Zoek

Rimpelvermindering

RIMPELVERMINDERING – HUIDVERSTRAKKING 

Jouw leeftijd blijft het best bewaarde geheim.

In de loop der jaren kan het je op gaan vallen dat de huid in je gezicht of op je lichaam niet meer zo strak is als voorheen. De ene persoon omarmt dit, want het hoort immers bij het ouder worden. De ander stoort zich hieraan en wordt er onzeker van.

Vanaf je 20e levensjaar nemen collageen en elastine af in de huid. Het kan zijn dat de eerste tekenen van huidveroudering dan zichtbaar worden, lachrimpeltjes, fijne lijntjes. In het gezicht zien we meerdere vormen van huidveroudering: *Rimpels & plooien *Slappere huid *Volume verlies *Grove &verslapte poriën *Fijne lijntjes *Pigmentvlekjes *Rode adertjes.

Doordat de huid in de loop der jaren minder elastisch wordt en bijna iedereen ook wel wat schommelt in gewicht kun je op een gegeven moment huidverslapping gaan zien zowel op het lichaam als in het gezicht. Maar voor onder andere huidverstrakking bied ik meerdere mogelijkheden om dit probleem aan te pakken. Denk hierbij aan huidverstrakking met de DS V|Line collageendraden, de PRX-T33, de DAS Medical Plasmapen of de SuperBoost, maar ook met de SQT Anti Age of Bindweefsel/Buccal-kuur kunnen we prachtige resultaten bereiken.

Bij een intake en vrijblijvend adviesgesprek maken we samen een analyse van jouw huid, bespreken we waar jij je aan stoort en kijken dan vervolgens samen welke behandelingen het beste past bij jouw wensen, lifestyle en budget.

Wil jij eens vrijblijvend in gesprek gaan? Boek een intake gesprek.

Rimpels door de jaren heen🧬

20: The roaring twenties

Als het uitgaansleven zijn sporen nalaat (donkere kringen, grove poriën, puistjes, hier en daar wat roodheid) is het tijd om in te grijpen. Met een goede reiniging, oogcreme, een goede Moisturizer met zonbescherming (want geen zonbescherming gebruiken laat je huid 24x zo snel verouderen!!) en een special product tegen verwijde poriën en onzuiverheden. 

Dit zijn namelijk de jaren waarin je de toekomst van je huid bepaalt. 

Door veel te roken bijv. richt je 🧬 DNA-schade aan die zich later manifesteert.

Van roken verouderd de huid 10x zo snel!!

Zonbescherming is essentieel tegen pigmentverstoringen die je nu nog niet ziet, maar over een paar jaar een doorn in je oog zijn! 

De intrinsieke (van binnenuit) huidveroudering zet in rond je 20ste verjaardag, vanaf die leeftijd gaat je huid minder collageen aanmaken en vertraagd de celdeling. De gevolgen worden zichtbaar rond je 35ste

Denk vooral om vochtverzorging💦 eh nee, ik bedoel Niet aan de bar🥂

Maar niet alleen het collageen gaat achteruit, ook de spieren… in het lichaam trainen we die nog wel met fitness etc. maar in het gezicht helaas niet… Tip start preventief met een bindweefsel/buccalemassage of de SuperBoost dien de spieren weer traint en de communicatie tussen de spieren en het zenuwstelsel optimaal houdt.

30: DRUK, DRUK, DRUK!!

Tussen 30-40 zijn vaak de drukste jaren in het leven van een vrouw.

Een carrière, gezin, sociaal leven, etc… Dat betekent slaapgebrek en een huid die vermoeidheidstekenen vertoont..

SkinCare producten moeten in deze periode snel hun werk doen! Denk aan geconcentreerde serums & hightech cremes. Een zonbescherming blijft belangrijk om pigmentvlekjes wilt terugdringen en schade wil voorkomen!

Vanaf je 25ste vertraagd de celdeling en dat merk je aan droge trekkerige huid, de huid wordt vochtarm en het natuurlijke beschermlaagje raakt aangetast door zon & milieuvervuiling. Stress verergert de zaak; verhoogde cortisolspiegel verlaagt de aanmaak van oestrogeen en stagneert de lichaamseigen aanmaak van hyaluronzuur. 

Wist je dat de huidcellen van personen met zware stress 9 tot 17 jaar ouder waren dan die van vrolijke flierefluiters⁉️

Kortom; gebruik op deze leeftijd altijd een hydraterend product wat ook wat vet bevat om de huidbarrière te versterken.

40: INVESTEREN MAAR❣️

Na je 30ste kan jouw huid steeds gevoeliger worden.

Nu moet je zeker gaan investeren, met goede producten afgestemd op jouw huidwens.

Maar ook goede behandelingen bij een Huidexpert❣️Tegen deze tijd krijg je rond de 👀 ogen de zogeheten kraaienpootjes en wat diepere horizontale lijnen op je voorhoofd.. Zo halverwege 40 merk je ook dat de kaaklijn minder strak is als vroeger, en maak je je zorgen om de groeven in de hals. Tip: start met een SuperBoostkuur!

Producten die de lijntjes opvullen en/of gladstrijken en het elastiek van de huid verbeterd waardoor de shape van je gezicht scherper blijft zijn nu een goede investering ✨🤩

50: DENK in VOLUME 

Alsof de opvliegers niet genoeg zijn, heeft de overgang de bijkomstigheid dat de kwaliteit van de huid achteruit gaat.. Er zit niets anders op dan beter, en anders je huid te verzorgen!

In de overgang neemt oestrogeen en oestrogeenreceptoren af, wat invloed heeft op de bouwstenen van de huid.

Denk aan een gemetseld muurtje waarvan de bouwstenen slechter worden. De bovenste huidlaag wordt dunner. Het celvernieuwingsproces verloopt 2x zo traag. Je huid wordt minder soepel en krijgt moeite met vocht binden. Hij wordt droger, minder glad en heeft minder volume. Must om meer 💦 water te drinken en veel groenten te eten. Hyaluronzuur verbetert het VOLUME doordat het helpt vocht vasthouden. 

60: Stamcellen, kopietjes & de HuidExpert

Stamcellen gaan in deze periode minder goede kopieën maken van de huidcellen, waardoor de huid kwaliteit achteruit gaat, rimpels & huidverzakkingen zijn nu een feit. Door de stamcellen optimaal te vertroetelen zouden de kopietjes beter worden. Vet verdwijnt op deze leeftijd in het gelaat waardoor wangen wat kunnen invallen. Veel vrouwen hebben moeite met de gezichtsuitdrukking die ze hebben gekregen, waar ze zichzelf niet meer in herkennen. Gelukkig zijn er nu ook natuurlijke behandelingen die jouw huid terug kunnen zetten in de tijd, zonder operaties, fillers of Botox. Denk aan de combinatie van de SuperBoost en de D.A.S. Medical Plasmapen/Plasmalift!

Kijk samen met jouw Huidexpert welke mogelijkheden er zijn en wat het beste bij je past. Kies voor thuis romige producten met rijke formules en goede technologie, laat je eens niet leiden door de prijs, maar door de kwaliteit. Vaak zijn deze producten ook veel zuiniger in gebruik❣️

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar