Zoek

Merken

Hoogwaardige merken

Ik heb gekozen voor hoogwaardige merken met natuurlijk karakter omdat alleen het beste goed genoeg is. Mijn merken bevatten natuurlijke ingrediënten, hoge dosering hoogwaardige werkstoffen & zijn vrij van Parabenen, Minerale oliën, Paraffinum Liquidum, Mits, synthetische e/o chemische stoffen, synthetisch parfum, en houden rekening met mens, dier en de natuur! Ik streef naar maximaal resultaat, zonder grondstoffen die de huid onnodig belasten. Men komt steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging een samenspel is dat van binnenuit & buitenaf ondersteund moet worden, en ik vind het belangrijk jou ook
daarin te adviseren om samen een nog mooier en sneller gewenst resultaat te behalen.

Synergie Skin

Next Level Skincare uit Australië voor Huidverbetering. Een cosmeceutische skincare lijn die een biologische en zichtbare verandering/verbetering in de huid teweeg brengt. Met meer dan 50 producten, variërend van actieve serums tot moisturisers, biedt Synergie Skin een lijn waarmee elke huid en elk huidprobleem gericht kan worden behandeld.  

Alpha-H

ALPHA-H is een professioneel meervoudig award winning *cosmeceutical merk uit Australië; voor vrouwen en mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl. En als voorloper op het gebied van huidverbetering maakt Alpha-H producten die het gat opvullen tussen huidverzorging en de cosmetisch arts of dermatoloog. Het werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

Cenzaa

Cenzaa is een Nederlands rijk geurend cosmeceutical merk. Structurele verbetering van jouw huid, gezondheid, geest en geluk. Dat is onze missie. Cenzaa ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige huidverbeteringsproducten en reikt je de tools aan voor een gezonde lifestyle. Een van die tools is het unieke 6-stappenplan dat Cenzaa ontwikkelde. In een aantal eenvoudige stappen begeleidt Cenzaa jou thuis naar optimaal huidresultaat. In alles wat we doen staat jouw huidwens of -probleem centraal en streven we naar maximaal huidresultaat.

Anubis Cosmetics

Het Spaanse merk uit Barcelona met Spectaculaire resultaten in Huidverbetering. Anubis Cosmetics specialiseert zich al ruim 30 jaar in innovatieve Anti-ageing producten. De zoektocht naar nieuwe, exclusieve formules stopt nooit voor dit A-merk. Inmiddels heeft Anubis Cosmetics al meer dan 200 hoogwaardige gezichts-, lichaams- en wellnessproducten in haar assortiment. Volledig zelf ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd. De beste kwaliteit voor het beste resultaat. Anubis wordt in Europe gedistribueerd door het Belgische bedrijf Anubis Care.

Malima Skincare

Een alliantie tussen natuur en wetenschap. Effectieve verzorging & huidverbetering. Het Nederlandse merk Malima Skincare staat voor zo natuurlijk mogelijke, meest huidvriendelijke verzorgingsproducten met huid identieke ingrediënten welke een optimaal huidverbeterend resultaat genereren. Daarom bevatten alle producten maximale werkstof percentages en de crèmes en serums tevens een natuurlijke UV-bescherming. Maar is uiteraard ook na 90 minuten herhaling van zonbeschermer/spf nodig.

ERNANI/KRX;

‘In harmonie met de natuur’ is het motto van Ernani Lata. Ernani biedt alleen producten aan van hoge kwaliteit, met zoveel mogelijk natuurlijke, werkzame ingrediënten en betaalbaar. Al deze producten zijn gericht op daadwerkelijke huidverbetering en doen wat ze beloven! Ernani verkoopt 100% biologische ECOCERT gecertificeerde producten. Daarnaast is leverancier voor KRX Aesthetics.
KRX Aesthetics, opgericht in 2016 in Kuala Lumpur, Maleisië, richt zich op professionele salon- en klinische producten.
KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerde laboratorium, zijn CPNP en bij het Maleisische ministerie van
Volksgezondheid geregistreerd, en sommige producten zijn VEGAN-gecertificeerd.

zZacht

Huidverzorging van zZacht voegt goede bacteriën toe aan de huid om verlichting te geven bij huidproblemen. De actieve ingrediënten (probiotica) zorgen voor een gezond microbioom op je huid. Een verstoord huid-microbioom kan leiden tot huidproblemen, zoals psoriasis, acne, eczeem, brandwonden, kapotte babybilletjes en huidschilfertjes, veroorzaken of verergeren. Met deze innovatieve formule herstelt de balans snel, waardoor je huid gezond wordt en blijft.

Ik Skin Perfection

Voor mensen in & na Medisch Traject bied IK Skin Perfection uitkomst! 

GUN JIJ JEZELF – OF IEMAND DIE JE LIEF HEBT – EEN MOMENT VAN GELUK?
Ken jij iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze ziekte? Of wil jij jouw extreem gevoelige huid met jeuk, eczeem of psoriasis onder controle houden? Geef jezelf – of een ander- dan een bijzonder cadeau. De veilige, eerlijke en natuurlijke huidverzorgingsproducten uit de Award-winning Medikal collectie zijn er speciaal voor de meest zwaarbelaste en extreem gevoelige huid. Gun jezelf, of een ander, weer een momentje van geluk!

Yodeyma

Op zoek naar de lekkerste parfum, met originele geuren van bekende modehuizen? Bij Beauty for you vind je alle Yodeyma parfums voor een goede prijs. Een geurenwereld met citrusgeuren, aquatische tonen of een frisse geur gecombineerd met de warmte van hout. Al deze kenmerken zijn terug te vinden in de parfums van Yodeyma. Yodeyma staat bekend om geuren die lang blijven zitten De parfums zijn voordelig geprijsd, maar toch van goede kwaliteit. Iedere parfum wordt in drie formaten geleverd. 

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar