Zoek

D.A.S. MEDICAL
SYSTEM –
PLASMA LIFT

D.A.S. MEDICAL SYSTEM – PLASMA LIFT

Een unieke en revolutionaire behandeling voor het corrigeren van bijv. de boven- en onderoogleden met of zonder wenkbrauwlift maar dan zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden. De behandeling heeft een relatief korte hersteltijd. 

Das Medical System -Das Plasma:
Bij deze behandeling wordt er gewerkt met Plasma, een techniek waarbij de naald boven de huid hangt ontstaat er ontlading waardoor er “vonkjes “ontstaan welke de opperhuid “plasmaspots” geeft die de cellen laten verdampen. De huidvezels trekken direct samen en zorgt voor een liftend effect.

De hitte gaat rechtstreeks door naar de dermis. Daar zitten de fibroblasten & elastine vezels. Door de intense hitte spannen de vezels aan, de fibroblasten zijn als het ware kleine fabriekjes die het collageen en elastine aanmaken waardoor je dus een vollere en strakkere huid krijgt❣️

Bij een behandeling met DAS-Plasma wordt het ongewenste huidweefsel op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog met geladen plasma die de huid in microseconden puntsgewijs aanraakt. De laag voor laag techniek zorgt er voordat er met veel precisie gewerkt kan worden. Het plasma effect wordt onderbroken door korte pauzes waardoor het onderliggend weefsel tijd krijgt om af te koelen. Deze techniek voorkomt onodige overbehandeling en hyperpigmentatie.

DAS-Plasma is dé methode om cosmetische huidoneffenheden te behandelen zoals:                                            

 • pigmentvlekken
 • epidermale naevus • epidermale laesies • ouderdomswratten • fibromen
 • goedaardig huidkleurige bultjes •vergrote talgklieren littekens•
 • bultjes rondom de oogleden
 • xantalasma • syringomen • hemangiomen • rimpelvervaging
 • huidverstrakking • huidstriemen/striae • niet chirurgische ooglidcorrecties

De resultaten van de DAS zijn direct zichtbaar.

Naast het direct liftende en huid verbeterende effect zorgt de plasmamethode tegelijkertijd voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels en dit effect in combinatie met de herstructurering van het bindweefsel, geeft de huid een boost en opnieuw stevigheid en volume, dit effect heeft een lange uitwerking, na 3 maanden zie je het uiteindelijke resultaat en soms werkt  het tot wel 4 – 6 maanden na de behandeling door.

Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid van het huidoverschot, het huidtype, complexiteit van het probleem en uw individuele wensen. Meestal zijn twee behandelingen voldoende maar in sommige gevallen kan een derde of zelfs nog vierde behandeling nodig zijn. Tussen de behandelingen moet minimaal 4 weken zitten.

Na de behandeling
De behandelde huid kan een lichte tot matige zwelling (rondom de ogen) ontstaan die 3-5 dagen kan blijven. Tevens kan de huid roodheid vertonen, dit is na een aantal uren tot 2 dagen meestal weg. Ook ontstaat er na de behandeling de “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan.

Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 5 tot 8 dagen.

Onder de korstjes zal de nieuwe jonge huid, roze van kleur ontstaan. Na 4 weken tot 4 maanden zal de huid volledig zijn hersteld. De collageen en elastine productie kan dan nog enkele maanden doorgaan. Tot die tijd is het noodzakelijk om de huid goed tegen de zon te beschermen met een goede spf die een breedspectrum heeft. 

Voordelen van de Das Plasma Lift behandeling

* SNELLE BEHANDELING

* NON INVASIEF
* LANGDURIG RESULTAAT
* GOEDKOPER DAN EEN OPERATIEVE LIFT

* GEEN ALGEHELE OF LOKALE VERDOVING NODIG

* KORTE HERSTELTIJD (Roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)
* GEEN LITTEKENS EN BLOEDUITSTORTINGEN

* MINIMALE ZWELLING

* DIRECT ZICHTBAAR RESULTAAT

* GEEN KANS OP OVER-LIFTING❣️DE NATUURLIJKE UITSTRALING WORDT BEHOUDEN

Behandelmogelijkheden:

* NIET-CHIRURGISCHE BOVENOOGLIDCORRECTIE
 met of zonder wenkbrauwlift
* ONDEROOGLIDCORRECTIES

* FRONSRIMPEL

* KRAAIENPOOTJES

* MONDRIMPELS/ROOKRIMPELS 
* VERSLAPPING VAN DE HALS/KAAKLIJN

* LITTEKENS/STRIAE

* FIBROMEN (STEELWRATJES)
* FULL FACE
* HUIDAANDOENINGEN : Moedervlekken , vetbultjes, Teleangiëstacia, Spider neavus, Ruby angiomen, Xanthelasma, ouderdomsvlekken, talgklierhyperplasie, etc. )

 

WAAROM KIEZEN VOOR DAS PLASMA
*Ontwikkelt in samenwerking met grote namen binnen de plastische en esthetische geneeskunde. 
*Wereldwijd duizenden patiënten behandeld zonder serieuze complicaties

Contra-indicaties

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Gebruik van antibiotica gedurende de laatste maand
 • Gebruik van Roaccutane gedurende de laatste 3 maanden
 • Nog niet genezen (huid)tumoren
 • Actieve acne
 • Metalen implantaten in het behandelgebied
 • Overige geïmplanteerde elektrische apparaten

Voor de behandeling
Tijdens het intakegesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken. 

De behandeling
Eerst worden er de zogenaamde voorfoto’s gemaakt, die dienen als referentie voor de controle. De behandeling wordt zelden als pijnlijk ervaren. De vonkjes voelen meer als speldenprikjes. Ongeveer 30 minuten voor aanvang kan er een verdovende creme aangebracht worden. De behandeling kan nog gevoelig zijn, maar is over het algemeen prima te doorstaan.

Na de behandeling    
Na de plasma behandeling kan een zwelling ontstaan. Ook zullen op het behandelde gebied kleine korstjes ontstaan. Deze bijwerkingen verdwijnen tussen de 5 tot 8-10 dagen. Om het behandelde gebied te camoufleren kan na 4 dagen minerale foundation van Bellapierre (deze is 100% natuurlijk en is helend) aangebracht worden.

Er zijn een aantal richtlijnen waaraan u zich na de behandeling dient te houden, een volledig overzicht daarvan, het nabehandelingsprotocol krijgt u mee naar huis.

Resultaat
Resultaten die behaald worden met de DAS Plasma zijn heel natuurlijk. Direct na een behandeling is er zichtbaar resultaat. In de daaropvolgende weken vindt huidvernieuwing plaats en aanmaak van collageen en elastine.

Enkele van onderstaande cliënten zijn behandeld door Janneke Jolink van La Perle. En andere collega’s

PRIJZEN D.A.S. Medical Plasma

Nazorginstructies DAS-PLASMA behandeling

Anamnese formulier DAS-PLASMA

Informed Consent DAS-PLASMA

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar