Zoek

Vanuit de Oosterse huiddiagnostiek leeft de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam. Een goede lichamelijke gezondheid zorgt dat alle organen optimaal kunnen functioneren. Stress, verdriet, slaaptekort, verkeerde voeding, roken, alcohol, overmatig zon, te weinig beweging etc. werkt allemaal door op de huid, vandaar dat we ook wel zeggen: De huid is de spiegel van de ziel. Zitten we lekker & gezond in ons velletje dan vertaalt zich dat naar een stralende huid.

Steeds meer mensen komen naar de salon met een specifieke huidwens, bijv. rimpelvorming of preventief huidveroudering tegen gaan, de huidconditie verbeteren na ziekte of stress.
Maar ook Acne, (Acne-)Littekens, Pigmentatie, Rosacea en Couperose, dit zijn vaak huidaandoeningen met onderliggende oorzaken. Een goede Huidanalyse & Lifestyle analyse daar starten we dan ook elk bezoek aan de salon mee.
Deze klant heeft behoefte aan een andere aanpak, doelgerichte intensieve behandelingen, resultaat gericht werken aan de huid, waarbij de salonbehandeling en thuisbehandeling in evenwicht op elkaar afgestemd zijn om het beoogde resultaat ook te kunnen behalen en te behouden!
Indien de problematiek Acne of Restacne/pigment of littekens betreft kan het vergoed worden door de zorgverzekeraar daar wij de AGB-Code hebben en VEKTIS geregistreerd staan.

Binnenkant: Voeding en Lifestyle

Hebben we de huid van uw gezicht in kaart gebracht, dan gaan we kijken naar uw ‘binnenkant’. Welke lifestyle hanteert u? Bent u gezond en sport u genoeg? Eet u gezond of snackt u veel? Ik kijk of eventuele huidproblemen terug te herleiden zijn naar uw voeding en lifestyle en advisereer u over eventuele aanpassingen daarin. Denk bijvoorbeeld aan collageensupplement Revitaltrax

Buitenkant: Hooggeconcentreerde producten en specialistische behandelingen

Nadat we uw ‘binnenkant’ onder de loep hebben genomen, kijken we naar uw buitenkant. We kijken vanuit de Westerse zienswijze naar de conditie van uw huid en uw huidtype. U ontvangt een gedegen advies over de juiste huidverbeterende producten voor uw huid. De producten bevatten hoge concentraties werkstoffen [cosmeceuticals]! Door deze producten en specialistische behandelingen geven ik uw huid die extra boost om uw huidwens of huidprobleem aan te pakken.
Aan een mooie huid moet gewerkt worden, dat doen we 
samen, ik met de behandeling op uw huidbehoefte,  u met de juiste thuisverzorging, want 1x sporten geeft ook geen goede conditie.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar