Zoek

PRX - T33

PRX-T33

PRX-T33 – PRX-T33 NO-NEEDLE BIOREVITALISATIE – DE NIEUWSTE BEHANDELTREND OM DE TOTALE CONDITIE VAN DE HUID TE VERBETERENPRX-T33 is een prima behandeling ook voor de zomer.  De behandeling is niet agressief, zonder vervelende bijwerkingen, zelfs geen vervelling!  Voor een directe boost en natuurlijke anti-aging behandeling!  PRX-T33 No-Needle Biorevitalisatie is een nieuwe, unieke formule en  werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters.  De gepatenteerde formule, een combinatie TCA met waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.

Skin Booster: revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost.
Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.  Anti-aging formule: voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No-Needle Biorevitalisatie een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen (max.6) verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden. Deze kuur mag 2x per jaar.

PRX-T33 werkt bovendien optimaal in synergie met andere cosmetische behandelingen zoals mesotherapie, microneedling, injectables, PRP, draadlift etc. en daarom is de PRX-T33 + Skinpen ook aan te bevelen in de kuur

Nabehandeling & effect-versterkend: de WiQo Dermocosmetic Home Care producten helpen de huid na de behandeling te herstellen en te verzorgen en versterken het effect van de behandeling. Deze krijgt u bij een behandeling mee voor een week.

Hoe werkt het? De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. De stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Een belangrijke voorwaarde voor huidige cliënten!  Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig PH-niveau. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamcellen activeert. Dit stimuleert de cel vernieuwing en aanmaak van nieuwecollageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

PRX-T33 NO-NEEDLE BIOREVITALISATIE

KENMERKEN; •Zonder naalden • Geen frosting • Korte behandeltijd;  BEHANDELINDICATIES; • Vochtarme huid • Doffe, vale huid • Slappe huid • Verouderde huid

BEHANDELGEBIEDEN; Gezicht, decolleté, lichaam

VOOR WIE; Geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd en elk huidtype. •5 – 12 jaar; littekens (waterpokken, krentenbaard) •12 – 25 jaar; als vervanging voor gezichtsreiniging (egaliseert de huidstructuur en vergemakkelijkt het verwijderen van onzuiver- heden en mee-eters)  •25 – 35 jaar; striae  •35 – 45 jaar ; natuurlijke revitalisering van gezicht en lichaam, preventie bij huidveroudering, verslapte huid decolleté  •> 45 jaar; huidveroudering, vochtarme huid, verslapte huid decolleté

Veilig PRX-T33 is sinds 2012 op de markt en heeft de aandacht en het respect van medische professionals in verschillende landen.
Het grote aantal behandelingen die zonder nadelige effecten zijn uitgevoerd, onderschrijft de veiligheid van PRX-T33.  Bovendien is PRX-T33 geregistreerd als een medisch hulpmiddel in klasse I, wat betekent dat het product is gericht op preventie, controle, genezing of verlichting van een pathologie en is onderworpen aan een specifieke reeks regels die de doeltreffendheid en veiligheid ervan waarborgen. *De CE Markering

Voordelen Onmiddellijk zichtbaar effect. Het optimale resultaat wordt bereikt na gemiddeld 4 behandelingen (frequentie 1x per week).
Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid.
Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

Door de unieke formulering is er geen agressieve werking en frosting op de epidermale lagen.Dankzij het activeren van de eigen regeneratieve processen van de huid, is PRX-T33 een ideale basis in combinatie met overige behandelingen zoals mesotherapie, microneedling, injectables, draadlift etc.

De WIQO Cosmeceuticals versterken en ondersteunen ook het effect van een PRX-T33 behandeling voor snellere en mooiere resultaten.

*geeft aan dat het product voldoet aan de geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte.

 

PRX-T33 NO-NEEDLE BIOREVITALISATIE

DE NIEUWSTE BEHANDELTREND OM DE TOTALE CONDITIE VAN DE HUID TE VERBETEREN

De behandeling revitaliseert de huid van binnenuit! Het stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van de huid en herstelt haar verloren uitstraling, teint en elasticiteit. Een kuur van Max. 6 behandelingen mag 2x per jaar!

PRX-T33 is ook een prima behandeling voor de zomer. De behandeling is niet agressief en zonder bijwerkingen (soms lichte schilfering) *Het resultaat is direct zichtbaar. Na slechts één behandeling ziet uw huid er steviger en stralender uit.

De sessie van 10-15 minuten is nagenoeg pijnloos, omdat er geen naalden worden gebruikt. Daarna maak ik de behandeling compleet met de Bioptron lichttherapie voor nog meer boosten van het collageen en elastine! Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig pH-niveau. TCA en H2O2 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten.

De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de

celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

PRX-T33 35 MIN |€ 95,00

PRX-T33 + Skinpen(met Microneedling) 50 MIN | €130,00

Nazorginstructies PRX-T33

Anamnese formulier PRX-T33

Informed Consent PRX-T33

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar