Zoek

DE HUID &
MEDICATIE

De huid medicatie

Er toch goed en verzorgd uitzien, dat is wat je wilt wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat.
Er gebeurt veel met de huid, daarom wil je jouw huid zo goed mogelijk verzorgen. In deze periode heeft je huid rust en extra verzorging nodig.
Je kunt zelf veel doen om je huid te kalmeren en te beschermen.
Het belangrijkste dat je kunt doen is de barrièrefunctie van de huid sterk houden en huidverzorgingsproducten gebruiken zonder belastende toevoegingen. Er is veel wat je thuis kunt doen om de barrièrefunctie van de huid te versterken. Het is daarbij heel belangrijk om huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende stoffen. IK Skin Perfection werkt met 100% actieve en groene ingrediënten, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen. Alle producten van IK zijn voorzien van het NO-label. Deze bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering – Groene Cosmeceuticals – maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid.
De groene cosmeceuticals worden geproduceerd:

• zonder chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine
• zonder synthetische geurstoffen (parfums)
• zonder kleurstoffen
• zonder belastende stoffen
• en hebben een pH-waarde gelijk aan de huid.

Bij behandeling met bestraling mogen uw producten geen Phyto-oestrogeen bevatten (zoals onder andere Aloë vera) en behandeling verstorende bestanddelen. Speciaal voor de extreem gevoelige huid heeft IK Skin Perfection de MEDICAL KIT samengesteld. Deze kit bevat drie producten die perfect in te zetten zijn met intensieve medicatie, chemotherapie en zelfs met bestraling:

1.SILK+: Milde en ultrazachte 3-in-1 reiniging. Reinigt, herstelt, rijk aan Vit.B stimuleert vorming gezonde nieuwe huidcellen. En Ecoskin brengt de PH-waarde in balans en versterkt de barrierewerking
2.RECOVER+:   Huidherstellende 24H crème, behandelt de extreem gevoelige en rode huid therapeutisch, zorgt voor een intens gevoel van zijdezacht comfort. Iricalmin hydrateert, verzacht en kalmeert de huid en geeft comfort.
3.DE-ITCHY+:   Olie voor de gevoelige (hoofd)huid, heeft heilzame en voedende eigenschappen speciaal om de gevoelige, droge en geprikkelde huid te verzachten, te kalmeren, te voeden en de hydratatie van de huid te verbeteren.

De Medical producten hebben een krachtiger werking dan reguliere cosmetica en tegelijkertijd hebben ze minder bijwerkingen dan medicinale crèmes. Onze producten zijn zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid.         

De MEDICAL KIT is verkrijgbaar van € 120,95 voor € 81,95

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar