Search

DS V|LINE
COLLAGEENDRADEN

DS V|Line Collageendraden

Anti Ageing, aanmaak van collageen, verstevigen, verstrakking & volume opvullend.

DS-V|Line biedt mooie innovatieve technieken zonder downtime en huidbeschadigingen! Er wordt gewerkt met de originele DS V|Line collageendraden welke zorgen voor meer volume in het gezicht, maar ook zonebehandelingen zijn mogelijk! In het menselijk lichaam is collageen het meest voorkomende eiwit, goed voor meer dan 30% van de totale massa van alle eiwitten.

Zonder snijden of fillers of lastige hersteltijd.

Vanaf 20-25 jaar neemt het collageen, elastine & hyaluron af in de huid. Maar gelukkig zijn er producten die direct invloed hebben om onze jeugdigheid te behouden. Met de collageendraden stimuleren we de huid weer tot eigen aanmaak.
Met de DS V|Line collageendraad behandeling gebruik ik een speciale draad op basis van collageen & stamcellen. Zo kan de huidbarrière langdurig worden versterkt en wordt ook het biologische verouderingsproces vertraagd en de daaruit voortvloeiende tekenen van veroudering voorkomen.
Zo wordt het collageengehalte verhoogd in alle gebieden waar rimpels kunnen ontstaan.

Voor & Na foto's DS-V Line
“DS-V Line Collageen draadlifting”

Wat is collageen draadlifting?  Collageen draadlift is een veilige cosmetische behandeling, waarbij door een speciale techniek de collageen draden aangebracht worden op de huid en die door de techniek in de huid zakt. (In tegenstelling van de PDO draden.)De collageen draden zorgen voor meer volume in het gezicht, dit door de absorptie van het collageen in een diepere huidlaag, waardoor ook de diepere rimpels worden aangepakt! 

De huid wordt zichtbaar strakker en steviger en versterkt de elasticiteit van de huid en zijn huidbarrière! Ik zal werken met de originele gepatenteerde DS-V Line collageendraden, de juiste protocollen &  tools inzetten.

Collageen aanmaak verbeteren

Ik kan met vele behandeltechnieken de collageenaanmaak verbeteren en nu ook met de DS V line Collageen draden.

Met een behandeling op maat voor uw huidtype met de collageendraden, aangebracht met de nieuwste DS V-Line techniek, krijgt u een steviger, jonger en gezonder huidoppervlak.Collageen is groot moleculair en KAN NIET zomaar worden opgenomen. De toepassing met de speciaal ontwikkelde DS V-LINE techniek is spectaculair, door technologie in draden en combinatie met stamcelserum worden de moleculen omgezet in Nano moleculair. 

In combinatie met werkzame stof in de draden die als een geleider werken kan het nu wel worden opgenomen in de huid. De draden versmelten waardoor ze door de huid worden geabsorbeerd. Verbetering van eigen collageen netwerk, versteviging en aanmaak van nieuw collageen laat lijntjes en rimpels zichtbaar minder worden. De huid wordt egaler & gladder.

De huidbarrière kan zo langdurig worden versterkt en bovendien wordt het biologische verouderingsproces vertraagd of worden de resulterende tekenen van veroudering voorkomen. De belangrijkste taak van de huidbarrière is de adequate toevoer van de huid met vocht en de bescherming van de huid tegen invloeden van buitenaf. 

Dit betekent dat een sterke huidbarrière nodig is voor een gezonde huid. De regeneratie van de huidbarrière is dus van extreem belang voor de gezondheid van de huid.

Hoe vaak is een collageen draadlifting behandeling nodig?

Uiteraard is de frequentie van de behandeling afhankelijk van de huidige conditie van de huid, je leefpatroon en natuurlijk je wensen! Om een optimaal resultaat te bereiken van de collageendraadlift behandeling is een kuurverband van minimaal 3 behandelingen raadzaam. Daar heb je ongeveer 6 maanden resultaat van.

Toepassingsgebieden
 • Gezicht; denk aan fronsrimpels, voorhoofd, kraaienpootjes, boven- en onderoogleden, neuslippenplooi, rimpels op bovenlip (barcode)
 • Nek en decolleté
 • Handen
PRIJZEN:
 • Locatie: Een beetje € 75  
 • Locatie: Ogen, neus lippenplooi/lippen of voorhoofd € 125 
 • Gezicht € 175 
 • Gezicht en hals € 265 
 • Gezicht, Hals & Decolleté €300
Combineer met het SBC Mask van DS-V Line

Tevens kan het gecombineerd worden met het SBC MASK van DS-V Line . MASK Thread lifting treatment s werelds eerste draad lifting masker❣️ In deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een special Collageendraad net masker, welke als het ware de huid omhoog lift en een verstevigende werking heeft op de contourlijnen. Het is sterk liftende en huidbarrière versterkend door de helix structuur van rauw collageen en 100% natuurlijk zijdeaminozuur. Ook bevat het ceramiden die de beschadigde huidbarriere hersteld om vochtgehalte te behouden en werkt dan ook preventief tegen vochtverlies. Door het M.I.N.S.T. mechanisme (= Minimal Interpenetrate Non Surgical Tightening Tread)
dat een crosslink structuur heeft, heeft een geweldig effect op verhogen van de spanning op de huid en fixatie. SBC masker, anti ageing, spier ontspannend, poriën verfijnen, huidstructuur verbeteren, zon beschadigingen verminderen, natuurlijke glow, strak makend en super verzorgd

EFFECT:
 • Strakke contourlijn
 • Onmiddellijk strakke huid
 • Meer volume
 • Direct liftend effect
 • Verbeterd de elasticiteit
 • Verminderd pigmentatie

Verbeterd algehele Huidbarrière waardoor betere vochthuishouding en stralende huid!! Je kan dit masker ook los bij een andere behandeling boeken. 

SBC-MASK Thread lifting treatment van DS V|Line 65 min. €150.Upgrade SBC-Mask bij behandeling 45min. €75,00

Wat is Collageen eigenlijk?

Collageen is een heel belangrijk structuureiwit, dat stevigheid geeft aan het lichaam en aan de huid. We hebben dit stofje in onze botten, pezen, haren en nagels, maar dus ook in onze huid. Collageen komt van het Griekse ‘kolla’, dat samenbinden of lijm betekent. Het houdt organen en weefsels als het ware op hun plek. Collageen én het stofje elastine zijn een soort pilaren die de huid stevig houden. Als die pilaren omvallen, krijg je rimpels. Die afbraak kan komen door onder andere veroudering, roken, zon, suikers (glycatie) en luchtvervuiling … Je lichaam kan niet alleen collageen afbreken, het maakt dit stofje ook aan – ook als je ouder bent. Maar op den duur gaat de afbraak van collageen helaas sneller dan de aanmaak.

Dit betekent dat een sterke huidbarrière nodig is voor een gezonde huid. De regeneratie van de huidbarrière is dus van extreem belang voor de gezondheid van de huid.

Voor & Na foto's DS-V Line

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar