Zoek

RIMPELVERMINDERING/
ANTI-AGE

Rimpelvermindering / Anti-Age

We lopen hier allemaal op een bepaald moment tegenaan: de huid wordt zichtbaar slapper, krijgt rimpels, pigmentvlekjes en gaat hangen… simpelweg doordat de jaren verstrijken.  

JOUW LEEFTIJD BLIJFT DOOR MIJ HET BEST BEWAARDE GEHEIM
Door speciale behandelingen & op de juiste manier voor je huid te zorgen kan de huid haar kracht, vitaliteit en stevigheid terugkrijgen. 
Daar help ik als Anti Age Huidexpert je graag bij. 
Bij Beauty for you heb ik veel expertise in huis op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. 
 
Ieder mens is uniek en de huid al netzo, ik heb dus veel mogelijkheden, omdat ik voor elk wat wils wil hebben en voor jou dan ook een passend plan op maat kan maken. Bij Beauty for you heb ik veel expertise in huis op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.
 
De ene klant wil snel resultaat hebben en vind een downtime van zoveel (5-10) dagen niet erg..zoals bv bij de DAS Medical oftewel de Plasmapen. Prachtig, werkt ook nog 3 maanden door voor het uiteindelijke resultaat ❣️Wat ook nog eens ongeveer 2 1/2 tot 3 jaar blijft👌🏼
 

Een andere klant wil gewoon geen of korte downtime hebben. Dan is de SQT Biomicroneedling een heel mooi alternatief in combinatie bv met een CarboxyCo2 behandeling of een MicroNeedlingpen behandeling eventueel in combinatie met de PRX-T33 peeling. Alleen heb je hier gewoon meerdere behandelingen voor nodig om resultaat te behalen. Evenals met de DS V|Line collageendraden of SBC Mask Treatment .

Wil je direct een boost hebben om s’avonds naar een feestje te gaan dan is de Anti Age Basic prachtig eventueel in combinatie met de CarboxyCO2.

Maar wil je je huid en ook haar ophangsysteem terug zetten in tijd zonder Downtime en wel 4-6 behandelingen in kuurverband, dan is dé SuperBoost iets voor jou! Als het ware wordt het hele ophangsysteem van je gezicht aangepakt. De communicatie tussen je zenuwstelsel en de spieren wordt hersteld.
 
Egaliseer, herstel én verbeter de kwaliteit van jouw huid
 
Voel je vrij om gratis en vrijblijvend, een adviesgesprek in te boeken.
Kies voor Intake Huidverbeterende behandelingen.
 

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar