Zoek

E.H.B.O.-tjes

Eerste Hulp Bij Huidproblemen

Sollicitatie, feestje, je trouwdag of een Date?
Heb je uitgerekend een dikke pukkel op die ene belangrijke dag.
Wat dan het beste te doen op zulke momenten?
Ik wil je graag wat tips geven om zo snel mogelijk van deze problemen af te komen.

Puistjes
Makkelijker gezegd dan gedaan: blijf er vooral van af. Ik weet dat je snel de neiging hebt te peuteren of te knijpen, om zo snel mogelijk van je puist af te kunnen zijn. Helaas werkt dit het proces alleen maar tegen, omdat je snel een grotere ontsteking veroorzaakt. Het beste kun je de ontsteking met een steriele naald loodrecht inprikken, en vervolgens met twee wattenstaafjes de ontsteking leeg maken. Wil je snel van je puist af zonder te hoeven prikken? Breng dan een masker aan met een laag percentage fruitzuren, zodat het proces versneld wordt en de ontsteking zal verdwijnen. Denk aan het Illuminating Masq van Cenzaa of het Purifying mask van Malima of het Clear Skin Mask van AlphaH                                                                              

Rode vlekken
Grote kans dat de natuurlijke huid barrière, bestaand uit goede bacteriën en een natuurlijke laag talg is aangetast. Breng een vollere creme aan op basis van voedende natuurlijke oliën, of slaap eens met een verzorgend masker: Delight Touch of het Hydra Boosting Mask als nachtverzorging. Drink meer water, op de nuchtere maag lauwwarm water met citroensap om de afvalstoffen beter af te voeren en de lipide laag te herstellen.

Doffe teint
Ziet je huid een beetje grauwig en lijkt het alsof je vermoeid bent? Waarschijnlijk heb je een te dikke laag dode huidcellen opgebouwd. Je zou de huid kunnen schubben met een mild product, een masker kunnen gebruiken met fruitzuren, of een kuur met glycolzuur 5 of 10% kunnen uitvoeren. Of pak de Liquid Gold van AlphaH een echte overnight Facial Booster! Allen hebben ze een exfolierende werking, waardoor de overtollige dode huidcellen worden verwijderd en de huid weer een gezonde roze teint krijgt. Maar wat te denken van de Spicy Skin Shock, deze boost je huid, zorgt voor een echt zuurstofimpuls, waardoor de hele circulatie wordt wakker geschud en de voedingsstoffen uit de vervolgproducten weer veel beter opneemt!

Vochtwallen
Je hebt een drukke dag voor de boeg, maar slapen lukt niet, in de ochtend sta je op en zie je twee vochtwallen onder je ogen. Masseer de huid onder je ogen met een hydraterende oogcreme, maak hierbij een licht drukkende beweging richting je jukbeenderen en slapen. Zo help je het vocht richting de lymfebanen te verdwijnen. Hierbij is de Absolute Eye op gelbasis van AlphaH fantastisch! Zeker als je hem van te voren gekoeld hebt in de koelkast! Deze lift, vertevigt, hydrateert, tegen kringen en wallen, wat wil je nog meer?

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar