Zoek

Huidverbeterende merken Alpha-H en Malima

Omdat alléén het beste goed genoeg is, maar we wel van mening zijn dat dat niet de hoofdprijs hoeft te kosten.

Hebben we in maart besloten te starten met het Australische meervoudig award winning cosmeceutical merk Alpha-H en medio september het Nederlandse professionele cosmeticamerk Malima met natuurlijke oliën en huid identieke ingrediënten speciaal vervaardigd op huidbehoefte voor intensieve verzorging en huidverbetering. Huidvriendelijk, effectief en zeer betaalbaar.

Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, en de (waar nodig) laag gehouden pH waarde van de producten.

Ze werken uitsluitend met hoge percentages van de door cosmetisch artsen en dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C, D en E.

Deze producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, een lage pH-waarde. Dit trekt de huidcellen tijdelijk uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij “wakker schrikt” en de cellen hard aan het werk gaan en zo zorgt dat werkstoffen daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken, geactiveerd wordt; in de dermisà daar waar nieuwe huidcellen, collageen, elastinevezels en hyaluronzuur worden gemaakt.

Gewone huidverzorging bevat deze ingrediënten vaak niet, of in (te) lage dosis of heeft een pH-waarde die niet bijdraagt tot effectieve resultaten.

Of je nou last hebt van pigmentatie, (vroegtijdige) veroudering of acne; met Alpha-H ga je voor huidverbetering, zonder je huid overmatig te stimuleren of irriteren; het is namelijk geschikt voor zélfs de meest gevoelige huid.

De producten van Alpha-H zijn hierdoor in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte én lange termijn.

Effectieve verzorging & huidverbetering!

Malima Skincare staat garant voor zo natuurlijk mogelijke, meest huidvriendelijke verzorgingsproducten met huid identieke ingrediënten welke optimaal en maximaal resultaat genereren. Daarom bevatten alle producten maximale werkstof percentages en de crèmes en serums tevens een natuurlijke UV bescherming. De Skincare producten zijn vrij van parabenen, MIT, paraffine, alcohol denat, en toegevoegde kleurstoffen! De Malima producten zijn op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld en in ons eigen laboratorium vervaardigd.

Natuurlijke & huididentieke ingrediënten

Malima Skincare producten bevatten een scala aan natuurlijke oliën, zoals Babassu, Tamanu, Argan en Marula olie, die rijk zijn aan essentiële vetzuren. Omega 3, 6 en 9 zijn niet alleen belangrijk voor een goede algemene gezondheid, maar ook de huid heeft veel baat bij deze essentiële vetzuren. Tevens bevat elk Skincare product huididentieke ingrediënten die de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en helpen herstellen. De innovatieve formules zijn specifiek op huidtype of huidprobleem samengesteld. Ze worden snel en diep door de huid opgenomen en bieden maximaal resultaat.

Innovatieve formules & unieke verpakking

Binnen Malima Skincare staat langdurige en optimale werkzaamheid van de innovatieve formules centraal. Verpakking speelt een belangrijke rol bij de bescherming van het product en moet voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Daarom zijn alle crèmes, serums en maskers in speciale dubbelwandige dispensers verpakt. Daarmee wordt elk product beschermt tegen invloeden van buitenaf en is het tevens perfect te doseren. Zo wordt de inhoud optimaal geconserveerd en behouden de formules gedurende het gebruik hun krachtige werking.

De behandelingen met dit weldadige merk met wellness geurbeleving dompelt je onder in een warme deken van welbehagen & luxe.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar