Zoek

Lichttherapie Beauty Angel

Lichttherapie ~BEAUTY ANGEL ELT Collageen lamp~ Licht voor een mooie huid.

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie voor zachte natuurlijke huidverjonging. Het ‘beauty’ light met ongekende lichttechnologie van de 3 collageen lampen met uniek lichtspectra wordt door de huidcellen opgenomen en stimuleren de fibroblasten wat zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd terwijl je direct kan genieten van een heerlijk ontspannende behandeling.

Bewezen werking

De behandeling met licht met een speciale frequentie wordt sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde en cosmetica branche gebruikt; talloze wetenschappelijke studies bewijzen dan ook de werkzaamheid. De effectiviteit van Beauty Angel ELT wordt door een omvangrijke studie in een huid fysiologisch instituut alsook door een wetenschappelijk project van de universiteit Ulm bevestigd. Na slechts een maand heeft 80% van de testpersonen een zachtere huid en meer dan 60% meerdere zichtbare effecten vastgesteld. Na de tweede maand zijn deze resultaten nogmaals duidelijk verbeterd. De gebruikers hadden een strakkere huid, minder

rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelmatiger huidbeeld. Het is ook al lang bekend dat fotobiomodulatie een positief effect heeft op het beschikbare ATP op celniveau en zo de energievoorziening in het lichaam verbetert. De beauty Angel zorgt voor meer celenergie (ATP), zuurstof en antioxidanten. Daarnaast wordt de afgifte van ontstekingsparameters positief beïnvloed, wat onaangename nawerkingen van intensieve sportactiviteiten kan verminderen. Huid, bindweefsel, spieren en botweefsel profiteren vooral van de toegenomen collageenvorming. 

Directe resultaten: 
Zachte & soepele huid. Vochtgehalte in de huid wordt verbeterd. Meer lichtintensiteit voor de huid. Fijnere poriën en beter huidbeeld. Ontspanning en gezondheid. 

Resultaten op lange termijn:
Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld. 
• Zachte en soepele huid
• Beter gehydrateerde huid
• Natuurlijke huidverjonging 
• Het bindweefsel wordt verstrekt met collageen, elastine en hyaluron
• Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
• Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken
• Reduceert zwellingen en donkere kringen rondom de ogen *PERFECT in te zetten direct na verwijderen hechtingen van bijv. ooglidcorrectie, advies 2x per week.
• Positieve effecten op haargroei, nagels, botten en zenuwen
• Verbeterde herstelcapaciteit van spieren
• Vermindert onzuiverheden en acne 
• Fijnere poriën
• Afvalstoffen worden beter afgevoerd
• Stralende teint & gezonde glow
• Diepere opname & werking van hoogwaardige cosmetische producten
• Betere doorbloeding
• Verhoogt de weerstand van je huid. Bevordert een snellere genezing van je huid
• Mag direct bij brandwonden die net ontstaan zijn 
 Bevordert snellere genezing van je huid
• 
Ontspannende werking
• Vermindering van winterblues en verbetering van slaapkwaliteit
• Vermoeidheid, uitputting, lusteloosheid, verlies van eetlust en gewichtstoename zijn typische tekenen van de winterblues, ook bekend als seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD). Om de winterblues en slaapstoornissen tegen te gaan, kan het gebruik van rood licht en nabij-infrarood een effectieve oplossing zijn.

Is het rood licht-gebruik met zonlicht te vergelijken?
Nee, de Beauty Angel maakt gebruik van licht met een speciale frequentie die geen UVA en UVB bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling. Het licht is absoluut niet schadelijk voor uw huid. En zorgt juist voor natuurlijke regeneratie & verjonging van de huid 

Wat zijn de oorzaken van huidveroudering?
Huidveroudering wordt door meerdere factoren veroorzaakt. Vanaf het 20e levensjaar neemt de verzorging van de opperhuid met voedingsstoffen af. Dit leidt tot een vermoeide, val en onregelmatige teint. Naarmate men ouder wordt vertraagd de stofwisseling van de fibroblast- cellen (cellen in het bindweefsel), waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar gemiddeld met 1% daalt. Aangezien collageen de belangrijkste ‘vulling’ van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verminderde celregeneratie leidt bovendien tot vochtverlies, doordat vanaf je 25 e ook het hyaluronzuur met 6% per jaar verminderd, samen zorgt het voor vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming. Tevens gaat vanaf je 25 e het spierweefsel verslappen, dat kunnen we in ons lichaam trainen, maar in het gezicht kan dat met neurofeedback (de SuperBoost behandeling) maar naar mate we “rijper” worden gaat ook het botweefsel degenereren. Het ELT licht is ook hiervoor dus een uitkomst!

Uitvinder van de Beauty Angel ELT is dr. Alexander Wunsch.
Hij is arts en lichttherapeut. Na zijn studie geneeskunde specialiseerde hij zich in onderzoek en ontwikkeling van natuurlijke biofysische therapieën. Zijn prioriteit is de toepassing van licht voor therapeutische en cosmetische doeleinden. Van 2006-2009 was hij voorzitter van de International Light Association (ILA) een vereniging van licht- en kleurtherapeuten gevestigd in Noorwegen. Hij is lid van de Duitse Lighting Engineering Society (LiTG) en docent in het vak “Light & Health” in
het internationale Masterprogramma “Architectural Light Design” aan de Universiteit Wismar. Zijn wetenschappelijke expertise is regelmatig in publicaties in de vak-en algemene pers gebruikt. Hoe bereik je het gewenste resultaat? De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspanningseffect en van een frissere en zachtere huid. Het proces van de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron houdt nog enige tijd na de eerste sessie aan (huidverbetering). Voor een zo optimaal mogelijke verbetering van jouw huid raden wij een combinatie van 2 tot 4 behandelingen per maand aan. Dit in combinatie met huid verbeterende
scincare. Verzorg jouw huid met afgestemde huidverzorgingsproducten voor optimaal resultaat, graag adviseer ik hierin. Daarnaast draagt, vanzelfsprekend, een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het uiteindelijke resultaat. Tussen de individuele behandelingen bevelen we een pauze van 48 uur aan.

Wanneer is deze behandeling niet geschikt? 
CONTRA-INDICATIES De Beauty Angel behandeling is voor alle huidtypes geschikt. Bijpersonen met een lagebloeddruk, zwangerschap, epilepsie en/of een andere verhoogde gevoeligheid voor licht en specifieke medicijnen die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken (bijv. Antibiotica, Roacutane of Sint-Janskruid), huidkanker kunnen wij geen lichttherapie bieden i.v.m. mogelijke risico’s op complicaties. Tevens na zetten van botox/fillers moet er 2 weken gewacht worden om lichttherapie te ondergaan. Bij het eerste gebruik is een minimale dosis aan te bevelen, om de verdraagzaamheid te testen. Hoe ziet een lichttherapie behandeling eruit? Een Beauty Angel behandeling duurt ongeveer 15-20 minuten. Voor dat jouw huid blootgesteld wordt aan het licht van de Beauty Angel, wordt de huid gereinigd. Vervolgens wordt een serum op de huid aangebracht die de werking van de Beauty Angel stimuleert. *Tevens kan er gekozen worden voor een extra ELT-vliesmasker Maak één keuze uit onderstaande behandelingen met de Beauty Angel ELT Collageen Lamp Tussen de individuele behandelingen bevelen we een pauze van 48 uur aan.

De behandelingen en prijzen

BEAUTY ANGEL AND GO 30min € 59,-
Reiniging, enzympeeling of scrub, serum, Beauty Angel collageenlicht, intensieve collageencrème.

BEAUTY ANGEL XPRESS 45min € 89,-
Reiniging, enzympeeling of scrub, fruitzuurpeeling met beauty ledmask, onzuiverheden verwijderen of bindweefselmassage, Skin Activ, serum, Beauty Angel collageenlicht,crème.

BEAUTY ANGEL CARBOXY 60min € 130,-

Reiniging, enzympeeling of scrub, fruitzuurpeeling met beauty ledmask, Ribeskin Carboxy, bindweefselmassage, Skin Activ, serum, Beauty Angel Collageenlicht, intensieve crème.

BEAUTY ANGEL XPERIENCE 90min 
€ 175,-
Welkomstmassage, Reiniging, enzymatic skin peeling of scrub, dr.platon (koud plasma), fruitzuurpeeling met beauty ledmask, onzuiverheden verwijderen, Skin Active, bindweefselmassage, relaxing touch, masker, arm/handmassage, collageenserum, Beauty Angel Collageenlicht, intensieve collageen crème.

BEAUTY ANGEL UPGRADE *te boeken bij reguliere behandeling 15min € 29,50 
BEAUTY ANGEL ENERGY UPGRADE *te boeken bij reguliere behandeling 20min € 39,50
*ELT vliesmasker extra in behandeling € 18,95

De Beauty Angel ELT stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluron. Jouw huid oogt zichtbaar egaler en stralender en kleine rimpeltjes en pigmentvlekken in jouw gezicht, hals en decolleté verminderen of kunnen daadwerkelijk verdwijnen. De Beauty Angel ELT gebruikt licht met een bepaalde frequentie: 633 nanometer. Door licht uit te stralen met deze frequentie wordt de huidverjonging op een natuurlijke en veilige wijze gestimuleerd. De Beauty Angel ELT staat voor een innovatieve lichttherapie met rood licht. Welke staat voor huidverbetering en huidverjonging.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar