Search

SPARKPRO
LASER & IPL

SparkPro van Formatk

SparkPro van Formatk

De Spark Pro van Formatk is het eerste apparaat met de meest gewilde combinatie 808nm Diode Laser & 3D-IPL. Wij kunnen met dit mooie apparaat dus heel veel verschillende indicaties behandelen zoals:

Voor het behandelen van:
Laserontharen
Keratosis Pilaris
Couperose
Spider naevus
Teleangiëctastieën
Rosacea
Pigmentvlekken
Zonschade vlekken
Sproeten
Huidbehandelingen met de Photo-Rejuvenation

Een sterke gezonde en egale huid is het startpunt voor een jonge huid. Veroudering, hormonen, blootstelling aan de zon en aangeboren factoren hebben allemaal invloed op de gezondheid en het uiterlijk van onze huid. Photo-rejuvenation, waarbij gebruik wordt gemaakt van intense Pulsed Light (IPL)-technologie, is een minimale invasieve cosmetische procedure gericht op de behandeling van veel voorkomende huidaandoeningen. Zoals pigmentvlekken, rosacea en couperose.

Deze behandeling met SparkPro geeft snel een zichtbaar resultaat. In een korte procedure wordt de huid behandeld met intense pulse die in de huid doordringen om het lichaamseigen collageen en de celregeneratie te stimuleren. 

We adviseren 3 tot 5 behandelsessies als onderdeel van een krachtig anti-aging plan om huidveroudering maximaal uit te stellen. Het fijne aan deze behandeling is dat er geen downtime is en de huid meteen een healthy glow krijgt. Met de photo-rejuvenation behandeling krijg je binnen enkele behandelingen weer een egale en gezonde huid. 

Sterke gezonde egale huid
Snel zichtbaar resultaat
Meteen een healthy glow
Vaarwel bruine vlekken

Zeg “ja” tegen een heldere teint terwijl je je hyperpigmentatie ziet verdwijnen. 

Vermindert roodheid

Verwijder tekenen van rosacea omdat rode bloedvaten kleiner worden of volledig verdwijnen.

Verbetert elasticiteit

Maak je huid strakker door de vorming van collageen en elastine te stimuleren.

Vermindert fijne lijnen

Verminder geleidelijk de fijne lijntjes naarmate er zich nieuw collageen onder je huid vormt.

Krimpt poriën

Minimaliseer vergrote poriën door de productie van collageen en verstrakking van je huid.

Mooier en jeugdiger huid

Verbeter de algehele textuur en toon van je huid voor een levendig en jeugdiger uiterlijk.

Laserontharing met de techniek van Formatk

Als het gaat om ontharen “one size does not fits all”. Ieder persoon heeft verschillende instellingen en behandelmethodes nodig, afhankelijk van o.a. huidkleur, haarkleur en het te behandelen gebied. Alleen bij instellingen op maat krijg je optimale resultaten.

De technologie van Formatk biedt precies dat! Met behulp van de Milo Meter (een digitaal diagnose instrument voor het exact bepalen van je huidtype) en met de 5 beschikbare behandelmethodes, passen de lasers van Formatk zich bij elke behandeling aan naar jouw huidtype, specifieke lichaamsdelen en de behandelingsfased

Antwoorden op veelgestelde vragen
Huidverjonging

De behandelprocedure geeft maximaal comfort in elke fase van de behandeling. De meeste patiënten melden een minimaal tot geen ongemak. 

De behandeltijd verschilt per individu en is afhankelijk van de grootte van het te behandelen lichaamsdeel. Gemiddeld is de behandeltijd 20-25 minuten.

Dit verschilt per persoon en is onder andere afhankelijk van de huidconditie, leeftijd en doelstellingen. We raden aan om je wensen met ons te bespreken. Over het algemeen zijn 3-5 behandelingen nodig. 

Doorgaans behandelt Photo-Rejuvenation lichaamsdelen die meer zijn blootgesteld aan schade door de zon. Zoals het gezicht, decolleté, armen en handen.

Resultaten van de behandeling variëren afhankelijk van o.a. leeftijd, de mate van blootstelling aan de zon en leefstijl. We adviseren 3-5 onderhoudsbehandelingen voor een goede huidgezondheid en behoud van het resultaat.

Over het algemeen zijn resultaten zichtbaar na de eerste behandeling maar het accumulatieve effect zal pas na een paar sessies zichtbaar zijn.

Laserontharing

Het geintegreerde contactkoelsysteem van FormatK en 5 behandelmethodes zorgen voor maximaal comfort tijdens elke fase van behandeling.

Over het algemeen zijn de resultaten van ontharingsbehandelingen na de eerste sessie te zien. Houd er echter rekening mee dat elke patiënt uniek is en dat de resultaten kunnen variëren.

We raden altijd aan om je eigen wensen met ons te bespreken. Meestal varieert het aantal behandelsessies van 6-8 behandelingen, afhankelijk van het behandelgebied en je persoonlijke kenmerken.

De geavanceerde 808mm laserdiode technologie van FormatK kan alle huidtypes behandelen.

Sommige huidtypes en behandelingen hebben geen onderhoud nodig, terewijl andere over het algemeen elke 6-12 maanden onderhoud sessies nodig hebben. 

De behandeltijd varieert afhankelijk van de grootte van het lichaamsdeel dat wordt behandeld. Kleine gebieden zoals de bovenlip of onderarm kunnen minder dan 10 minuten in beslag nemen, terwijl grotere gebieden zoals de rug of de volledige benen 40 minuten in beslag nemen.

De resultaten zijn verbluffend voor huidverbeteringen
VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR / NA
VOOR / NA
VOOR / NA
Ervaringen van klanten
"Ik had altijd last van zonnevlekken. Als ik had geweten dat het zo eenvoudig en pijnloos zou zijn, zou ik het al jaren geleden hebben gedaan. Mijn zonnevlekken zijn eindelijk verdwenen na slechts een paar behandelingen en ik ben zo blij!"
- Emma -
"Ik wilde een behandeling zonder herstel dus Photo-Rejuvenation was een perfectie optie omdat het niet-invasief is. Zelfs na de eerste behandeling zag ik direct resultaat. Ik heb nu drie sessies gedaan en de resultaten overtreffen mijn verwachtingen!"
- Rachel -
"Mijn drukke dagschema liet me niet veel tijd over om te scheren, dus besloot ik laserontharing te doen. Een slimme keuze, want ik kan nog steeds niet geloven hoe snel ik resultaat zag. De behandelingen waren snel en pijnloos".
- Jessica -
De resultaten zijn verbluffend van ontharen
Prijslijst SparkPro laser & IPL
Te boeken na een intake met Brenda
Belangrijke informatie bij SparkPro laser & IPL
Klinische vragenlijst Lichtlaser
Nazorg instructies laserontharing
Nazorg instructies pigmentbehandeling
Nazorg instructies vaatbehandeling
Bekijk onderstaande video SparkPro Laser & IPL

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar