Zoek

Ik heb gekozen voor hoogwaardige merken met natuurlijk karakter omdat alleen het beste goed genoeg is. Mijn merken bevatten natuurlijke ingrediënten, hoge dosering hoogwaardige werkstoffen & zijn vrij van Parabenen, Minerale oliën, Paraffinum Liquidum, Mits, synthetische e/o chemische stoffen, synthetisch parfum, en houden rekening met mens, dier en de natuur! Ik streef naar maximaal resultaat, zonder grondstoffen die de huid onnodig belasten. Men komt steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging een samenspel is dat van binnenuit & buitenaf ondersteund moet worden, en vind het belangrijk u ook daar in te adviseren om samen een nog mooier en sneller gewenst resultaat te behalen.
De Schoonheid & gezondheid van de mens, dier en natuur vinden ik belangrijk!

Tevens heb ik Minerale Make-up van beMineral, voor de baby/kinderhuid heb ik gekozen voor LOVEROCK en voor meer info kunt u kijken bij MAKE-UP of KINDERHUID. Beide ook zonder ongewenste toevoegingen!

 

ALPHA-H is een meervoudig award winning *cosmeceutical merk uit Australië; voor vrouwen en mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl. En als voorloper op het gebied van huidverbetering maakt Alpha-H producten die het gat opvullen tussen huidverzorging en de cosmetisch arts of dermatoloog.          

Meer over ALPHA-H? Klik dan hier!

.
              

 

Malima Skincare. Een alliantie tussen natuur en wetenschap.
Effectieve verzorging & huidverbetering
Het Nederlandse merk Malima Skincare staat voor zo natuurlijk mogelijke, meest huidvriendelijke verzorgingsproducten met huid identieke ingrediënten welke een optimaal huidverbeterend resultaat genereren. Daarom bevatten alle producten maximale werkstof percentages en de crèmes en serums tevens een natuurlijke UV-bescherming.
De Skincare producten zijn vrij van parabenen, MIT, paraffine, alcohol denat, en toegevoegde kleurstoffen! De Malima producten zijn op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld en in ons eigen laboratorium vervaardigd. 
 

Meer over Malima? Klik dan hier!

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is een unieke drinkbare mix van
gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden en andere actieve
ingrediënten, ontwikkeld voor een mooiere en gezondere huid- en haarstructuur.
Het is bewezen door klinische studies dat het een werkzaam complex is wat
de huid van binnenuit voedt en zorgt voor een jongere uitstraling.
Dit complex versterkt ook nagels, botten, gewrichten en kraakbeen.        
Dit is een clean label product. Dat wil zeggen dat er geen suikers, zoetstoffen,
smaakstoffen of andere additieven zijn toegevoegd. Het bevat 100% pure ingrediënten.     

Meer over RevitalTrax? Klik dan hier!

Huidverzorging van zZacht voegt goede bacteriën toe aan de huid om verlichting te geven bij huidproblemen. De actieve ingrediënten (probiotica) zorgen voor een gezond microbioom op je huid. Een verstoord huid-microbioom kan leiden tot huidproblemen, zoals psoriasis, acne, eczeem, brandwonden, kapotte babybilletjes en huidschilfertjes, veroorzaken of verergeren. Met deze innovatieve formule herstelt de balans snel, waardoor je huid gezond wordt en blijft.
              

Meer over zZacht? Klik dan hier!

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar