Zoek

Bent u nieuw bij Beauty for you? Kunt u geen keuze maken uit de behandelingen of bent u nog niet bekend met de producten? Maar zou u wel willen weten wie ik ben en wat ik met de producten kan betekenen voor u en uw huid?

Dan bied ik de mogelijkheid om een eerste MEET & TREAT behandeling van 70 min. te ervaren met een van de merken. Een speciale welkomstbehandeling, incl. een intake, reiniging, dieptereiniging, massage en masker, kortom verwenmomenten, en waarbij u ook nog een STARTSET met producten mee naar huis krijgt, waarmee u enige weken de mogelijkheid heeft thuis te ervaren, te zien en voelen wat het voor uw huid doet. Hoe fijn is dat?

Met de NICE TO MEET & TREAT YOU heeft u de keuze uit een subtiele natuurlijke geur belevende behandeling met Alpha-H voor maximaal huid verbeterend resultaat of met Malima, het merk met huidvriendelijke verzorgingsproducten met huid identieke ingrediënten welke een huidverbeterend resultaat genereerd en door weldadige geurbeleving Wellness combineert.

De merken bevatten 100% natuurlijke ingrediënten, hoge dosering 100% hoogwaardige werkstoffen(complexen), zijn vrij van overbodige SLS/SLES, Parabenen, Minerale oliën, Paraffinum Liquidum, MIT, alcohol denat, synthetische e/o chemische stoffen, parfum, (bij Malima zit wel natuurlijke niet irriterende huidparfumering in waar nodig) en toegevoegde kleurstoffen. Tevens houden ze beide rekening met mens, dier en de natuur.

U kunt een keuze maken afhankelijk van uw (huid-)wensen:

Houdt u van subtiele aromatische geurbeleving, bent u op zoek naar maximale huidverbetering door zéer hoogwaardige ingrediënten zoals alfahydroxyzuren en vitamines, wat u direct voelt en ziet dan is Alpha-H een merk dat bij u past.

Bent u op zoek naar een combinatie van huidverbetering in beauty, healt & happiness, ervaar dan de heerlijke geuren en texturen van hoogwaardige SkinCare producten in combinatie met een wellness-gehalte van Malima.

Ik zie u graag,

warme groet Brenda

Wilt u meer weten van de merken? klik dan hier onder.

Merken en producten >>

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar