Search

IK SKIN
PERFECTION

IK Skin Perfection

Voor mensen in & na Medisch Traject bied IK Skin Perfection uitkomst!

GUN JIJ JEZELF – OF IEMAND DIE JE LIEF HEBT – EEN MOMENT VAN GELUK?
Ken jij iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze ziekte? Of wil jij jouw extreem gevoelige huid met jeuk, eczeem of psoriasis onder controle houden? Geef jezelf – of een ander- dan een bijzonder cadeau. De veilige, eerlijke en natuurlijke huidverzorgingsproducten uit de Award-winning Medikal collectie zijn er speciaal voor de meest zwaarbelaste en extreem gevoelige huid. Gun jezelf, of een ander, weer een momentje van geluk!

 *In Nederland krijgen 12 mensen per uur kanker.
*Dat wil zeggen dat 1 op de 3 mensen ooit hier mee te maken krijgt.
* Maar liefst 2 van de 3 patiënten die behandeld worden, hebben last van neveneffecten op de huid.
“Als jouw huid niet meer doet wat jij haar toewenst en iedere aanraking kwetsbaar aanvoelt, dan doet dit wat met je zelfvertrouwen”.

Wanneer je ernstig ziek wordt en ingrijpende behandelingen moet ondergaan zoals Chemotherapie, Bestraling en zware medicatie, dan staat de wereld op zijn kop en verandert er veel in jouw leven, maar zeker ook in en met jouw huid. De huid heeft in deze periode speciale aandacht en rust nodig. Tijdens het behandeltraject kan de huid uitdrogen, gaan schilferen, rood worden, gaan jeuken en/of een branderig gevoel geven, ontstaan er verkleuringen of huid-defecten. Ook kan het overgevoelig worden, zelfs vettig met Acne vorming. Als er op tijd gestart wordt met het op de juiste manier verzorgen en beschermen van de huid, kan er aan de neven-effecten vaak iets gedaan worden. De meeste huidverzorgingsproducten worden op dat moment ook een ‘NO-GO’. Verzorgingsproducten mogen n.l. GEEN huid irriterende bestanddelen bevatten als alcohol, parfums en met name géén phyto-oestrogenen (zoals bv Aloë Vera) en huid verstorende
bestanddelen als Paraffine e/o Parabenen bevatten. 

Het belangrijkste wat wij voor de huid kunnen doen is de huid zoveel mogelijk kalmeren en beschermen door huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende toevoegingen. De verdraagzaamheid van de huid gaat tijdens medische behandelingen namelijk sterk achteruit. IK Skin Perfection heeft samen met Labatorium, ziekenhuizen en andere (huid)specialisten gekeken-vanuit een gezamenlijke liefde voor de mens en de passie voor de huid-hoe ze een product konden ontwikkelen dat geen neveneffect op de huid heeft dat gebruikt kan worden voor, tijdens en na de verschillende en intensieve behandelingen.  

De IK Skin Perfection producten zijn dankzij de natuurlijke en PURE-samenstelling en het NO-Label veilig te gebruiken voor deze kwetsbare huid & helpen je om jouw huid mooi te houden en te verbeteren tijdens de behandeling. IK werkt alleen met 100% actieve en groene bestanddelen, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen en zijn veilig te gebruiken tijdens intensief medicatiegebruik.Deze veilige en super zachte huidverzorgingslijn is perfect om jouw huid heerlijk mee te verzorgen. “In deze moeilijke periode kan je je erg onzeker voelen over je huid en lichaam. Om daarmee naar een schoonheidsspecialiste te gaan, is dan best een stap. Vergeet niet dat wij ervoor opgeleid zijn om juist de meest kwetsbare huiden te behandelen. Bij ons ben je altijd welkom, je hoeft je nergens voor te schamen. 

Wij zijn er voor jou om je dat beetje zelfvertrouwen terug te geven.” Een momentje van PUUR genieten, met de wetenschap dat de producten geen schade aan jouw gevoelige huid kunnen berokkenen. 

“ONZE WENS VOOR JOU is om je even geen patiënt te voelen, maar weer je stralende zelf”.

Schoonheidsbehandelingen massages geven geen genezing, maar kunnen wel steun geven. Door aanraken met aandacht wordt het mogelijk het vertrouwen in je eigen lichaam hersteld, symptomen als pijn, spanning, stress, vermoeidheid en depressie kunnen verminderen en jouw zelfvertrouwen kan een boost krijgen en jouw huidherstel ondersteunen. Tijdens chemo, bestraling of hormoontherapie kunnen de behandelingen ter ontspanning e/o huidondersteuning dienen.

**IK – MEDICAL REFLEX TREATMENT ‘’AANRAKING MET AANDACHT’’  75 min. € 75,00
Een verwenmoment voor, tijdens en/of na het medisch traject afgestemd op jouw huid en wensen. Welke de weerstand en het immuunsysteem versterkt.
Een behandeling met de Medical Skin Care serie kan in iedere fase, ter ontspanning of huidondersteuning dienen. DE FACIAL REFLEX MASSAGE zorgt voor doorstroming van de levensenergie door het gehele lichaam en met name alle organen.*Het versterkt het IMMUUNSYSTEEM-* Spieren
en zenuwen worden geactiveerd-* De doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd-* De huid is actief en voelt alsof je hebt gesport-* Zorgt direct voor een gezonde uitstraling-* Je voelt je fitter en uitgerust!

Note: Goed water drinken is belangrijk!

Alle producten uit de Medical SkinCare serie zijn uitvoerig getest met een uitstekend resultaat en daarom opgenomen in het assortiment. De Medical serie  wordt gebruikt voor een overgevoelige huid bij chemotherapie, bestraling of zwaar medicatie gebruik. Deze zijn vrij van:
*Hormoon ontregelende ingrediënten (phyto-oestrogenen zoals soja, aloë vera, venkel, salie, hop, teunisbloem, avocado).
*Verstorende bestanddelen zoals metalen
*Chemische toevoegingen, conserveringsmiddelen of emulgatoren *Parabenen, sulfaten, aluminium en paraffine
*Parfum, geurstoffen en alcoholen en zijn verpakt in een BPA vrije glasverpakking.
Wil je meer weten over wat we voor jou en jouw huid kunnen betekenen of heb je vragen, voel je vrij om contact met ons op te nemen, zodat we verder kunnen praten over de mogelijkheden die we je kunnen bieden in deze moeilijke periode.

Gun jij jezelf – of iemand die je liefhebt- een moment van geluk?
Ken je iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze vreselijke ziekte? Geef jezelf – of een ander- dan een bijzonder cadeau. De Silky Organic Recover Box € 39,95; een giftbox met eerlijke en natuurlijke beautyproducten die ook voor de meest zwaarbelaste huid veilig gebruikt kunnen worden. Het bevat de SILK+ :Milde 3-in-1 reiniging, de RECOVER+: Kalmerende en herstellende 24H- creme, DE-ITCHY+: Beschermende en huidherstellende olie voor de huid en hoofdhuid, LIP+: Milde verzorgende Vegan lipbalsem  Gun je zelf – of die ander- weer een momentje van geluk! De Silky Organic Recover Box is in april 2019 door de vakjury uitgeroepen tot Professional Beauty Product of the Year 2019; dé award in de professionele branche
voor cosmeticamerken. 

Jouw huid en medicatie.

Er toch goed en verzorgd uitzien, dat is wat je wil wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat. Er gebeurt veel met jouw huid, daarom wil je jouw huid zo goed mogelijk verzorgen. In deze periode heeft jouw huid rust en extra verzorging nodig. Je kunt zelf veel doen om jouw huid te kalmeren en te beschermen. Het belangrijkste dat je kan doen is de barrièrefunctie van de huid sterk houden en huidverzorgingsproducten
gebruiken zonder belastende toevoegingen. Er is veel wat je thuis kan doen om de barrièrefunctie van de huid te versterken.

Tijdens chemotherapie en bestraling krijgt de huid veel te verduren, wees daarom vooral mild voor de huid. De huid heeft deze periode rust nodig en wanneer je op tijd begint met de juiste manier van verzorgen en beschermen, dan kunnen een aantal vervelende neveneffecten voorkomen worden of beperkt blijven!

 

Daarbij valt of staat het resultaat met de juiste thuisverzorging, samen bouwen we de conditie op en tillen we het naar een hoger niveau. Voor mensen in & na Medisch Traject bied IK Skin Perfection uitkomst! Tevens heb ik Minerale Make-up van beMineral & Bellapierre. Beide ook zonder ongewenste toevoegingen!
voor meer info kunt u kijken bij MAKE-UP. 

Voor de baby/kinderhuid heb ik gekozen voor malima for kids.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar