Zoek

RS LIGHTSKIN

RS Lightskin

Een profesionele huidanalyse in slechts 20 seconden

Met dit geavanceerde innovatieve huidanalyse apparaat kan je als klant een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse ondergaan in slechts 20 seconden. De gebruiksvriendelijke RS Lightskin analyseert de verschillende en dieperliggende huidlagen en brengt deze gedetailleerd in beeld.

Waarom de RS Lightskin? Meten is weten!
De verwachtingen van de klant worden steeds hoger als het gaat om behandelingen en cosmetische producten. Als huidprofessional heb ik natuurlijk veel kennis in huis om mijn klanten goed te kunnen adviseren. Toch vind ik het waardevol om mijn kennis uit te breiden met overtuigend zichtbaar bewijs. De RS Lightskin biedt hierin uitstekend uitkomst. Dankzij de RS Lightskin kunnen we mogelijke huidaandoeningen al detecteren voordat ze zichtbaar worden. Wat heeft de huid nu echt nodig? Des te meer inzicht in de conditie van de huid, des te beter we kunnen beoordelen welke behandeling(en) en producten op dat moment voor jouw huid de beste optie zijn.

Wat kan ik zien op de huidscan?
Dit huidanalyse apparaat maakt foto’s van de huid met 3 soorten belichting; RGB, UV en gepolariseerd licht. Deze foto’s geven de huidspecialist de mogelijkheid om te zien wat er zich in de diepere lagen van je huid afspeelt. Uit deze foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd. Zo is het mogelijk om een meting en beoordeling te maken van:

 Huidleeftijd
 Vasculaire gebieden; roodheden, couperose en rosacea
 Huidoppervlaktetextuur
 Huidveroudering; diepte van de aanwezige fijne lijntjes en rimpels
 Vochtmeting
 Fijne en grove poriën, en verstopte poriën
 Pigmentatiestoornissen
 Verdeling van melasma pigmentatie over je huid
 Zonschade
 Acne bacteriën, Porfyrine gehalte
 Algemene vlekken en plekjes

Waarom heb ik een huidscan en huidanalyse nodig?
Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende en gezonde huid. Hoe meer de huidspecialist van jouw huidconditie weet en kan zien, hoe nauwkeuriger een persoonlijk behandelplan opgesteld kan worden op de wensen en behoeften van jouw huid.

Beauty for you gaat altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Om dit resultaat te behalen gaan we een samenwerking aan. Met alleen de behandelingen in de salon kun je niet het meeste haalbare resultaat behalen. Naast onze instituut behandelingen adviseer ik je graag, als huidspecialist, over de juiste producten voor jouw huidverzorgingsroutine thuis.

Goed om te weten
De skinscan is volledig veilig, ook bij zwangerschap. Wij adviseren om de huidscan twee tot vier keer per jaar in te zetten. Op deze manier kunnen we samen de behaalde resultaten bekijken en bijsturen als dat nodig is.

De voor-& na foto’s bewijzen het succes van de producten en behandelingen.
RS Lightskin Huidscan € 35,-
RS Lightskin Huidscan bij gezichtsbehandeling € 15,-
Meet & Treat behandelingen zijn incl. huidscan, intake, een aangepaste behandeling op huidwens en huidadvies.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar