Beauty for you

Prijslijst

Hier kunt u de prijslijsten downloaden

Prijslijst vanaf 1-09-2023             HUIDVERBETERING | SKIN SOLUTIONS

 

THERAPEUTIC* /COSMEDICAL** Note: Voor het behalen van het gewenste resultaat en het voorkomen van eventuele huidreacties is het van essentieel belang dat je thuis de door mij geadviseerde producten (incl. Sun SPF) gebruikt ter ondersteuning van jouw huid verbeterende behandeling. Er zal altijd eerst een intake gedaan worden voordat er gestart wordt met een huid verbeterende behandeling. Voor het snelste en beste resultaat maken we voor jou een kuur op maat, en kan een combinatie zijn van diverse behandelingen.

 

Be youthful – Be beautiful – Be you                                     

Dat is waar Beauty for you voor staat.Voor mij hoef je niet te voldoen aan andermans schoonheidsidealen, maar wel aan die van jou.

  Ik vind dat jij je dromen moet kunnen waarmaken en ik help jou graag te worden wie je wilt zijn of weer te zijn wie je was.

Je hebt maar 1 leven, en maar 1 huid, daar moet je je hele leven het meedoen, zorg er met liefde voor, je huid zorgt ook voor jou!

                                                            Durf jezelf te laten zien. Be yourself! Ik help daar graag bij.

INTAKE Huidverbetering: Heb je een huidprobleem of huidwens, ik help graag!

Heb je interesse voor: DAS Plasma, Microneedling, SQT Biomicroneedling, PRX-T33, SUPERBOOST, PD13, dan is deze intake de juiste keuze. Welke bestaat uit: invullen van Informed content, reiniging en verzorging van de huid, Foto’s & product advies. (Bij aanschaf van 3 producten, worden deze kosten in mindering gebracht).

Deze intake is geschikt indien je op zoek bent naar huid verbeterde behandelingen bij huidproblemen als, veroudering, rimpels, littekens, pigmentatie, rosacea e/o wensen.

 

                              45 MIN | € 25,00 BOEKEN

 

NICE TO MEET & TREAT YOU met Alpha-H of Malima + Een Complete start kit.
Eerste behandeling met milde geurbeleving om kennis te maken met B.F.Y. & de huidexpert. Deze behandeling bevat o.a. een intake, huidanalyse & huidverzorgingsadvies. Je hebt de keuze uit een subtiele natuurlijke geur belevende behandeling met Alpha-H voor maximaal huid verbeterend resultaat of met Malima, het merk dat een hoogwaardige huidverzorging biedt met huid verbeterend karakter en door geurbeleving wellness combineert.

     70 MIN | € 98,50 BOEKEN

 

NICE TO MEET SYNERGIE SKIN + Een Compleet startpakket  NEXT LEVEL HUIDVERBETERING
SYNERGIE SKIN Een cosmeceutische lijn die een biologische en zichtbare verandering/verbetering in de huid teweegbrengt, door op celniveau te werken. Wij begrijpen dat elke huid weer anders is en geloven in het belang van een verzorgingsroutine die specifiek gericht is op dat huidtype. Van acne, Ageing tot hyperpigmentatie, het is de missie van Synergie Skin om producten te maken die alle huidproblemen aanpakken, Zodat u zich weer geweldig in uw huid kunt voelen, ongeacht de leeftijd.   

80 MIN | €150,00 BOEKEN        

 

NICE TO MEET CENZAA “de Luxe” + Een complete luxe start kit van Cenzaa
Eerste behandeling met weldadige geurbeleving waarbij je onderdompelt in een wereld vol luxe om kennis te maken met B.F.Y. & het Nederlandse Cosmetische Huid verbeterende merk Cenzaa.  . Deze behandeling bevat o.a. een intake, huidanalyse & huidverzorgingsadvies.

80 MIN | €139,95 BOEKEN             

 

ANTI AGE BASIC                                                                                                             
Huidverjongingssbooster tegen fijne lijntjes, rimpels en pigmentverstoringen, met een Speciaal masker,

incl. Diamond Touch & Beauty led Mask.

70 MIN | €98,00 BOEKEN

ANTI AGE SPECIAL
Maximale huidverjonging/vernieuwing tegen fijne lijntjes en rimpels e/o ervarenheidsplekjes (pigmentverstoringen)

met fruitzuren en de Diamond Touch,en Carboxy therapy.

80 MIN | €137,50  BOEKEN

THERAPEUTIC DREAM
De ultieme huidverbeterende droombehandeling incl. microdermabrasie, speciaal producten & ontspanning- , bindweefsel/buccal massages die op de behoefte van de huidwens afgestemd wordt, en een Touch of wellness.

 

100 MIN | €125,00 BOEKEN

SUPERBOOST 3.0 Een facelift zonder snijden of prikken: Exclusief (ALLEENRECHT) bij Beauty for you in Assen en omgeving!

Net als ik GEEN fan van Fillers of SNIJDEN, maar je huid vraagt MEER? Hiermee zet ik jouw huid en ophangsysteem terug in de tijd!

Met veel trots bied ik het exclusieve huidverjongingsconcept met de vernieuwende SUPERBOOST behandeling.

100% natuurlijke huidverjonging met de impact van een medische behandeling.

Deze behandeling biedt meerdere oplossingen voor gezicht, hals en decolleté of handen, maar zonder naalden.

 Al na één behandeling waanzinnig zichtbaar resultaat! De SUPERBOOST behandeling is gebaseerd op neurofeedback!

Ik kan tijdens deze behandeling tot in de dermis doordringen door gebruik te maken van de haarfollikels als geleiders.

Dat lukt ons bij geen één andere behandeling.

En activering van de gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden en gaan doorzakken.

Géen Botox; maar met de SUPERBOOST bieden we een duurzame oplossing! De gezondheid van je huid wordt bepaald door een voortdurende uitwisseling van informatie tussen je brein en de rest van je zenuwstelsel. Door middel van neurofeedback-stimulatie worden je weefsels opnieuw aangesloten op het zenuwstelsel. Het resultaat? Regeneratie van je huid op een 100% natuurlijke en niet-invasieve manier.

 

Gezicht                             75 MIN |€175,00

Gezicht&Hals                  85 MIN |€210,00

Gezicht/Hals/Decollete95 MIN |€240,00

Gezicht/PRX-T33             85 MIN|€215,00

Gezicht/HalsPRX-T33.   95 MIN |€245,00

 

Acne :Jetstream              35 MIN |€ 85,00

Handen                             30 MIN |€ 85,00  

BOEKEN

 

SQT BIOMICRONEEDLING

Een revolutionaire behandeling die al 9 jaar over de wereld wordt gedaan met natuurlijke micronaalden.

Deze ultramoderne techniek levert fenomenale resultaten die meer mensen verkiezen boven traditionele micronaalden of fractionele laser. SQT Bio Microneedling verkort de huidcyclus van 28 dagen naar 7 dagen en zorgt voor een natuurlijke, veilige en effectieve verjonging! Een 100% natuurlijke bio-microneedling-behandeling en kan op elk deel van het gezicht of lichaam worden toegepast! SQT stimuleert het zelf herstellend vermogen van de huid en verhoogt de cel vernieuwing. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestart terwijl jouw huid geneest, waardoor je een bijna onmiddellijk opvullend effect krijgt. Het kan helpen bij de behandeling van littekens, donkere vlekken, acne en huidveroudering, evenals het behandelen van striae op het lichaam.

SQT ANTI-AGING REJUVENATING                                                                                                             60 MIN | € 155,00 

Geschikt voor alle huidtypes 3-4 behandelingen. Interval: 2-4 weken               

SQT BEAUTY *Doffe, vale gedehydrateerde huid/pigmentverstoring/Melasma/ Littekens/Rosacea/Folliculitus/Keratosis Pilaris                                                                                          45 MIN | € 130,00 

Geschikt voor alle huidtypes! 3-4 behandelingen. Interval: 2-4 weken

SQT REPAIR *Acne/ Pigment/ Litteken/ Grove poriën                                                                         45 MIN | € 130,00 

Geschikt voor alle huidtypes! 3-4 behandelingen. Interval: 2-4 weken                                                    BOEKEN

ACNE START & MULTI CLARIFY + GRATIS Een Complete Kit 
Eerste behandeling voor de onrustige & onzuivere huid.  Deze behandeling bevat o.a. een intake, huidanalyse & patchtest.

 

55 MIN | € 92,50  BOEKEN

ACNE & AHA – Met het gebruik van fruitzuren (AlphaHydroxy zuren)          40 MIN | € 69,50 

40 MIN | € 69,50  BOEKEN

 

PD13 Therapy Bij Acne & ROSACEA                                                                     60 MIN | €99,00

Met Lichttherapie + METHYL AMINOLEVULINATE HCL – PD13: Het wordt ook wel een medicijnvrije behandeling genoemd ter voorkoming van het terugkeren van acne, rosacea, die de activiteit van de talgklieren vermindert en acne kiemen doodt. Het kan matige tot ernstige acne, actinische keratose, rosacea en andere huidgroei behandelen, zelfs op de hoofdhuid. PD13 Therapy is een foto-dynamische behandeling voor het medicijnvrij behandelen. Tijdens deze behandeling wordt gebruikt gemaakt van rood Bioptronlicht welke zorgt voor de activering van de werkstof Methyl Aminolevulinate HCl en een direct resultaat geeft. De activiteit van talgklieren wordt verminderd en de propioni bacterie acnes  en de demodex mijt, welke een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van rosacea, worden gedood. Ook zal het een herstellend effect hebben op de huid die door de zon beschadigd is zoals bij actinische keratose. Het maximale resultaat van de behandeling is na 3 – 4 weken te zien en de behandeling mag, indien nodig, na 4 tot 6 weken worden herhaald.

 

 

 

BOEKEN

 

CARBOXY CO² THERAPIE ~ RIBESKIN CarboxyCO² Therapie – geeft jouw huid weer energie!  Zoals velen van, mijn klanten weten ben ik voorstander om te kijken wat de huid zelf nog in staat is te verbeteren, en maak dan graag de huid weer actief en stralend. RIBESKIN is de originele naaldvrije Carboxytherapie sinds 2007! De beste toepassing op het gebied van Carboxy en uiterst veilig. Deze non-invasieve methode, is onder andere effectief bij rimpels en huidverslapping. Het is een populaire, eenvoudige verjongende behandelmethode. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er helder en fris uit. De behandeling geeft een liftend effect, energie boost en een mooie glow. En werkt na de behandeling, in de huid nog 1 week van binnenuit door.

Wil je de resultaten langdurig vasthouden, dan is een kuur van 4-6 keer om de 2 weken aan te raden.

Of boek het als Upgrade bij een andere behandeling. Dit geeft zichtbare verbetering aan de huidstructuur, teint en hydratatie. De donkere cirkels rond de ogen en wallen verminderen en de huid wordt strakker en egaler. Door de kalmerende, genezende werking is deze behandeling voor bijna alle huiden geschikt. Zelfs de gevoelige en problematische huid. Het werkt zeer effectief bij (post) acne, rosacea en vasculaire (bloedvaatjes) veranderingen. Tevens is de methode bij zwellingen, blauwe plekken, striae en als een eenmalige power booster inzetbaar. Dit heeft een krachtige anti-aging werking en geeft een vermoeide huid na slechts 1 behandeling een ongelofelijke energieboost + mooie frisse glow. Zonder beschadiging v/d huid of herstelperiode.

Ook geschikt voor de meest gevoelige probleemhuiden als Rosacea  Lees meer…

CARBOXY CO2  (met bindweefselmassage, masker & lichttherapie)                                    

 60 MIN | € 105,00

CARBOXY-UPGRADE bij een behandeling.       

                20 MIN | € 39,50

Aantal sessies: Als aanvullende therapie of 4 tot 6 sessies welke wekelijks gedaan kunnen worden. BOEKEN

Graag maak ik een passende kuur afgestemd op jouw huid en wens. Het aantal sessies kan per klant verschillen.

 

 

 

 

 

DS V|Line Collageen draad behandeling voor Anti Ageing, aanmaak van collageen, verstevigen, verstrakking & volume opvullend. ZONDER snijden of fillers of lastige hersteltijd

DS V|Line biedt mooie innovatieve technieken zonder downtime en huidbeschadigingen!

Er wordt gewerkt met de originele DS V|Line collageendraden welke zorgen voor meer volume in het gezicht,

maar ook zonebehandelingen zijn mogelijk. LEES MEER & PRIJZEN

 

Gezicht                90 MIN| €175,00

Locatie beetje    20 MIN | € 75,00

Ogen/neuslipplooi/lippen of

voorhoofd           30 MIN| €125,00

Gezicht & hals    90 MIN| €255,00

Gezicht/Hals/Decolleté

 120 MIN| €300,00          BOEKEN

 

 

 

SBC-MASK Thread lifting treatment van DS V|Line                                                                           

Behandeling met SBCM Thread LIfting Mask trekt de huid omhoog en heeft een verstevigende werking op de contourlijnen. Sterk liftend en huid barrière versterkend door de helix structuur van rauwe collageen en 100% natuurlijke zijde aminozuur. Heeft het een geweldig effect op verhogen van de spanning op de huid en fixatie. 👉Effect *Strakke contour lijn.*Onmiddellijk strakke huid. *Meer volume. *Direct liftend effect. *Verbeterd de elasticiteit. *Verminderd pigmentatie*Verbeterd Huidbarrière waardoor betere vochthuishouding en stralende huid.

Je kan dit duo-masker ook bij een bestaande behandeling boeken:                              

 

Gezicht               60 MIN |€165,00

Upgrade SBC-Mask bij behandeling

                              35 MIN| €75,00

BOEKEN

PRX-T33 NO-NEEDLE BIOREVITALISATIE  DE BEHANDELTREND OM DE TOTALE CONDITIE VAN DE HUID TE VERBETEREN

Dit revitaliseert de huid van binnenuit! Het stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van de huid en herstelt haar verloren uitstraling, teint en elasticiteit. Een kuur van Max. 6 behandelingen mag 2x per jaar! PRX-T33 is ook een prima behandeling voor de zomer. De behandeling is niet agressief en zonder bijwerkingen (soms lichte schilfering) LEES MEER & PRIJZEN                              

PRX-T33                     

PRX-T33 + Skinpen (met Microneedling)

 

 

D.A.S. MEDICAL SYSTEM – PLASMALIFT – Fibroblasting.   Een unieke en revolutionaire behandeling voor o.a. het corrigeren van bijv. de boven- en onderoogleden met of zonder wenkbrauwlift maar dan zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden. De huid verstrakkende/ liftende behandeling heeft een relatief korte hersteltijd. Bij een behandeling met DAS-Plasma wordt het ongewenste huidweefsel op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog met geladen plasma die de huid in microseconden puntsgewijs aanraakt. Wat de huid laat verdampen/krimpen en zo voor verstrakking en versteviging zorgt. Ook geschikt voor huidoneffenheden                                                                                                                                   INTAKE HUID VERBETERENDE BEHANDELINGEN: DAS Plasma & Microneedling, etc.   45 MIN | € 25,00BOEKEN

 

 

 

 

 

35 MIN | €  99,00  BOEKEN

50 MIN | €139,00  BOEKEN

 

 

 

DE BUCCAL MASSAGE Ook bekend als Buccale gezichtsmassage, is een opkomende massagetechniek die zicht richt op de spieren van de wangen, kaaklijn en nekgebied. Dé massage onder de V.I.P. & sterren! Nu ook in Assen als een van de eersten bij Schoonheidsinstituut Beauty for you!


Het heeft aan populariteit gewonnen onder Hollywood-beroemdheden, waaronder Meghan Markle. Het primaire doel van deze massage is om een zichtbaar verstevigend en liftend effect op de gezichtsspieren te geven, terwijl het ook een betere bloedcirculatie en afvoer van toxines bevordert. Bij 4-6 behandelingen gratis serum!

BUCCAL SKINFIT Energy                                                                                                                                         40 MIN | € 70,00

 

BUCCAL DIAMOND  SKINFIT (met microdermabrasie)                                                                                        50 MIN | € 90,00

BUCCAL CARBOXY GOLD (met microdermabrasie en CarboxyCo2)                                                          65 MIN|€120,00BOEKEN

 

SPARK PRO van FORMATK

De Spark Pro van Formatk is het eerste apparaat met de meest gewilde combinatie 808nm Diode Laser & 3D-IPL. Wij kunnen met dit mooie apparaat dus heel veel verschillende indicaties behandelen zoals: *Definitief Laserontharen *Keratosis Pilaris *Couperose *Spider naevus *Telangiectasias *Rosacea *Pigmentvlekken *Zonschade vlekken *Sproeten *Huidbehandelingen met de Photo-Rejuvenation. Een sterke gezonde en egale huid is het startpunt voor een jonge huid. Veroudering, hormonen, blootstelling aan de zon en aangeboren factoren hebben allemaal invloed op de gezondheid en het uiterlijk van onze huid. Photo-rejuvenation, waarbij gebruik wordt gemaakt van intense Pulsed Light (IPL)-technologie, is een minimale invasieve cosmetische procedure gericht op de behandeling van veel voorkomende huidaandoeningen. Zoals pigmentvlekken, rosacea en couperose.

Deze behandeling met SparkPro geeft snel een zichtbaar resultaat. In een korte procedure wordt de huid behandeld met intense pulse die in de huid doordringen om het lichaamseigen collageen en de celregeneratie te stimuleren.

We adviseren 3 tot 5 behandelsessies als onderdeel van een krachtig anti-aging plan om huidveroudering maximaal uit te stellen. Het fijne aan deze behandeling is dat er geen downtime is en de huid meteen een healthy glow krijgt.

Met de photo-rejuvenation behandeling krijg je binnen enkele behandelingen weer een egale en gezonde huid.

LASERONTHARING met de techniek van Formatk

Als het gaat om ontharen “one size does not fits all”. Ieder persoon heeft verschillende instellingen en behandelmethodes nodig, afhankelijk van o.a. huidkleur, haarkleur en het te behandelen gebied. Alleen bij instellingen op maat krijg je optimale resultaten.

De technologie van Formatk biedt precies dat! Met behulp van de Milo Meter (een digitaal diagnose-instrument voor het exact bepalen van je huidtype) en met de 5 beschikbare behandelmethodes, passen de lasers van Formatk zich bij elke behandeling aan naar jouw huidtype, specifieke lichaamsdelen en de behandelingsfase.

LEES MEER & PRIJSLIJST

 

DERMAPEN 4 Microneedling is een specialistische behandeling tegen verschillende huidproblemen. Bij microneedling gebruiken we zeer fijne naaldjes om de lederhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt. De Dermapen4 is de “Rolls Roys” onder de microneedling, dit is een zeer geavanceerd digitaal apparaat, met een krachtige motor en diverse stans-snelheden en 16 naaldjes per cartridge (en speciaal 33 couch geslepen) deze gaat wel 104% sneller dan andere microneedling apparaten en maken daardoor ook meer kanaaltjes waardoor er 80% meer topische voedingstoffen dieper in de huid kunnen worden opgenomen. Incl. lichttherapie

DP MODULE 1: Gelaat + Hals of lichaamsdeel.           

        35 MIN | €150,00

DP MODULE 2: Gelaat + Hals + Handen.

         40 MIN | €185,00

DP MODULE 3: Gelaat + Hals + Decolleté.

         40 MIN | €200,00

DP MODULE 4: Gelaat + Hals + Decolleté & Handen.

         45 MIN | €240,00

BOEKEN

SKINPEN De Micrppneedling met de Skinpen is een kwalitatief goede pen met 12 naaldjes per cartridge en maakt minder lawaai, waardoor hij vriendelijker overkomt, maar zeer effectief is! INCL. Lichttherapie

SKINPEN Gelaat + Hals +/-

35 MIN| €130,00

SKINPEN op Handen (bij te boeken bij Gelaat).

 5 MIN| € 39,50

SKINPEN op Decollete (bij te boeken bij Gelaat    

 5 MIN| € 49,50

SKINPEN op Gelaat/Hals/Decolleté

45 MIN|€199,00

 

 

REDNESS
Een behandeling die verlichting biedt bij gevoeligheden en roodheid. Ook bij Rosacea                                                                                                                                         

 

 

        60 MIN | € 89,00 

REDNESS PLUS Een behandeling die verlichting biedt bij gevoeligheden en roodheid speciaal masker + Bioptronlicht                                                                                            

        70 MIN | € 99,00

REDNESS  WELLBEING Uitgebreide behandeling voor extra kalmering en ontspanning.

        85 MIN | € 120,00

 

HYPER SENSITIVE  
Steeds meer mensen hebben een extreem gevoelige huid, denk aan eczeem en psoriasis. Met deze behandeling kunnen we huid ondersteunend werken, waardoor het zelf herstellend vermogen verbeterd. In deze behandeling staat de Facial Reflex massage centraal, welke het immuunsysteem versterkt en de levensenergie verhoogt. Inclusief een heerlijke destress peel off mask.

Ook perfect voor mensen met een burn-out of stress gerelateerde klachten. BOEKEN

 

        85 MIN | € 110,00

HYPER SENSITIVE & REIKI           
Ook perfect voor mensen met een burn-out of stress gerelateerde klachten. Steeds meer mensen hebben een extreem gevoelige huid, denk aan eczeem en psoriasis. Met deze behandeling kunnen we huid ondersteunend werken, waardoor het zelf herstellend vermogen verbeterd.

In deze behandeling staat de Facial Reflex massage centraal, welke het immuunsysteem versterkt en de levensenergie verhoogt. Inclusief een heerlijke destress peel off mask.

                   

120 MIN | € 145,00

 

 

LICHTTHERAPIE BIOPTRON is een uniek, gepatenteerde lichttherapie met klinisch bewezen resultaten op het gebied van huidherstel, huidvernieuwing en huidverjonging, maar ook voor o.a. reumatische klachten, fibromyalgie, artritis en artrose inzetbaar voor pijnstilling. BIOPTRON Licht Therapie zendt gepolariseerd lage energie licht, wat een bio stimulerend effect heeft en zeer effectief werkt als aanvullende therapie maar ook als een op zich staande therapie. BIOPTRON’s specifieke polychromatisch licht spectrum omvat het zichtbare licht en helende deel van het infrarood spectrum, vergelijkbaar met de zon maar dan zonder de mogelijk schadelijke UV-straling.

Het heeft een positief effect op de kwaliteit van het bloed en zo een positief effect op alle cellen in ons lichaam bij o.a.: littekens, huidontstekingen, acne, rosacea, psoriasis, oppervlakkige bacteriële infecties, (Hoofd)pijnklachten. Het verbetert de microcirculatie en cel stimulatie, versterkt het afweersysteem, stimuleert de regeneratieve en herstellende processen, versnelt wondgenezing, verlicht pijn of verlaagt de intensiteit, ontstekingsremmend, stimulatie van ons lymfestelsel, een verbeterde doorbloeding, het activeert celgroei en het verbetert het afweersysteem/immuniteit, pijnstillend en spierontspannend.

LEES MEER & PRIJZEN

BIOPTRON LICHTTHERAPIE (EERSTE KEER GRATIS, en een 100 min kaart €150,00)

10 MIN | € 17,50

BEAUTY LED MASK DERMAPENLichtherapie met rood & bijna infrarood licht, een lichtere versie van de Bioptron FACE BIJ EEN GEZICHTSBEHANDELING             

10 MIN | € 17,50

BEAUTY LED MASK FACE & HALS /DECOLLETE BIJ EEN GEZICHTSBEHANDELING BOEKEN

                    10 MIN | € 27,50 

REIKI (holistische therapie)                                                                                       BOEKEN            

De REIKI energie werkt op alle holistische niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Reiki is een alternatieve geneeswijze vanuit Japan overgekomen naar Europa waarbij de healer de universele energie via handoplegging doorgeeft aan de ontvanger. Het kan worden gegeven ter ondersteuning van de reguliere zorg. Het geeft rust. En kan ook zelfvertrouwen versterken.LEES MEER & PRIJZEN

 

                     60 MIN | € 68,00

MEDIKAL REFLEX & REIKI (Voor personen in medisch traject)
Een verwenmoment voor, tijdens en/of na het medisch traject afgestemd op jouw huid en wensen, welke de weerstand en het immuunsysteem versterkt. Een behandeling met de Medical Skin Care serie kan in iedere fase, ter ontspanning of huidondersteuning dienen. DE FACIAL REFLEX MASSAGE* zorgt voor doorstroming van de levensenergie door het gehele lichaam en met name alle organen. Waarbij de REIKI energie op alle holistische niveaus doorwerkt

*Versterkt het IMMUUNSYSTEEM-* Spieren en zenuwen worden geactiveerd-* Dedoorbloeding in de huid wordt gestimuleerd- *De huid is actief en voelt alsof je hebt gesport-* Zorgt direct voor een gezonde uitstraling-* Je voelt je fitter en uitgerust! Een behandeling kan in iedere fase, ter ontspanning of huidondersteuning dienen. 

110 MIN | € 115,00

 

 

 

 

 

 Een goed gevoel maakt zichtbaar mooier, zichtbaar mooier geeft een goed gevoel