Zoek

Huidverbeterende
behandelingen

Huidverbeterende behandelingen

Huidverbeterende behandelingen

Maximale huidverbetering voor jouw huidprobleem in een sfeer van rust en ontspanning, in handen van een gediplomeerd huidexpert met passie voor de klant & de huid, welke ik graag over draag. Van acnebehandelingen, therapeutische (kuur)behandelingen voor Ageing of hyperpigmentatie, littekens, Rosacea en couperose. Diverse mogelijkheden als SuperBoost, Plasmalifting, Microdermabrasie en Microneedling en Bio-Microneedling, CarboxyCO2 Therapy, Collageendraden, Bioptron Lichttherapie, Definitief ontharen met Diode Laser of IPL behandelingen. 

Superboost

Wat als je helemaal geen fan bent van botox of fillers, maar je gewoonlijke gelaatsbehandeling niet meer heel veel uithaalt?
Elektrostimulatie geeft je huid een zichtbare boost op een (bijna) pijnloze manier. Vanaf 30 juni ’22 exclusief (alleenrecht) bij Beauty for you in Assen en omgeving!

REVOLUTIONAIRE EN PIJNLOZE BIOFEEDBACK BEHANDELING

De SuperBoost! Een gelaatsbehandeling die je huid echt een superboost geeft. Klinkt heerlijk…maar, wat is het nu precies?

Spark Pro Laser & IPL

De Spark Pro van Formatk is het eerste apparaat met de meest gewilde combinatie 808nm Diode Laser & 3D-IPL. Wij kunnen met dit mooie apparaat dus heel veel verschillende indicaties behandelen zoals: laserontharen, keratosis Pilaris, Couperose, Spider Naevus, Teleangiëctastieën, Rosacea, pigmentvlekken, zonschade vlekken en sproeten

Een sterke gezonde en egale huid is het startpunt voor een jonge huid. Veroudering, hormonen, blootstelling aan de zon en aangeboren factoren hebben allemaal invloed op de gezondheid en het uiterlijk van onze huid. Photo-rejuvenation, waarbij gebruik wordt gemaakt van intense Pulsed Light (IPL)-technologie, is een minimale invasieve cosmetische procedure gericht op de behandeling van veel voorkomende huidaandoeningen. Zoals pigmentvlekken, rosacea en couperose.

Deze behandeling met SparkPro geeft snel een zichtbaar resultaat. In een korte procedure wordt de huid behandeld met intense pulse die in de huid doordringen om het lichaamseigen collageen en de celregeneratie te stimuleren. We adviseren 3 tot 5 behandelsessies als onderdeel van een krachtig anti-aging plan om huidveroudering maximaal uit te stellen. Het fijne aan deze behandeling is dat er geen downtime is en de huid meteen een healthy glow krijgt. Met de photo-rejuvenation behandeling krijg je binnen enkele behandelingen weer een egale en gezonde huid. 

 

Dr. PLATIN-Cold Plasma

Koud Plasma wordt al vele jaren succesvol toegepast in het medische veld, bijvoorbeeld om de genezing van wonden te versnellen en herpesinfecties te minimaliseren. Dr. PLATON COLD PLASMA is een gloednieuwe technologie in Nederland voor het stimuleren van de regeneratie van de huid. Wat is Plasma? De meeste onder ons geloven dat materie 3 aggregatietoestanden heeft: vast, vloeibaar of gas. Echter bestaat er nog een aanvullende fysieke staat dat plasma wordt genoemd. Plasma bevat atomen en moleculen van een substantie die in een “opgewonden staat” verkeren. Plasma genereert een ultrahoge energie frequentie, die naar de huid kan worden geleid, zonder met deze in aanraking te komen. Omdat plasma energie produceert die oscilleert met een hogere frequentie dan laser licht, veroorzaakt het geen enkele interactie met de componenten van de huid, het bloed of het bindweefsel van de huid, zoals het geval is bij lasertherapie. Cold Plasma Energy: een compleet nieuwe techniek in Nederland voor huidverbetering op het gebied van Anti-Aging en huidproblemen zoals acne, eczeem,  rosacea en psoriasis.

SQT Bio Microneedling

Een revolutionaire, 100% natuurlijke behandeling SQT is een gloednieuwe bio-microneedling-behandeling, zonder het gebruik van een machine, en kan op elk deel van het gezicht of lichaam worden toegepast! SQT stimuleert het zelf herstellend vermogen van de huid en verhoogt de cel vernieuwing. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestart terwijl jouw huid geneest, waardoor je een bijna onmiddellijk opvullend effect krijgt. Het kan helpen bij de behandeling van littekens, donkere vlekken, acne en huidveroudering, evenals het behandelen van striae op het lichaam. SQT kan een scala aan huidproblemen behandelen, zoals:
Acne, tekenen van veroudering, acne littekens, zonschade, vette huid, keratosis Pilaris, grove poriën, doffe, droge huid, follicultis, rosacea, pigmentatie en ongelijkmatige teint.

Buccal Massage

Ook bekend als Buccale gezichtsmassage, is een opkomende massagetechniek die zicht richt op de spieren van de wangen, kaaklijn en nekgebied. Dé massage onder de V.I.P. & sterren! Nu ook in Assen als een van de eersten bij Schoonheidsinstituut Beauty for you!

Het primaire doel van deze massage is om een zichtbaar verstevigend en liftend effect op de gezichtsspieren te geven, terwijl het ook een betere bloedcirculatie en afvoer van toxines bevordert. De techniek is anders dan de traditionele bindweefselmassage, omdat het de spieren in plaats van de lederhuid (huid) aanpakt.

Naarmate we ouder worden, kunnen het bot en het vetweefsel krimpen en kunnen de spieren zwakker worden, wat leidt tot tekenen van veroudering zoals verslapping en verlies van volume. Het masseren van de gezichtsspieren helpt tegen spierontspanning en kan worden aangevuld met oefeningen voor gezichtsspieren, vergelijkbaar met krachttraining voor het lichaam. 

Carboxy CO² Therapie

CO² Therapie – geeft jouw huid weer energie

De nieuwste toepassing op het gebied van carboxy is een uiterst veilig, het revolutionaire CO² gel masker. Deze non-invasieve naaldvrije methode, is onder andere effectief bij rimpels en huidverslapping. Het is een populaire, eenvoudige verjongende behandelmethode om de effecten van huidveroudering tegen te gaan. Direct na de eerste behandeling ziet jouw huid er helder en fris uit. De behandeling geeft jouw huid een liftend effect, energie boost en een mooie glow. En werkt na de behandeling, in de huid nog 1 week van binnenuit door. Wil je de resultaten langdurig vasthouden, dan is een kuur van 4-6 keer om de 2 weken aan te raden. Of boek het als Upgrade bij een andere behandeling. 

D.A.S Medical system-Plasma Lift

Een unieke en revolutionaire behandeling voor het corrigeren van bijv. de boven- en onderoogleden met of zonder wenkbrauwlift maar dan zonder chirurgische ingrepenzonder prikken en snijden. De behandeling heeft een relatief korte hersteltijd. 

Das Medical System -Das Plasma: Bij deze behandeling wordt er gewerkt met Plasma, een techniek waarbij de naald boven de huid hangt ontstaat er ontlading waardoor er “vonkjes “ontstaan welke de opperhuid “plasmaspots” geeft die de cellen laten verdampen. De huidvezels trekken direct samen en zorgt voor een liftend effect.

Bij een behandeling met DAS-Plasma wordt het ongewenste huidweefsel op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog met geladen plasma die de huid in microseconden puntsgewijs aanraakt. De laag voor laag techniek zorgt er voordat er met veel precisie gewerkt kan worden. Het plasma effect wordt onderbroken door korte pauzes waardoor het onderliggend weefsel tijd krijgt om af te koelen. Deze techniek voorkomt onodige overbehandeling en hyperpigmentatie.

Dermapen/Skinpen

Herschrijf de geschiedenis van uw huid

Door de verstelbare naaldlengte is het mogelijk de behandeling volledig aan te passen aan het te behandelen gebied en de huidindicatie. Een behandeling met de Dermapen4 of Skinpen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. 

De Microneedlingpen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of Dermaroller. (Daarbij wordt als het ware de huid geverticuteerd…). Met deze manier van needlen heeft de huid minder hersteltijd nodig en de behandelingen zijn comfortabeler en nauwkeuriger. Hierdoor kunnen we gericht in de laag werken waar het huidprobleem zit en daardoor kan het huidprobleem optimaal verbeterd worden.

De Microneedlingpen maken we gebruik van minuscuul kleine naaldjes die als het ware over de huid glijden en vibrerend, miljoenen verticale minuscule kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Zo kan tot wel 80% meer topische voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Met gevolg een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, lippen en neus tot grotere gebieden zoals hals en decolleté, handen en bij buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae of het litteken van een keizersnede.

DSV-Line

DS-V|Line biedt mooie innovatieve technieken zonder downtime en huidbeschadigingen! Er wordt gewerkt met de originele DS V|Line collageendraden welke zorgen voor meer volume in het gezicht, maar ook zonebehandelingen zijn mogelijk! In het menselijk lichaam is collageen het meest voorkomende eiwit, goed voor meer dan 30% van de totale massa van alle eiwitten. Vanaf 20-25 jaar neemt het collageen, elastine & hyaluron af in de huid. Maar gelukkig zijn er producten die direct invloed hebben om onze jeugdigheid te behouden. Met de collageendraden stimuleren we de huid weer tot eigen aanmaak. Met de DS V|Line collageendraad behandeling gebruik ik een speciale draad op basis van collageen & stamcellen. Zo kan de huidbarrière langdurig worden versterkt en wordt ook het biologische verouderingsproces vertraagd en de daaruit voortvloeiende tekenen van veroudering voorkomen. Zo wordt het collageengehalte verhoogd in alle gebieden waar rimpels kunnen ontstaan.

Bioptron lichttherapie

Bioptron Kleur & Lichttherapie werkt op een natuurlijke manier door het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen en zo zijn eigen genezingskracht vrij te geven. Zo  is het dus eigenlijk voor iedereen gezond en geschikt, daar het ook je algehele weerstand verhoogt.

Licht speelt een belangrijke rol in ons leven, zonder licht bestaat er geen leven. Het is wetenschappelijk en medisch bewezen dat veel ziekten en psychische aandoeningen worden veroorzaakt door een gebrek aan daglicht. Tegenwoordig besteden we bijna 90% van onze tijd binnenshuis (ook werkomgeving) zonder natuurlijk licht. Terwijl daglicht een essentieel onderdeel is van een natuurlijk biologisch systeem en noodzakelijk functioneren van ons stofwisseling- en immuunsysteem. Zonder zonlicht maken we geen vitamine D aan en een tekort aan deze vitamine kan serieuze gevolgen hebben voor ons lichaam. Het zonlicht straalt uit als een kleur, maar gezien door een prisma bestaat het zonlicht uit 7 kleuren. Elke kleur heeft zijn eigen golfengte en effect op ons lichaam en geest. Het heeft een positief effect op de kwaliteit van ons bloed en daarmee een positief effect op alle cellen in ons lichaam. 

BIOPTRON is een uniek, gepatenteerde lichttherapie met klinisch bewezen resultaten op het gebied van huidherstel, huidvernieuwing en huidverjonging, maar ook voor o.a. reumatische klachten, fibromyalgie, artritis en artrose inzetbaar voor pijnstilling. BIOPTRON Licht Therapie zendt gepolariseerd lage energie licht, wat een bio stimulerend effect heeft en zeer effectief werkt als aanvullende therapie maar ook als een op zich staande therapie. BIOPTRON’s speciefieke polychromatisch licht spectrum omvat het zichtbare licht en helende deel van het infrarood spectrum, vergelijkbaar met de zon maar dan zonder de mogelijk schadelijke UV straling.

PD-13 Therapie bij Acne en Rosacea

Het wordt ook wel een medicijnvrije behandeling genoemd ter voorkoming van het terugkeren van acne, rosacea, die de activiteit van de talgklieren vermindert en acne-kiemen doodt.

Het kan matige tot ernstige acne, actinische keratose, rosacea en andere huidgroei behandelen, zelfs op de hoofdhuid. PD-13 Therapy is een foto-dynamische behandeling voor het medicijnvrijbehandelen. Tijdens deze behandeling wordt gebruikt gemaakt van rood Bioptronlicht welke zorgt voor de activering van de werkstof Methyl Aminolevulinate HCl en een direct resultaat geeft.

De activiteit van talgklieren wordt verminderd en de propioni bacterie acnes en de demodex mijt, welke een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van rosacea, worden gedood. Ook zal het een herstellend effect hebben op de huid die door de zon beschadigd is zoals bij actinische keratose.

Het maximale resultaat van de behandeling is na 3 – 4 weken te zien en de behandeling mag, indien nodig, na 4 tot 6 weken worden herhaald.

PRX-T33

DE NIEUWSTE BEHANDELTREND OM DE TOTALE CONDITIE VAN DE HUID TE VERBETEREN. PRX-T33 is een prima behandeling ook voor de zomer.  De behandeling is niet agressief, zonder vervelende bijwerkingen, zelfs geen vervelling!  Voor een directe boost en natuurlijke anti-aging behandeling!  PRX-T33 No-Needle Biorevitalisatie is een nieuwe, unieke formule en  werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters.  De gepatenteerde formule, een combinatie TCA met waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar