten
– Vale huid behandelen
– Rimpel vermindering
– Poriën verfijnen
– Acné en acnélittekentjes verminderen
– Verstevigen van de huid

Wat is SQT precies?

Wat is SQT Biomicroneedling:Spongilla spicules is een extract van de zoetwaterspons, het ziet er erg zacht uit.Vanwege de bijzonderheid van de groeiomgeving, ontwikkelen zoetwatersponzen geleidelijk de speciale naald, dat is de Spongilla spicules. De kiezelhoudende spicules zijn erg klein, maar heeft een sterke hardheid. Ze worden maar onder de microscoop zie je scherpe kristallen staafjes met een lengte van 0,2 – 0,3 mm en een Ø van 0,01 – 0,02 mm. 
De hardheid is om het sponslichaam te ondersteunen en weerstand te bieden. Dit naaldachtige kristal werkt heel goed tegen onzuiverheden.
De Spicule kan de eiwitstructuur van micro-organismen of virussen vernietigen.Daarom ook ideaal bij acne huiden. Het wordt gekenmerkt door gemakkelijke penetratie,gemakkelijke absorptie en het is veilig. Het kan dus ook worden gebruikt voor gevoelige huiden.

Vergeleken met de microneedlingpen zijn de sponsmicronaalden meer in aantal en kleiner. Wat meer huidporiën kan bedekken en meer effect heeft. Tijdens deze behandeling worden er 3 miljoen natuurlijke micronaaldjes samen met een gecertificeerd serum zachtjes in je huid gemasseerd gedurende 5-15 minuten.

Dit stimuleert het huidmetabolisme en bevorderd de collageen en elastine aanmaak. Verkort de huidvernieuwingscyclus van 28 dagen tot 7 dagen. De Huid kan gaan vervellen na 2-3 dagen. Dit zorgt voor een natuurlijke, veilige en effectieve fysieke verjonging.

Wanneer mag je de behandeling niet ondergaan?

*Herpes Simplex virus Tip: bent u koortslipgevoelig dan 2 dagen voor en 3 dagen na L-Lysine slikken
* Eczeem/ Psoriasis
*Vitiligo
* Zwangerschap/ Lactatie* Huidkanker
* Chemotherapie
*Bij gebruik van roaccutane (vitamine A-derivaat tijdens anti-acne behandeling, isotretinoïne of retinoiden , hydro-cortison gebruik (korter dan 6 maand geleden).

BINNEN ÉÉN MAAND NA SQT GÉÉN

•Fruitzuren
• Fillers, Botox
• Laserbehandelingen

NAZORG

*Reinig je huid gedurende 2 dagen lichtjes met (zuiver) water.
* Gebruik de eerste 12 – 24 uur geen foundation/ BB cream/ Make-up.
* Gebruik een zachte hydraterende creme of wat je meegegeven is. En herhaal meerdere malen per dag een Zonbeschermer/SPF! Liefst om de 90 minuten.
*Vermijd de eerste 3-5 dagen agressieve reinigings-/ verzorgingsproducten met alcohol, fruitzuren of scrub.
*De eerste 12 uur niet sporten/ zwemmen/ Turks stoombad/sauna.
*Vermijd tenminste de eerste 7 dagen: zon en/of zonnebank.

Na 2-3 dagen zal de huid (extreem) gaan vervellen! Schrik hier niet van!
Hydrateer je huid voldoende!  Dus veel water drinken! En regelmatig incremen!
Must! Gebruik een SPF/ zonnecreme om pigmentverstoringen te voorkomen.

PRIJZEN
Tip!

Combineer een van deze behandeling met Carboxy CO2 Therapy (zuurstoftherapie) voor een optimale hydratatie en nog mooier resultaat!

Verbluffende resultaten:
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

SQT is effectief vanaf de eerste behandeling! Echter vragen diepliggende huidproblemen vaak meer behandelingen. Bij diepliggende pigmentatie worden de mooiste resultaten behaald na 4-5 behandelingen. De Acne huid vraagt doorgaans 2-4 behandelingen. De huid met fijne lijntjes, rimpels, vergrote poriën en diepliggende huidschade, glycatie hebben meestal de volledige 4 behandelingen nodig.

Heb ik na een kuur onderhoudssessies nodig?

De eindresultaten van SQT zijn uiterst langdurig. Echter is het wel zo dat bij overmatig zonnen of onvoldoende huidbescherming tijdens de dagelijkse bezigheden uiteraard nieuw pigment kan vormen. Ik raad dan ook aan om dagelijks jouw huid voldoende te beschermen tegen zonneschade door een SPF factor 50 te gebruiken. Na kuur verband kan je indien gewenst elke 3 maanden een SQT-behandeling laten uitvoeren. Of natuurlijk 1 van de ander prachtige en fijne mogelijkheden te proberen.

Kan een SQT-behandeling toegepast worden op een gevoelige huid?

SQT is geschikt voor de gevoelige huid.

Is er een hersteltijd na de behandeling?

De hersteltijd na een SQT-behandeling is 7 dagen. Echter duurt de peelingfase 2 a 3 dagen.

Vervelt mijn huid na een SQT-behandeling?

Door de mate van ophoping van dode huidcellen en andere huidproblemen is vervellen na een SQT-behandeling bij elke persoon verschillend in gradatie. Het proces duurt echter maar enkele dagen.

Goede resultaten bij mannen:
Hoe zal mijn huid aanvoelen na SQT Bio Microneedling?
  • De huid zal rood zijn, wat 24-48 uur na de behandeling kan aanhouden. Je voelt de sponsjes in je huid als de huid wordt aangeraakt, dus de huid moet voorzichtig worden behandeld. Probeer de huid niet overmatig aan te raken.
  • Na de behandeling mag je de eerste 12-24 uur de huid NIET schoonmaken met reinigingsproducten (afspoelen met schoon water en droogdeppen mag wel na 24 uur), zo kan de spicula (zeespons) zo lang mogelijk zijn werk doen.
  • Na de behandeling kan jouw huid iets geïrriteerd aanvoelen (rood, branderig, prikkelend en/of tintelend) Dit kan direct na de behandeling zijn, maar kan ook een paar u later gebeuren. Het is echter heel normaal en niets om je ongerust over te maken. Het gevoel wordt veroorzaakt doordat de spicula (zeespons) in de huid is gemasseerd. Het gevoel zal binnen de 24-48 uur vanzelf weer afnemen; 
  • De eerste dag na de behandeling zal jouw huid droog aanvoelen/zijn, maar je zult er nog niet veel aan zien;
  •  2 tot 3 dagen na de behandeling kan er een vervelling plaatsvinden. Dit is normaal en houdt 2-4 dagen aan. De vervelling zal rondom de mond en neus beginnen. Zodra de huid begint te vervellen, is het heel belangrijk om NIET AAN JOUW HUID TE PLUKKEN EN VAN UW HUID AF TE BLIJVEN! Laat de huid zelf vervellen! Anders kan uw huid een tijdelijke gevoeligheid vertonen.
  • De eerste dagen na de behandeling kunnen pigmentvlekjes juist donkerder verkleuren, maar dit zal tijdens het afschilferen verdwijnen.
  • Totdat jouw huid volledig verveld en hersteld is (max. 7 dagen), vermijd je producten die zuren of retinol bevatten;
  • Breng na deze behandeling gedurende 4 weken dagelijks meermaals een SPF aan met een hoge factor.
  • Ik adviseer je aangepaste thuisproducten voor behoud en een optimaal en blijvend resultaat.
  •  Mocht je bij thuiskomst nog vragen hebben of onzeker zijn over de huidreactie, dan kan je te allen tijde (per email, whatsapp 06-24134653, telefonisch 0592-398181)contact met mij opnemen.
AFSPRAAK MAKEN? BOEK NU!
DISCLAIMER

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren. Ze verschillen per persoon, waardoor garantie niet mogelijk is. Laat je daarom altijd goed door de specialist informeren over de verschillende behandelmethodes, het aantal verwachte behandelingen en jouw verwachtingspatroon.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar