Zoek

De Australische Michelle Doherty is al sinds jaar en dag de drijvende kracht achter Alpha-H. Ze heeft jarenlang een ernstige vorm van acne gehad, die na haar jeugd niet verdween. Niet alleen de toen beschikbare producten, maar ook het gebrek aan inlevingsvermogen van artsen en dermatologen stelden haar continu teleur. Ze liep bij toeval tegen de productformule aan die zij later omdoopte tot ‘Liquid Gold’ en begon van hieruit haar eigen producten en merk te ontwikkelen.

Door haar eigen ervaringen beschikt Michelle over een enorme dosis kennis en inlevingsvermogen om mensen te helpen het beste uit zichzelf en hun huid te halen.

Zij weet immers als geen ander welke sporen een huidprobleem kan nalaten op je zelfvertrouwen. Door haar bevlogenheid is het merk in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een internationaal opererend familiebedrijf met een toegewijde schare fans onder dermatologen, cosmetisch artsen, huidspecialisten, beauty journalisten en celebs in alle uithoeken van de wereld. Liquid Gold is inmiddels een internationale bestseller, waarvan inmiddels wereldwijd iedere minuut twee producten worden verkocht.

Rode draad in de gehele lijn is het fruitzuur glycolzuur. Fruitzuren worden ook wel alfa hydroxy zuren genoemd; wat meteen de naam Alpha-H verklaard. In de cosmetische dermatologie wordt gewerkt met verschillende soorten (fruit)zuren, zoals melkzuur.

Alpha-H heeft gekozen om in veel producten te werken met glycolzuur. Ten eerste vanwege de uitzonderlijke werking en resultaten op het gebied van huid(structuur)verbetering, pigment- en ouderdomsvlekken, melasma, acne, grove porien, dehydratatie, slecht doorbloede, verdikte (rokers)huid en een vale, ongelijkmatige teint. En daarnaast omdat glycolzuur zelfs geschikt is voor de gevoelige huid.

Alpha-H wordt gerund en geproduceerd in Queensland, Australië en heeft inmiddels een (inter)nationale fanbase opgebouwd onder dermatologen, cosmetisch artsen, huidtherapeuten, salons, consumenten, beauty journalisten en celebraties omdat de producten snel en langdurig een zicht- en voelbaar verschil laten zien in de kwaliteit, teint en textuur van de huid. Als je zo snel merkt dat je huid zich stap voor stap daadwerkelijk begint te transformeren, frisser en egaler wordt, oneffenheden verdwijnen, beter doorbloed raakt en steviger wordt, blijf je terugkomen. Dat is waar Alpha-H voor staat.

Alpha-H is inmiddels verkrijgbaar in top spa’s, salons, klinieken en high-end retail kanalen de USA, Canada, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika en Azie; en in de EU in o.a. Engeland, Duitsland en Italië.

Caroline den Hollander heeft het naar Nederland gehaald, Alpha-H Nederland is trots officiele distributeur van Alpha-H te zijn voor Nederland en België!

En wij zijn blij en trots ook met dit fantastisch huid verbeterende merk te mogen werken! Binnenkort zal ook naast Alpha-H de nog intensievere lijn Liquid Laser Prescriptive en het merk Institute BCN opgenomen worden, twee toonaangevende merken met bewezen resultaten voor de professionele, vooruitstrevende schoonheidsspecialist. 

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar