Zoek

Huidproblemen

Huidproblemen

Elke huid is UNIEK

Iedere huid is uniek en vraagt een andere aanpak om maximale huidverbetering te bewerkstelligen.

Doordat iedere huid anders is, heb ik te maken met verschillende huidtypes en huidproblemen. Zo heeft een huid met rimpels en verslapping andere huidverbeteringsproducten en behandelingen nodig dan een huid die acne of rosacea heeft. Een huid die snel vet wordt, heeft een andere aanpak nodig dan een droge of vochtarme huid. Door mijn jarenlange kennis en ervaring, en diverse product en behandelmogelijkheden kan ik huidproblemen gericht aan pakken.

Heb jij last van rimpeltjes, pigmentvlekjes, rare vlekjes, puistjes óf droge plekjes en jeuk? Of heb je roodheid en rode adertjes? Eczeem, Rosacea of Psoriasis?

Welk probleem ondervind jij en jouw huid? Wil je juist rust en kalmering voor je huid of juist werken aan huidverjonging, huidverstrakking, huidversteviging en anti-age? Kies dan voor de juiste aanpak voor prachtig en blijvend resultaat. Voor nu en in jouw toekomst. 

Hoewel elke huid anders is, ze gaat jouw leven lang mee, beschermt jou tegen invloeden van buitenaf en deelt dezelfde wens: het verdient de beste huidverzorging die jouw huid zich kan wensen. Wens jij ook jezelf die gezonde huid? Dan maak ik graag samen een behandelplan op maat.

Boek een intake voor huidverbetering of een Nice to Meet & Treat behandeling

Acne

Zo af en toe hebben we allemaal wel eens een pukkeltje, puistje of mee-eter. Voor de een geen probleem, maar rond de puberteit ploppen de puistjes, pukkels, heftige ontstekingen , roodheid en mee-eters als paddenstoelen uit de huid… Acne Vulgaris. Maar ook rond de 25 tot 40 jaar kan het ook weer de kop opsteken: De Acne Tarda. Beide een akelige huidaandoening die ook in het sociale leven een flinke stoorzender kan zijn. 

De oorzaken van acne in de puberteit kunnen we niet altijd volledig wegnemen. De 
veranderingen in je hormoonhuishouding is de grootste trigger, daarnaast voeding (dat wil je niet horen, maar denk aan chips, pizza en energydrank en suikers zijn grote triggers!) en stress..

Door de juiste producten en behandelingen in te zetten kunnen we samen de acne uitbraak wel onder controle krijgen en erger voorkomen, tevens blijvende schade zoals littekens voorkomen. 

Wist je dat ik diverse behandelmethodes heb voor Acne en Acnelittekens en dat dit in veel 
gevallen VERGOED wordt door de zorgverzekering?!

Boek een Acne start & MultiClarify als startbehandeling, van daaruit kunnen we een behandelplan bespreken.

Littekens

Bijna iedereen heeft wel ergens op het lichaam een litteken. Littekens worden gevormd na een diepe beschadiging van de huid. Zo kan dat ook in het gezicht zitten door trauma/ongeluk. Maar ook vaak na acne, kan dit overblijven, zelfs met pigmentverstoringen.

Gelukkig kan ik met veel mogelijkheden ook dit verbeteren en verzachten. Boek een Intake voor Huidverbeterende behandelingen.

Bijna iedereen heeft wel ergens op het lichaam een litteken. Littekens worden gevormd na een diepe beschadiging van de huid. Wanneer alleen de bovenste huidlaag beschadigd is ontstaat er een schaafwond. Hier treedt geen litteken op. Bij beschadiging van de diepere huidlagen kan er een litteken ontstaan. Bestaande littekens kunnen behandeld worden door middel van bindweefselmassage, de Microneedling of Diamond Touch. Door deze intensieve behandelmethode verzacht, vernieuwd weefsel en wordt het litteken optisch kleiner. Ook kunnen we met de AHAzuren en bindweefsel/Buccalmassage, mooie resultaten boeken. Met de Dermapen/Skinpen Microneedling, als SQT BEAUTY worden prachtige resultaten behaald, als met de DAS MEDICAL PLASMApen.

Boek een intake voor huidverbetering of een van de Nice to Meet & Treat behandelingen.                 

Betreft het littekens van restacne, dan kunnen deze behandelingen worden vergoedt door de zorgverzekering.

Couperose en Rosacea

Roodheid in het gezicht kan vele natuurlijke oorzaken hebben. Het is normaal dat je gezicht rood wordt tijdens het sporten of wanneer emoties (blozen) in het spel komen. Deze rode kleur in je gezicht wordt dan veroorzaakt doordat bloedvaatjes in je de huid uitzetten, meestal neemt de kleur vanzelf weer af. Maar wat nu als je continu roodheid in het gezicht ervaart? Wanneer roodheid in je gezicht voor een langere tijd aanhoudt, zijn de bloedvaatjes continu
verwijdt en sluiten ze niet meer. De doorbloeding in het rode gebied wordt zichtbaar en waarschijnlijk is er sprake van een ontstekingsreactie of een vaatafwijking.

Het begint vaak met regelmatig blozen of flare-ups een tijdelijk roodheid na bijv. het drinken van een glas rode wijn. Of bij het eten van een pittig voedsel. Na verloop van tijd blijft de roodheid. Ook kan de huid vochtophopingen of ontsierende adertjes hebben. Het kan zich zelfs uitbreiden en verergeren met harde rode bultjes en ontstekingen. Rosacea is een chronische huidaandoening die helaas niet volledig overgaat. Het is wel mogelijk om door middel van de juiste huidverzorging, huidbehandelingen en het vermijden van triggers de rosacea onder controle te krijgen. 

Rosacea en Couperose zijn twee verschillende huidaandoeningen die vaak met elkaar verward worden. Couperose is namelijk een netwerk van verwijde of gesprongen bloedvaatjes. 

Rimpel vermindering

RIMPELVERMINDERING – HUIDVERSTRAKKING 

Jouw leeftijd blijft het best bewaarde geheim.

In de loop der jaren kan het je op gaan vallen dat de huid in je gezicht of op je lichaam niet meer zo strak is als voorheen. De ene persoon omarmt dit, want het hoort immers bij het ouder worden. De ander stoort zich hieraan en wordt er onzeker van.

Vanaf je 20e levensjaar nemen collageen en elastine af in de huid. Het kan zijn dat de eerste tekenen van huidveroudering dan zichtbaar worden, lachrimpeltjes, fijne lijntjes. In het gezicht zien we meerdere vormen van huidveroudering: *Rimpels & plooien *Slappere huid *Volume verlies *Grove &verslapte poriën *Fijne lijntjes *Pigmentvlekjes *Rode adertjes.

Doordat de huid in de loop der jaren minder elastisch wordt en bijna iedereen ook wel wat schommelt in gewicht kun je op een gegeven moment huidverslapping gaan zien zowel op het lichaam als in het gezicht. Maar voor onder andere huidverstrakking bied ik meerdere mogelijkheden om dit probleem aan te pakken. Denk hierbij aan huidverstrakking met de DS V|Line collageendraden, de PRX-T33, de DAS Medical Plasmapen of de SuperBoost, maar ook met de SQT Anti Age of Bindweefsel/Buccal-kuur kunnen we prachtige resultaten bereiken.

Bij een intake en vrijblijvend adviesgesprek maken we samen een analyse van jouw huid, bespreken we waar jij je aan stoort en kijken dan vervolgens samen welke behandelingen het beste past bij jouw wensen, lifestyle en budget.

Wil jij eens vrijblijvend in gesprek gaan? Boek een intake.gesprek

Zonbeschadigde en hyperpigmentatie

Geen vlekje dat zoveel namen heeft: Pigmentvlek, ouderdomsvlek, levervlek, zwangerschapsvlek, zonnevlek etc. ze duiden allemaal op hetzelfde,
 namelijk een verkleuring van de huid door een opeenhoping van pigment. Het aantal vrouwen en mannen die vragen naar behandelingen
om hyperpigmentatie te bestrijden neemt sterk toe en alhoewel pigment het meest lastige huidprobleem is om aan te pakken is er zeker wel wat aan te doen!

De zonbeschadigde/gepigmenteerde huid kan dof, grauw of vermoeid ogen. Daarnaast worden pigmentverstoringen zichtbaar.
Om de huid weer te laten stralen verzorg je jouw huid met de juiste producten. Voor een advies op maat ben je van harte welkom.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar