Zoek

Hecht u veel waarde aan pure, natuurlijke, betrouwbare cosmetica?  Heeft u een gevoelige huid e/o reageert u snel op reguliere consumentencosmetica met huidirritaties? U bent op zoek naar een veilig en betrouwbaar merk wat zacht is voor de huid?

Dan is IK Skin Perfection hèt cosmeticamerk voor u! Pure en natuurlijke ingrediënten, met oog voor de gezondheid en met liefde voor de huid. Onze huid verbeterende producten zijn zacht voor zelfs de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij iedere denkbare huidwens, -probleem.

IK Skin Perfection staat voor:

 

HET ‘NO-LABEL’   Zeg NEE tegen huidonvriendelijke ingrediënten!

Als mooi en gezond oud worden onze wens is, dan moeten we weg blijven van stoffen die voor onze huid die belastend is en overgevoeligheidsreacties kunnen veroorzaken, als ook vroegtijdige huidveroudering in de hand werken.

Deze belastende stoffen, de zogenaamde allergenen, vormen een absolute NO voor IK Skin Perfection, ze gaan voor een gezonde huid, zonder triggers, zonder ingrediënten waar onze huid eenvoudig weg geen antwoord op heeft! Op alle producten treft u het ‘NO-Label’ aan, hiermee laten ze zien dat de GROENE COSMECEUTICALS geproduceerd worden:

 

zonder chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine;

zonder synthetische geurstoffen (parfums);

zonder kleurstoffen en

zonder belastende stoffen!

 

IK Skin Perfection is tot stand gekomen door een samenwerking met dermatologen, huidtherapeuten en farmaceuten. Hierdoor hebben ze een prachtig GROEN MERK neer kunnen zetten waar zelfs de meest gevoelige huiden zichtbaar mee verbeteren en herstellen.

Het beste voor uw huid, dat wilt u toch ook?

 

We bieden diverse mogelijkheden van ontspannende behandelingen tot  therapeutische

behandelingen voor HUIDPROBLEMEN/HUIDWENSEN.

Het 4 Fasen Programma is een uniek behandelprogramma die de huid gegarandeerd verbeterd. Elke fase binnen dit programma heeft haar eigen unieke resultaten en behandelingen. Binnen elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgende fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is.

 

Daar waar fase 1 en 2 zorgen voor het juiste evenwicht van je huid, zijn fase 3 en 4 krachtig in het behalen van zichtbare resultaten voor je huid. In fase 3 wordt er gewerkt met krachtige serums. De serums zijn hoog geconcentreerd, zitten boordevol vitaminen, anti-oxidanten en werken bijzonder doeltreffend en effectief. Door de lage pH waarde dringen de serums door in de dieper gelegen huidlagen en voeden zo de huid van binnenuit, waardoor je gegarandeerd verbetering van je huid gaat zien. In fase 4 wordt gewerkt naar blijvende en maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. Deze daadkrachtige acids en oliën zijn te mengen met alle IK Skin Perfection producten en zorgen direct voor resultaat!

 

Ten alle tijden start men bij ons met de Reset Your Skinbehandeling, vandaar uit kunnen we verder kijken wat uw wens is en welke mogelijkheden we als vervolgstap kunnen bieden.

 

FASE 1: RESET

HERPROGRAMMEREN

De eerste fase van de 4 Fasen Behandelmethode bestaat uit het herprogrammeren van de huid. Voor een maximale verbetering dient de huid altijd teruggebracht te worden naar haar natuurlijke conditie en huidflora. Tijdens deze fase wordt er veel aandacht besteedt aan de huidanalyse en zorgt de combinatie van de milde maar effectieve behandeling en het volledig op huidindicatie afgestemde thuisverzorgingsprogramma ervoor dat de huid in balans wordt gebracht en dat het immuunsysteem van de huid hersteld wordt.

 

OPTIMAAL RESULTAAT***

 

We helpen u graag met het bereiken van optimaal resultaat voor uw huid. Daarbij staat uw huid altijd centraal. Het is heel belangrijk om regelmatig een (herstel)behandeling te plannen bij uw Schoonheidsspecialiste. Uw huid krijgt op dat moment de boost die het nodig heeft om zelf verder te herstellen. Alleen een huid verbeterende behandeling in de salon is helaas niet genoeg.

***Voor het behalen van het gewenste resultaat en het voorkomen van eventuele huidreacties is het van essentieel belang dat u thuis de door ons geadviseerde producten gebruikt ter ondersteuning van uw huid verbeterende behandeling.

Gebruik dagelijks de IK Skin Perfection producten, zodat uw huid optimaal verzorgd wordt waardoor maximale huidverbetering mogelijk is. Wanneer u naast de ‘buitenkant’ uw ‘binnenkant’ verzorgt met pure, gezonde voeding, zult u zien dat uw huid met een aantal weken meer gaat stralen en egaler wordt!

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar