Search

UW WIMPERS  en… DAS PLASMA OOGLID EN/OF WENKBRAUWLIFT!
Uw Wimpers zijn de blikvangers voor een stralende oogopslag!
BFY biedt diverse behandelingen voor uw Wimpers, van Verven tot Wimperpermanent.

VERVEN Wil u uw ogen meer laten spreken op een natuurlijke manier zonder mascara? Dan is verven een ideale behandeling voor u, de gehele wimper wordt tot in de puntjes gekleurd, dit kan in de kleur bruin, zwart of blauwzwart.

WIMPERPERMANENT/LASHLIFT
Wimperpermanent is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Met de Wimperpermanent techniek worden de wimpers omhoog gelift en gekruld, om een sprekender blik te krijgen. Eventueel kan het ook nog geverfd worden.
Voor extra effect kunt u mascara gebruiken, en krijgt u een extra mooie oogopslag en een open blik!

Voordelen wimperpermanent: * Resultaat tot 6 weken zichtbaar. * U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang (door de krultang breken de haartjes ook vaak af) * Uw Ogen lijken groter * Geeft een natuurlijke uitstraling * Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen  Hoe werkt de behandeling: * Uw wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof * Er worden speciale pads op uw oogleden geplaatst, de Wimperharen worden er opgeplakt. * De permanent vloeistof kan nu aangebracht worden, dit blijft ong. 8 min. zitten. * Vervolgens wordt er een wimper conditioner/ neutralizer aangebracht op de wimpers. Dit blijft 5 minuten zitten. * Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden. * Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurende 6 weken. Nazorg: * De eerste 24 uur mogen uw wimpers niet nat worden, geen mascara gebruiken. * Gebruik na de lift geen waterproof mascara, dit beïnvloedt het resultaat * Probeer niet op uw ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden, de permanent kan nog na oxideren * Reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan.
Veiligheid staat bij ons voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om wimperpermanent toe te passen *Alopecia *Chemotherapie *Conjunctivitis (pus, rode ogen) *Overgevoeligheid voor peroxide

DAS PLASMA OOGLID EN/OF WENKBRAUWLIFT

Een unieke en revolutionaire behandeling voor het corrigeren van bijv. de boven- en onderoogleden met of zonder wenkbrauwlift maar dan zonder chirurgische ingrepenzonder prikken en snijden. De behandeling heeft een relatief korte hersteltijd. 

Das Medical System -Das Plasma:
Bij deze behandeling wordt er gewerkt met Plasma, een techniek waarbij de naald boven de huid hangt ontstaat er ontlading waardoor er “vonkjes “ontstaan welke de opperhuid “plasmaspots” geeft die de cellen laten verdampen. De huidvezels trekken direct samen en zorgt voor een liftend effect.

LEES MEER

PRIJZEN D.A.S. Medical Plasma

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar