Beauty for you

R-Collageen Booster Rood Fruit

R-Collageen Booster Rood Fruit

Ken jij het Nieuwe TOP supplement, R-collageen Rood Fruit Booster al?

Deze nieuwe versie is inclusief 8 mg Asthaxantine! DIt is een prachtig en kostbaar ingrediënt❣

Astaxanthine behoort tot de carotenoïden. We vinden het in bijvoorbeeld algen, zalm, kreeften. Deze organismen zijn oranje tot rood gekleurd, afhankelijk van het astaxanthine gehalte. Het is een zeer krachtige antioxidant en beschermt de cellen tegen vrije radicalen*, schade van buitenaf. Astaxanthine zou ook de werking van het immuunsysteem kunnen verbeteren. Mensen gebruiken astaxanthine voor vele doeleinden, waaronder de ziekte van Alzheimer, atletische prestaties, verouderende huid/anti aging, spierpijn ontstaan door inspanning en nog veel meer.

*vrije radicalen hebben een negatieve invloed op lichaamscellen, weefsels en organen en zijn verantwoordelijk voor een aantal ernstige ziekten.

Goed voor je huid, haar, botten en nagels!

Collageen in ons lichaam biedt structuur, stevigheid en ondersteuning voor ons hele lichaam. Het helpt bij de vorming van Fibroblasten in de dermis (middelste huidlaag), waardoor nieuwe cellen kunnen groeien. Collageen speelt ook een rol bij het opruimen en vervangen van dode huidcellen. De productie van collageen neemt af met de leeftijd en het eiwit kan worden beschadigd door roken, zonlicht en andere vormen van oxidatieve stress.

100% vitamine C
100% biotine
8 gram Asthaxantine

Start met 10 gram per dag voor 1 maand en merk het verschil! Eventueel na 1 maand halveer je en neemt 5 gram per dag als onderhoud.

Onze oplossing: Collageen drank met de smaak van rood fruit!
Te koop bij Beautyforyou-Assen