Zoek
Thuisverzorging en advies

Het verzorgen van jouw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om je zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid adviseer ik
advies op maat! Ik analyseren jouw huidconditie en adviseren bij welke producten jouw huid baat heeft.   Graag geef ik na de behandeling een vrijblijvend passend huidadvies aan de hand van jouw huidwens.

Stap 1: reinigen van het gezicht

De basis van goede gezichtsverzorging is goede reiniging.
Reiniging van de huid is de allerbelangrijkste stap die nooit mag worden overgeslagen. Alleen met een schone huid kan je de eerste stap zetten naar maximale huidverbetering! De huid wordt de hele dag blootgesteld aan invloeden die de huid vervuilen, zowel van buitenaf als van binnenuit. Door dagelijkse reiniging van jouw huid met onze reinigingsproducten/ cleansers brengen we jouw huid terug naar haar natuurlijke basis én jouw huid neemt werkstoffen beter op.
’s Avonds reinig je de huid om het vuil van overdag te verwijderen. In de nacht (tussen 1 en 6 uur) is de huid erg actief om zich te herstellen van alle schade die hij overdag heeft opgelopen. De huid neemt ‘s nachts de meeste werkstoffen op. Alle reinigers van de merken waarmee ik werk zorgen ervoor dat kostbare werkstoffen, cosmeceuticals, in de serums en crèmes dieper de huid in getransporteerd worden.

Stap 2: diepte reiniging van het gezicht

Zuiver de poriën diep voor optimale opname van cosmeceuticals.
Naast de dagelijkse reiniging van de huid, is het van belang om één tot drie keer per week een dieptereiniging toe te passen. Zo worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd, de poriën gezuiverd en oneffenheden geëgaliseerd tevens wordt de effectiviteit van de dagelijkse producten geoptimaliseerd. Wil je een alternatief voor het “mechanische” scrubben? Gebruik dan een product met hydroxyzuren die een enzymmatige werking heeft. Denk aan de Refining Glycolic Lysing of Liquid Gold of Instant Facial.

Stap 3: het serum of complex voor snel en zichtbaar resultaat

De meest krachtige dosis cosmeceuticals voor maximale huidverbetering.
Een serum is een dunne, super hoog geconcentreerde fluids en is “de levensverzekering voor een mooie huid”. Dankzij de speciale formule van cosmeceuticals wordt het complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Ze zitten boordevol vitaminen, antioxidanten ze werken bijzonder doeltreffend en effectief om jouw huidwens of huidprobleem aan te pakken.
Het is de meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, slechts enkele druppels zijn voldoende. Ze zijn er om de huid op te peppen, lichter te maken of om te beschermen.

Stap 4: de 24H gezichtcrème

Dé hydraterende beschermer tegen UV-stralen en schadelijke invloeden van buitenaf!
Mooi oud worden, dat is dé wens van bijna iedereen. Daarom is het cruciaal dat de huid dagelijks wordt voorzien van een 24H gezichtscreme, die de huid ondersteunt en beschermt tegen UV-straling en invloeden van buitenaf!
Een crème gebruikt u om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, te hydrateren, te voeden of te verbeteren. De professionele crèmes zijn zeer hoog geformuleerd met werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering.

Stap 5: het gezichtsmasker

De vitaminecocktail die zorgt voor een extra huidoppepper!
Maskers zijn vitaminecocktails voor de huid. Elk masker zorgt voor de extra oppepper die jouw huid nodig heeft. Het is uw EHBO-product bij veranderende weersomstandigheden, stress en weinig slaap. De huid wordt tijdelijk afgesloten waardoor het ervoor zorgt dat vocht en warmte worden vastgehouden waardoor afvalstoffen beter worden verwijderd. Net als bij sporten is regelmatig gebruiken van een masker de absolute garantie voor huidverbetering.

Stap 6: beschermen van de huid

Bescherm jouw huid extra tegen zon en UV-stralen.
Er wordt wel gezegd dat 90% van de verouderingsproblemen van de huid veroorzaakt wordt door de zon. Maak er een gewoonte van om jouw huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection. Ook in de winter (ook als het bewolkt is!) is het belangrijk jouw huid te beschermen tegen straling.

Gebruik

Start jouw home beauty treatment met een Cleanser en het liefst ook een Lotion /Skin Toner. Gebruik hierna een Serum of Elixer en breng vervolgens de geadviseerde dagcreme met of apart een SPFbeschermer aan op het gezicht, hals en decolleté. Vraag mij gerust om advies voor het beste huidresultaat.

Zonadvies

Mijd de zon tussen 12:00 en 15:00 uur en breng de zonbeschermer (SPF/PA+++) om de twee uur aan.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar