Beauty for you

DIAMOND TOUCH

De DIAMOND TOUCH/U.S.S. behandeling bestaat uit 4 stappen en zorgt voor herprogrammering, detoxing van de huid en versnellen van de huidcyclus.   
STAP 1: Peelen: de zuivere diamanten polijsten  op gecontroleerde wijze de huid, waardoor een deel van de hoornlaag wordt verwijderd en een nieuwe gladde opperhuid aan de oppervlakte komt.
STAP 2 : Vacuüm zuigen– Stimuleert de doorbloeding en het metabolisme in de huid, waardoor de epidermis beter gevoed wordt.
Tevens zorgt de vacuümkracht ook voor vermeerdering van de fibroblasten ( bindweefselcellen) die zorgen voor de productie van collageen en elastine vezels. Collageen zorgt voor versteviging en elastine voor de elasticiteit.                                                                                                                                    
STAP 3 : Insluizen- INFUSION Techniek. De 3e stap is het insluizen van werkstoffen. Door de sterke vacuümkrachtkomt de huid omhoog en gaan de poriën open staan Hierdoor worden de serums opgenomen in de huid waardoor er direct verbetering ontstaat.    
STAP 4: Door de 3 bovengenoemde werkingen ontstaat er optimale verbetering in de bovenste huidlaag de opperhuid. Door de verdunde hoornlaag, de verbeterde doorbloeding en het insluizen van de werkstoffen komt de papillenlaag omhoog.
RESULTAAT: Door de 4 stappen conditioneren we de huid en bieden we u optimale huidverbetering.