Search

MAKE UP

BEAUTY

B - Basics
E - Elegance
A - Allure
U - Ultimate ( Beauty)
T - Trust
Y - Yourself

BeMineral
Bellapierre cosmetics

BeMineral

Het resultaat van het geheel zorgt voor een mooie passende make-up en elegante uitstraling met allure.

BeMineral is een zuivere minerale make-up lijn ontwikkeld door Greet Hoedeman. De make-up lijn komt dus ook van Nederlandse bodem. Voor de ontwikkeling lag de lat hoog. De make-up moest natuurlijk zijn, een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstotend zijn en beschermen tegen UV-straling. En dat alles zonder dat u voelt dat u make-up op heeft. Het schijnbaar onmogelijke is gelukt en de foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen. Hierdoor zijn de beMineral producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. De mineralen komen in de natuur voor en verschillen in kleur, afhankelijk van de natuurlijke elementen die aanwezig zijn bij hun vorming in de aarde. Wanneer de ingrediënten eenmaal zijn ontgonnen, worden deze bewerkt middels een proces dat bestaat uit slijpen, schaven en mengen, waardoor een lichtbreking ontstaat die een enorme verscheidenheid aan kleuren biedt. Tevens zorgt deze bewerking voor een zeer laag moleculair gewicht, waardoor beMineral make-up niet alleen zeer prettig aanvoelt op de huid, maar bovendien zeer zuinig is in gebruik. beMineral laat de huid vrij ademen en verstopt de poriën niet! De producten van beMineral is geschikt voor jong en oud en voor zowel mannen als vrouwen. beMineral mag sinds januari 2013 officieel het Nederlandse keurmerk ‘proefdiervrij’ dragen en doet dat met trots.

De foundations van beMineral® bevatten de natuurlijke 100% zuivere mineralen Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide en zijn geheel vrij van chemicaliën, conserveringsmiddelen, geurstoffen, wax, olie en/of talk.
De foundations van beMineral® bieden een perfecte dekking en zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. De foundations zien eruit als poeder, maar voelen aan als een zachte crème foundation. Ze geven uw huid een natuurlijke, zijdeachtige glans, zonder de huid te verstoppen, zoals veel traditionele make-up producten dat wel doen. De foundations van beMineral® zijn verkrijgbaar in 9 verschillende tinten passend bij de zeer blanke huid tot aan een donkere huid variërend met een gele, roze of rode ondertoon.

100% natuurlijke mineralen
De beMineral® mineralen komen voor in de natuur en verschillen in kleur, afhankelijk van de natuurlijke elementen die aanwezig zijn bij hun vorming in de aarde. Wanneer de ingrediënten eenmaal zijn ontgonnen, worden deze bewerkt middels een proces dat bestaat uit slijpen, schaven en mengen, waardoor een lichtbreking ontstaat die een enorme verscheidenheid aan kleuren biedt. De kleuren worden versterkt door ze te mengen met verschillende percentages van de mineralen IJzeroxide, Mica en Titaniumdioxide.

beMineral® gebruikt deze ingewikkelde, tijdrovende procedures om de meest zuivere en natuurlijke creaties te realiseren. Tevens zorgt deze bewerking voor een zeer laag moleculair gewicht, waardoor de beMineral® foundations niet alleen prettig aanvoelen op de huid, maar bovendien ook zeer zuinig zijn in gebruik.

Eigenschappen:

 • 100% natuurlijk
 • Slechts 3 ingrediënten
 • Proefdiervrij
 • Parfumvrij
 • Zonder conserveringsmiddelen
 • Zonder geurstoffen, wax, olie en talk
 • SPF15 UVA en UVB bescherming
 • Anti-aging effect
 • Zijdeachtige glans
 • Laat de huid vrij ademen
 • Verstopt de poriën niet
 • Geschikt voor elke huid en huidconditie

TIP VAN BEAUTY FOR YOU
Leer de juiste technieken en handige tips & trics voor een mooie Make-Up.
Ook advies van een juiste reiniging en verzorging komt bij deze MAKE-UP WORKSHOP aan bod.
En is zelfs met je vriendin, moeder of collega te boeken.

Ook verzorgen we bruidsmake-up inclusief een proef.

Bellapierre

Waarom kiezen voor ➡️ BELLAPIERRE? 

Zelfs als je psoriasis, eczeem, een gevoelige huid hebt… biedt Bellapierre de volgende voordelen:

🌿 Wist je dat Bellapierre make-up EN verzorging in 1 is?

Onze minerale make-up gaat de huid beschermen (SPF) en tegelijkertijd verzorgen. Dit gaat op lange termijn positieve effecten geven aan jouw huid. How great is this?!

🌿 Wist je dat Bellapierre GEEN schadelijke stoffen bevat?

Bellapierre bevat geen bismutoxychloride (zwaar metaal), talk (vulmiddel dat de huid uitdroogt), oliën, additieven, vulstoffen of andere potentieel schadelijke ingrediënten. Hierdoor smeer je niets toxisch op je huid!

🌿Wist je dat Bellapierre uit PURE mineralen bestaat?

De minerale poeders bevatten slechts 4 (!) ingrediënten: Mica (voor de dekking), IJzeroxide (voor de kleur), Zinkoxide (anti-inflammatoire en bescherming tegen de zon) & Titaandioxide (bescherming tegen de zon). Vandaar komt ook de naam “Bellapierre”, het betekent namelijk “mooie steen”.

🌿Wist je dat Bellapierre AANBEVOLEN wordt door dermatologen?

Onze producten zijn hypoallergeen. Dat wil zeggen dat je er niet kan op reageren. We staan trouwens ook op de anti-allergische lijst! Dit is een lijst met te gebruiken producten voor mensen met een (zware) allergie.

🌿Wist je dat Bellapierre de huid laat ADEMEN?

Onze producten zijn niet-comedogeen en olievrij, hierdoor zullen de poriën niet verstoppen en kan jouw huid steeds blijven ademen. Yes!

🌿 Wist je dat Bellapierre SPECIALE eigenschappen heeft?

Zo heeft Bellapierre anti-inflammatoire en antioxidante eigenschappen. Het mineraal “zink” dat erin zit, gaat de huid verzachten en de ‘ontste- kingen’ doen afremmen. Voor iemand die bijvoorbeeld acné heeft, is het poeder dus ideaal, want deze bevat allemaal eigenschappen die de huid ten goede komen en zelfs verbeteren!

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar