Zoek

Cryssage
Edelstenenmassage

Voeg je koptekst hier toe

CRYSSAGE EDELSTEENMASSAGE

Een weldaad bij o.a. Fibromyalgie.

In deze tijd van drukte en stress is er een toenemende behoefte aan Total Wellness. Lichamelijk en geestelijk welbevinden staan hierbij centraal. De unieke Cryssage behandeling sluit naadloos aan bij deze behoefte. Tijdens de Cryssage-behandeling wordt zowel de huid als spieren behandeld met pure
edelstenen in combinatie met massagetechnieken uit Oosterse en Westerse culturen.

Deze buitengewone manuele behandeling waarbij ook warme en koude edelstenen gebruikt worden, in combinatie met hoogwaardige, warme oliën verdrijft spanningen uit het lichaam en zorgt tevens voor een weldadige innerlijke rust. Kristallen en essentiële oliën: deze twee samen versterken het balancerende en ontspannende effect.

In balans brengende massage van nek en schoudergebied, gezicht, hals en decolleté met warme en koude
edelstenen in combinatie met aromatische oliën.

De CRYSSAGE NEW STYLE is specifiek voor rug, nek schouders. Tevens uit te breiden met een UPGRADE Reiki.

Werking van de behandeling:
* Ontspannend * Comfortabel *In balans brengend *Vermindert en verdooft zenuwpijn *Intensieve ontspanning van de rug & nekspieren *Ontspannende en balancerende behandeling voor lichaam en geest!

REIKI (holistische therapie).
De REIKI energie werkt op alle holistische niveaus door: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Reiki is een alternatieve geneeswijze vanuit Japan overgekomen naar Europa waarbij de
healer de universele energie via handoplegging doorgeeft aan de ontvanger. Het kan worden gegeven ter ondersteuning van de reguliere zorg. Het geeft rust. En kan ook zelfvertrouwen versterken.

CRYSSAGE ZENSAGE inclusief een gezichtsbehandeling 100 MIN
Deze buitengewone behandeling met warme en koude edelstenen in combinatie met hoogwaardige warme oliën verdrijft spanningen uit het lichaam, verbetert de huidconditie & geeft een weldadige innerlijke rust. In deze behandeling gaan gezichtsverzorging en ontspanning hand in hand doordat deze is
verrijkt met de huid verbeterende producten en naast de Crystal Stonemassage een drukpunt Balance massage bevat. Voor uw huid: een vriendelijke stimulatie van de huidfuncties door gebruik te maken van koude en warme temperaturen helpen de huid:
– afvalstoffen te verwijderen – ondersteunend te werken bij cel vernieuwing
– gezonde cellen en weefsels te produceren waardoor het cel metabolisme toeneemt
– er jonger uit te zien doordat lijntjes worden verzacht – te zorgen voor een gebalanceerde huidskleur
– de poriën te verfijnen.

CRYSSAGE NEW STYLE 60 MIN
Deze buitengewone massage van rug-nek-schoudergebied met warme en koude edelstenen. Verdrijft spanningen uit het lichaam, brengt alles in balans en geeft een weldadige innerlijke rust.

CRYSSAGE & REIKI 90 MIN
Deze buitengewone massage van rug-nek-schoudergebied met warme en koude edelstenen. Waarbij de REIKI energie op alle holistische niveaus doorwerkt: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Reiki is een alternatieve geneeswijze vanuit Japan overgekomen naar Europa waarbij de healer de universele energie via handoplegging doorgeeft aan de ontvanger. Het geeft rust. En kan ook zelfvertrouwen versterken. Verdrijft spanningen uit het lichaam, brengt alles in balans en geeft een weldadige innerlijke rust.

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar