Zoek

DS V| LINE HYA THREAD INFUSION & LIFT

DS V| LINE HYA THREAD INFUSION & LIFT

Een behandelingstechniek waarbij het verloren gegane volume opnieuw teruggeplaatst wordt in de huid en zo instant volume geeft.

  • Stimuleert langdurige volumevergroting
  • Egaliseert diepere rimpels
  • Hersteld verloren volume
  • Contouren verstrakken door natuurlijk, zacht liftend effect
  • Brengt volume terug in je lippen


HYALURONZUUR
is van nature aanwezig in ons lichaam, vooral in de huid. Het houdt water vast, waardoor de huid er mollig, strak en elastisch uitziet. Vanaf de leeftijd van 20 jaar verandert het lichaam echter & vermindert de productie Collageen, welke zorgt voor de stevigheid van onze huid. Maar hyaluronzuur neemt vanaf je 25 e met wel 6% per jaar waardoor het weefsel verzakt naarmate we ouder worden. Vanaf ons 38/40ste levensjaar gaan de eerste tekenen van het ouder worden dan

ook steeds meer opvallen. De eerste zichtbare lijntjes verschijnen rond de ogen, rond de mond en ons voorhoofd. De huid die met de zwaartekracht in wisselwerking staat, zakt en typische zwaartekrachtrimpels worden zichtbaar. We kunnen dit effect tegengaan met de Hya-Thread-techniek. 

WAT HOUDT DE HYA THREADS-DRADEN BEHANDELING IN:
Bij deze methode brengen we via een speciale door DS V|Line ontwikkelde techniek wel 7 verschillende hyaluronzuur soorten (die allen op diverse huidlagen werken, hoger en lager in de huid) aan op de huid, waardoor het in de diepere lagen kan worden opgenomen. Hyaluronzuur begint water vast te houden en de huid voller te maken, waardoor het volume van de huid wordt hersteld. De HYA-THREAD techniek wordt aangebracht met behulp van de Infusion pen, die met stempeltechniek de skinbattery aanzet, waardoor de huid voller wordt en het volume van de huid wordt hersteld. De HYA-THREAD hyaluronzuurdraden worden aangebracht met behulp van een gepatenteerd serum die samen met de nano-infusion zorgt voor een osmose effect waardoor het in de huid zakt en opgenomen wordt.

De HYA-THREAD stimuleert de lichaamseigen collageenproductie, wat mogelijk helpt bij de volumeverdeling op de lange termijn. WIN + WIN DUS! HYA-THREAD verzacht niet alleen diepe rimpels en vervangt het volume dat verloren is gegaan door ouderdom, maar accentueert ook specifieke gebieden zoals de jukbeenderen.  Bovendien kan het de contouren verfijnen en voor een natuurlijke, subtiele lift zorgen; 

HYALURONZUUR is een populair ingrediënt in huidverzorgingsproducten vanwege de vele voordelen voor de huid. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van hyaluronzuur:

  • Hydratatie: Het kan tot 1000 keer zijn gewicht in water vasthouden, wat zorgt voor diepe hydratatie en een jeugdige gloed. De nieuwste Hyaluronsoort Sodiumgeacetyleerd hyaluronaat kan 3x meer water absorberen dan normaal hyaluronzuur en zorgt voor een langdurige hydratatie. Dat is dus in totaal 3000x
    zijn eigen gewicht!! Deze nieuwste soort hyaluron zit ook verwerkt in onze HYA threads behandeling.
  • Rimpelvermindering
  • Voor een zijdezachte, stralende huid: Het helpt niet alleen bij hydratatie, maar verbetert ook de textuur en vermindert roodheid.


HET ADVIES
: Is dan ook om 2 dagen voor en zeker 2 weken na extra water te drinken! 


Omdat het al van nature in onze huid voorkomt, is hyaluronzuur geschikt voor elk huidtype, zelfs de 
meest gevoelige.

Voor optimaal resultaat is een kuur van minimaal 2 of 3 behandelingen nodig, met tussenpozen van 2 á 3 weken.
Herhaling van de Hya-Threadsdraden is hierna elke 3 maanden met 1 behandeling.

DS V-Line collageen draad of DS V-line Hyaluron draad?
Twee super behandelingen maar wat is nu juist het verschil in deze behandelingen?
Collageen & Hyaluron twee bestanddelen die onmisbaar zijn en die in onze huid voor de stevigheid en het volume zorgen. Collageen: zorgt voor de stevigheid van onze huid. Vanaf ons 20ste levensjaar neemt het collageen rustig aan af, per levensjaar is dat zo’n 1%. Vanaf ons 25e levensjaar gaan de eerste tekenen van het ouder
worden dan ook steeds meer opvallen. De eerste zichtbare lijntjes verschijnen rond de ogen, rond de mond en ons voorhoofd. 
Hyaluron zorgt voor het volume in onze huid en bind zich aan het collageen. Hoe meer collageen er aanwezig is, hoe beter het hyaluron zich kan binden. En hoe voller, gladder de huid is. Dus een goede basis van collageen is een must. Samen noem ik deze draden het EEN GOUDEN DUO. Eventueel in combinatie met het SBC MINTT Mask een POWER COUPLE!

Mooie resultaten:

Mooie resultaten:

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar