Zoek

Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!
Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Malima een stappenplan ontwikkeld. Met dit stappenplan weet u precies welk product u wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd u aan uw huid moet besteden om deze jong en mooi te houden. Om het u nog gemakkelijker te maken vindt u het unieke 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Malima producten. Ook geeft dit een leidraad voor Alpha-H.
Uw huid verdient advies op maat!
Wij analyseren uw huidconditie en adviseren bij welke producten uw huid baat heeft. We geven u na iedere behandeling een vrijblijvend passend huidadvies aan de hand van het stappenplan.

STAP 1: REINIGEN VAN HET GEZICHT
De basis van goede gezichtsverzorging is goede reiniging.
Reiniging van de huid is de allerbelangrijkste stap die nooit mag worden overgeslagen. Alleen met een schone huid kunt u uw eerste stap zetten naar maximale huidverbetering! De huid wordt de hele dag blootgesteld wordt aan invloeden die de huid vervuilen, zowel van buitenaf als van binnenuit. Door dagelijkse reiniging van uw huid met onze reinigingsproducten/ cleansers brengen we uw huid terug naar haar natuurlijke basis én uw huid neemt werkstoffen beter op.
’s Avonds reinigt u de huid om het vuil van overdag te verwijderen. In de nacht (tussen 1 en 6 uur) is de huid erg actief om zich te herstellen van alle schade die hij overdag heeft opgelopen. De huid neemt ‘s nachts de meeste werkstoffen op. Alle reinigers van Malima & ook Alpha-H zorgen ervoor dat kostbare werkstoffen, cosmeceuticals, in de serums en crèmes dieper de huid in getransporteerd worden.

STAP 2: DIEPTEREINIGING VAN HET GEZICHT
Zuiver de poriën diep voor optimale opname van cosmeceuticals
Naast de dagelijkse reiniging van de huid, is het van belang om één tot drie keer per week een dieptereiniging toe te passen. Zo worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd, de poriën gezuiverd en oneffenheden geëgaliseerd tevens wordt de effectiviteit van de dagelijkse producten geoptimaliseerd. Wilt u een alternatief voor het “mechanische” scrubben? Gebruik dan een product met hydroxyzuren die een enzymmatige werking heeft. Denk aan de Refining Glycolic Lysing of Liquid Gold of Instant Facial.

STAP 3: HET SERUM OF COMPLEX VOOR SNEL EN ZICHTBAAR RESULTAAT
De meest krachtige dosis cosmeceuticals voor maximale huidverbetering
Een serum is een dunne, super hoog geconcentreerde fluids en is “de levensverzekering voor een mooie huid”. Dankzij de speciale formule van cosmeceuticals wordt het complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Ze zitten boordevol vitaminen, antioxidanten ze werken bijzonder doeltreffend en effectief om jouw huidwens of huidprobleem aan te pakken.
Het is de meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, slechts enkele druppels zijn voldoende.
Ze zijn er om de huid op te peppen, lichter te maken of om te beschermen.

STAP 4: DE 24H GEZICHTSCRÈME
Dé hydraterende beschermer tegen UV-stralen en schadelijke invloeden van buitenaf!
Mooi oud worden, dat is dé wens van bijna iedereen. Daarom is het cruciaal dat de huid dagelijks wordt voorzien van een 24H gezichtscreme, die de huid ondersteunt en beschermt tegen UV-straling en invloeden van buitenaf!
Een crème gebruikt u om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, te hydrateren, te voeden of te verbeteren. De professionele crèmes zijn zeer hoog geformuleerd met werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. De Malima of Alpha-H 24H crèmes bieden door de hoge dosering antioxidanten, het hele jaar door, een medium bescherming tegen UV-stralen, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

STAP 5: HET GEZICHTSMASKER
De vitaminecocktail die zorgt voor een extra huidoppepper!
Maskers zijn vitaminecocktails voor de huid. Elk masker zorgt voor de extra oppepper die uw huid nodig heeft. Het is uw EHBO-product bij veranderende weersomstandigheden, stress en weinig slaap. De huid wordt tijdelijk afgesloten waardoor het ervoor zorgt dat vocht en warmte worden vastgehouden waardoor afvalstoffen beter worden verwijderd. Net als bij sporten is regelmatig gebruiken van een masker de absolute garantie voor huidverbetering.

STAP 6: BESCHERMEN VAN DE HUID
Bescherm uw huid extra tegen zon en UV-stralen
Er wordt wel gezegd dat 90% van de verouderingsproblemen van de huid veroorzaakt wordt door de zon. Maak er een gewoonte van om uw huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection. De Cenzaa crèmes en BB creams zijn allemaal voorzien van een natuurlijk filter. Ook in de winter (ook als het bewolkt is!) is het belangrijk uw huid te beschermen tegen straling.
De SPF Protection van Alpha-H is verkrijgbaar met een SPF 15 (met blauwlichtbescherming & pollus shield tegen schadelijke luchtverontreiniging) 50.

Met haar viervoudige werking biedt de Everyday Sun Shield van Malima optimale bescherming tegen UV A & B stralen. Het anti-polution shield helpt tegen dagelijkse invloeden van luchtverontreiniging. En krachtige antioxidanten, zoals Frambozen olie en Vitamine E, helpen de huid te beschermen tegen negatieve invloeden van vrije radicalen. De prestigieuze samenstelling trekt snel in en bevat alle ingrediënten om ongewenste pigmentplekjes en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Na gebruik van de Everyday Sun Shield voelt de huid langdurig comfortabel aan.

GEBRUIK
Start uw Malima home beauty treatment met een Malima Cleanser en Skin Toner. Gebruik hierna uw Malima Serum of Elixer en breng vervolgens de Everyday Sun Shield aan op het gezicht, hals en decolleté. Vraag uw Malima Expert om advies voor het beste huidresultaat.
Zonadvies: Mijd de zon tussen 12.00 en 15.00 uur en breng de Everyday Sun Shield om de twee uur aan.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar