Search

Over Mij

Over Brenda

Na het behalen van mijn STIVAS diploma voor Schoonheidsspecialiste, heb ik ook de Voortgezette Praktijk Opleiding Schoonheidsverzorging afgerond. 
Na jaren werkervaring te hebben opgedaan bij drogist, parfumerie en een Schoonheidsinstituut heb ik eindelijk mijn droom om een eigen salon te kunnen runnen
verwezenlijkt.

Ik ben
 • ANBOS Gediplomeerde Allround Schoonheidsspecialiste
 • Huidprofessional
 • SuperBoost Expert
 • DS V|Line Expert
 • Spark Pro Laser Expert
 • DAS MEDICAL Plasma Expert
 • Alpha-H Huidexpert
 • ALPHA-H PROFESSIONAL SKIN CLINIC
 • Gecertificeerd DERMAPEN-Microneedling Therapist & Microdermabrasie Therapist
 • Cenzaa Cosmedical Therapist
 • Wellness Experts
 • IK MEDIKAL SkinCare Specialist
 • Allround Nagelstyliste
Huidverbeteringsinstituut

In de loop der tijd heb ik zoveel extra expertises in huis gehaald en mag ik me inmiddels een Schoonheidsinstituut noemen en ben ik eigenlijk steeds meer een Huidverbeteringsinstituut.

Al 17 jaar een begrip in Assen en omstreken

Op 1 april 2006 zijn de deuren van Beauty for you geopend, een geweldig moment in mijn leven waar ik nog steeds trots op ben! Mijn klanten komen uit Assen en omstreken en soms zelfs uit het westen voor de unieke behandelingen die ik mag geven.

Voornamelijk Natuurlijke merken

Ik werk met zo natuurlijk mogelijke merken, zonder de “verkeerde stoffen” De Australische Merken Synergie Skin, Alpha-H, het Spaanse Anubis Care, Koreaanse KRX zijn zeer Hoogwaardige huidverbeterende merken en de merken Cenzaa, Malima en zZacht zijn van Nederlandse bodem.   

Professionaliteit in een warme deken

Professionaliteit, persoonlijke aandacht, kennis & passie staat bij mij voorop! Je bent van harte welkom in mijn Schoonheidsinstituut, voor diverse behandelingen kan je bij mij terecht voor ontspanning als wel huidverzorging & maximale huid verbeterende behandelingen in kuurverband voor Acne, restacne, Rosacea, pigmentatie stoornissen en Anti Age, mini facelifting alswel Definitief ontharen. SuperBoost, Das Medical Plasmalift, Laser, Microdermabrasie, Microneedling, Bioptron Lichttherapie, massagebehandelingen met o.a. edelstenen zijn een greep uit de mogelijkheden.

Acne behandelingen eventueel vergoed

Tevens heb ik de AGB-Code en staan we Vektis geregistreerd, waardoor klanten met Acne/RestAcne hun behandelingen vergoedt kunnen krijgen door de zorgverzekeraar, check je voorwaarden.

Medisch traject

Ik bied de mogelijkheid om mensen in een Medisch traject te kunnen en mogen behandelen met IK Skin Perfection. Ik vind het bijzonder dat ik voor deze mensen iets kan betekenen en hun even geen patiënt te laten voelen.

Voor elk wat wils en voor elk budget heb ik een aanbod

Voor jong & oud, man of vrouw. Mijn wens is dat iedereen die hier binnenkomt, ontspannen, tevreden en zelfverzekerd de deur weer uitgaat. Daarom hoor je rustgevende muziek, zie je een warme natuurlijke inrichting met sfeervolle verlichting, branden er kaarsen en ruik je heerlijke aromatische geuren. Elk bezoek zal een unieke ervaring op zich zijn. In een sfeervolle omgeving word je ontvangen door de Vak Opgeleide Schoonheidsspecialiste: Brenda. Een kundig gediplomeerde Schoonheidsspecialiste (ANBOS en VEKTIS geregistreerd).  Het onderscheidend karakter is het totaalconcept van wellness, healthness en huidverbetering. Er wordt gewerkt met hoogwaardige huid verbeterende producten met een natuurlijk karakter.

NICE TO MEET SYNERGIE SKIN + 50% korting op Een Compleet startpakket 70 MIN | €99,95

Eerste behandeling met weldadige geurbeleving waarbij u onderdompelt in een wereld vol luxe om kennis te maken met B.F.Y. , de huidexpert & de producten. Deze behandeling bevat o.a. een intake, huidanalyse & huidverzorgingsadvies.

S Y N E R G I E S K I N Een cosmeceutische skincare lijn die een biologische en zichtbare verandering/verbetering in de huid teweegbrengt, doordat ze op celniveau werken.

NICE TO MEET CENZAA “de Luxe” + Een complete luxe start kit van Cenzaa 70 MIN | €139,95

Eerste behandeling met weldadige geurbeleving waarbij u onderdompelt in een wereld vol luxe om kennis te maken met B.F.Y. , de huidexpert & de producten. Deze behandeling bevat o.a. een intake, huidanalyse & huidverzorgingsadvies.

Met de MEET & TREAT “de Luxe” heeft u gekozen voor een weldadige luxe geur belevende behandeling met
het Nederlandse Cosmetische Huid verbeterende merk Cenzaa.

Kennismaking met mij & de producten

Ben je nieuw bij Beauty for you? Kun je geen keuze maken uit de behandelingen of ben je nog niet bekend met de producten? Maar zou je wel willen weten wie ik ben en wat ik met de producten kan betekenen voor jou en jouw huid? Dan bied ik de mogelijkheid om een eerste MEET & TREAT behandeling van +/- 70 min. te
ervaren met een van de merken. Een speciale welkomstbehandeling, incl. een intake, reiniging, dieptereiniging, massage en masker, kortom verwenmomenten, en waarbij je ook nog een STARTSET met producten mee naar huis krijgt, waarmee je enige weken de mogelijkheid hebt thuis te ervaren, te zien en voelen wat het voor jouw huid doet. Hoe fijn is dat?

Met de NICE TO MEET & TREAT YOU heb je de keuze uit een subtiele natuurlijke geur belevende behandeling met Alpha-H voor maximaal huid verbeterend resultaat of met Malima, het merk met huidvriendelijke verzorgingsproducten met huid identieke ingrediënten welke een huidverbeterend resultaat genereerd en door weldadige geurbeleving Wellness combineert.

De merken bevatten 100% natuurlijke ingrediënten, hoge dosering 100% hoogwaardige werkstoffen(complexen), zijn vrij van overbodige SLS/SLES, Parabenen, Minerale oliën, Paraffinum Liquidum, MIT, alcohol denat, synthetische e/o chemische stoffen, parfum, (bij Cenzaa & Malima zit wel natuurlijke niet irriterende huidparfumering in waar nodig) en toegevoegde kleurstoffen. Tevens houden ze allen rekening met mens, dier en de natuur.

VISIE VAN EEN GROENE/NATUURLIJKE SALON

Ik heb bewust gekozen voor zo Natuurlijk mogelijke Huidverzorging! Omdat we allemaal steeds bewuster worden van wat we gebruiken aan producen en voedsel,
en terecht! Steeds meer mensen ervaren vervelende reacties van de huid, door gebruik van verkeerde cosmeticaproducten. Deze producten bevatten veel schadelijke toevoegingen als parabenen, minerale oliën, MITS, PARFUM, SLS, SLES, Paraffinum Liquidum, etc., etc. Helaas komt het in heel veel merken voor omdat het goedkope grondstoffen zijn, ze lijken een comfortabel gevoel te geven aan de huid, maar werken mega huidfunctie-verstorend en
sluiten de huid af. Daarbij wordt het gedeeltelijk opgenomen in de bloedbaan…

Natuurlijke huidverzorging heeft geen ongewenste toevoegingen en is dus beter voor je huiden algehele gezondheid. Onze huid is ons grootste (uitscheidings-) Orgaan.Daar hebben we er maar één van en moeten we ons leven lang mee doen, en we willen die zolang mogelijk in de beste conditie houden, dus moeten we het goed verzorgen!

Dit kan je doen door dagelijks de huid goed te reinigen en te voeden met de natuurlijke producten van een van mijn gekozen merken afgestemd op jouw huidtype en behoefte. En daarnaast minimaal de huid 4 keer per jaar op een juiste manier intensief door de schoonheidsspecialist te laten behandelen, de huid heeft een cyclus van 28 dagen, voor het beste resultaat adviseer ik 1x per 4 á 6 weken.

Bij Beauty for you gaan we voor Maximale huidverbetering. Daarbij sluit de kracht van Synergie Skin, Anubis Care, AlphaH, Cenzaa, KRX, Malima & zZacht aan in mijn filosofie: echte schoonheid zit van binnen! Ik kijk daarom niet alleen naar de ‘buitenkant’, maar ook naar je ‘binnenkant’.

HUIDANALYSE INSIDE & OUTSIDE

Vanuit de Oosterse huiddiagnostiek leeft de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam. Een goede lichamelijke gezondheid zorgt dat alle organen optimaal kunnen functioneren. Stress, verdriet, slaaptekort, verkeerde voeding, roken, alcohol, overmatig zon, te weinig beweging etc. werkt allemaal door op de huid, vandaar dat we ook wel zeggen: De huid is de spiegel van de ziel. Zitten we lekker & gezond in ons velletje, vertaalt dat naar een stralende huid.

Ik zie je graag,

Warme groet,

Brenda

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar