Search

FOR MEN

Gezichtsbehandeling voor mannen

Ja ook voor mannen! Mannen verzorgen hun uiterlijk steeds beter. Mannen besteden tegenwoordig ook meer tijd en geld aan kleding & hun kapsel, maar ook aan de verzorging van de huid. Steeds meer mannen zien de noodzaak van een goede huidverzorging in en schromen niet om een bezoek te brengen aan een schoonheidssalon.

De mannenhuid

De mannenhuid is 24% dikker dan die van de vrouw, heeft meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid. De doorbloeding en gevoeligheid van de huid is daardoor sterker. De huid van de man heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Daardoor heeft de man vaker last van onzuiverheden in het gezicht. De bij mannen optredende ouderdomsverschijnselen komen wat later, maar dan wel sneller en zichtbaarder dan bij vrouwen en is er minder makkelijk iets aan te doen. Daarom is het ook voor de man belangrijk al in een vroeg stadium dit proces te vertragen, maar zeker bij de eerste tekenen onmiddellijk in actie te komen.

Minimaal 3 minuten huidverzorging per dag is een goede investering om uw huid in een goede conditie te houden. Bezoek daarnaast regelmatig de schoonheidsspecialiste om dit effect te versterken. In de salon wordt net een stap verder gegaan met het reinigen en het voeden van de huid dan thuis het geval is. Overweeg je ook zo’n behandeling te laten doen, maar weet je eigenlijk niet wat je ervan mag verwachten?

Wat mag je van een gezichtsverzorging voor mannen verwachten?

Een gezichtsbehandeling moet je zien als een intensief verzorgingsmoment in de gebruikelijke routine van huidverzorging. Het is dus niet zo dat je geen omkijken meer naar jouw huid hebt als je regelmatig een gezichtsbehandeling laat doen. De huid dagelijks met goede huid verbeterende producten verzorgen is en blijft de basis voor een mooie stralende huid. Een gezichtsbehandeling is een extra en is géén vervanging van de dagelijkse SkinCare.

FOR MEN 60 min - behandeling

Om het gemakkelijker te maken hebben we de For Men 60 min.  Een compacte, maar complete behandeling: Welkomstritueel-dubbele reiniging-dieptereiniging/scrub-masker-hoofdhuidmassage-onzuiverheden verwijderen-power-massage-masker-lotion-24 uurs verzorging-huidadvies.

ANTI AGE BASIC 60 min.

Huidverjongingssbooster tegen fijne lijntjes, rimpels en pigmentverstoringen.Afgestemd op jouw huid kijken we naar de meest geschikte producten, incl. peeling,
bindweefselmassage en met welk masker gewerkt wordt.

SUPERBOOST: Een Facelift zonder snijden of prikken! +/- 65 min

De SuperBoost laat je huid er natuurlijk en jong uitzien zonder spierontspanners, fillers of invasieve lasers! Dit is perfect mogelijk dankzij de combinatie van twee pijnloze innovatieve technologieën!

TWEE STAPPEN:
*1 JET STREAM
Hier begint de eigenlijke Superboost-behandeling: actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt gehaald. De huidkanalen vullen zich op deze manier met de AnubisMedcocktails aan de noden van de huid.
*2 ELEKTROSTIMULATIE
Met behulp van elektrostimulatie (bio-feedback) krijgen de (verslapte) gelaatsspierenimpulsen. Hierdoor worden ze niet alleen steviger en strakker maar wordt er in het gelaat meer volume gecreëerd. De huid en de spieren zijn immers nauw verbonden met elkaar. Een 100% natuurlijke techniek, gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen.

SUPERBOOST DE HUID!

Het SuperBoost-toestel maakt het mogelijk om door de huid te dringen door gebruik te maken van de haarzakjes als geleiders. Op deze manier worden snel en pijnloos werkzame stoffen door de huidadnexen gesluisd, om via deze weg de diepere lagen van de opperhuid en de lederhuid te bereiken. De haarfijne openingen aan het uiteinde van de disposable tip maken deze infiltratie mogelijk en zijn het resultaat van het uniek design.Deze methode heeft bewezen resultaten.

SUPERBOOST KUURBEHANDELING

De weg naar een gezonde huid? Er is al een mooi resultaat na 1 behandeling, maar een kuur is aangeraden voor de beste aanpak van uw huidwens/problemen. Na een kuur van 4be handelingen, met telkens een interval tussen van 2 tot 4 weken weten de hersenen waar het in vervolgbehandeling naar terug moet. Nadien is een onderhoudsbeurt van ongeveer 2-3 maal per jaar 1 losse behandeling voldoende voor een langdurig effect.
Dit kan je het beste vergelijken met het willen verkrijgen van een sixpack.Je krijgt geen sixpack door eenmaal naar de sportschool te gaan. Net zoals je, eenmaal
thuisgekomen, niet meteen gaat snoepen. Je gaat een commitment aan. Dit is niet anders bij de Superboost. De Superboost is jouw personal trainer voor jouw gelaat! 

Wat doet een gezichtsbehandeling voor jouw mannen huid?

 Er zijn vele soorten gezichtsbehandelingen. Kies het type behandeling op basis van jouw huidwens en de behoeften van jouw huid. Ik als huidexpert/schoonheidsspecialiste kan daarbij adviseren. Een gezichtsbehandeling doet heel veel voor je huid:

1. Een gezichtsbehandeling reinigt de huid grondig

Het schoonmaken van de huid is een belangrijk onderdeel van een gezichtsbehandeling. De huidexpert/schoonheidsspecialiste beschikt over specifieke producten en zal aan de reiniging van je gezichtshuid bovendien meer aandacht besteden dan je gewoonlijk thuis doet.

2. Een gezichtsbehandeling verbetert het aanzien van de huid

Een ander onderdeel van de gezichtsbehandeling is de dieptereiniging: exfoliëren.   Dit is niet anders dan het verwijderen van de dode huidcellen. De gezichtshuid voelt hierna weer schoon, maar vooral ook glad aan. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en littekens, rimpels en huidvlekken kunnen minder zichtbaar worden.

Er zijn vele manieren om de huid te exfoliëren: scrubs (met een korrelachtig product dat de dode huidcellen door wrijving verwijdert), peelings ( AHA-zuren op natuurlijke basis) en maskers maar ook intensievere methodes als microdermabrasie (er wordt als het ware een laagje van de huid afgeschaafd).

*Onderdeel van het reinigingsproces is vaak ook het verwijderen van mee-eters en gerstekorrels die zich nog wel eens willen vormen en zich thuis vaak niet al te gemakkelijk laten verwijderen.

3. Een gezichtsbehandeling hydrateert (tijdelijk) de huid

Een gezichtsbehandeling dient er ook toe om de huid eens extra goed te hydrateren en te voeden. Doordat de huid eerst grondig wordt gereinigd worden de hydraterende en voedende producten beter door de huid opgenomen. Jouw huid ziet er na een gezichtsbehandeling vaak soepel en zacht uit. Een goed gehydrateerde en gevoede huid is bovendien beter beschermd tegen schadelijke factoren van buitenaf.

Wanneer? De huid heeft een cyclus van 28 dagen, dus wil je op een huid probleem of anti- age inwerken, dan is het advies 1x per 4 weken. Vind je dat te frequent, dan is het zeker aan te raden bij elk seizoen een behandeling te boeken.

De seizoen overgangen (begin van de lente, begin van de zomer, herfst, of winter) zijn ideale momenten voor een gezichtsbehandeling.

Niet alleen vaart jouw huid er wel bij, de behandeling zelf is ook een welkom moment van rust en ontspanning.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar