Search

CARBOXY CO²
THERAPIE

CARBOXY CO² THERAPIE

CO² Therapie – geeft jouw huid weer energie

De nieuwste toepassing op het gebied van carboxy is een uiterst veilig, het revolutionaire CO² gel masker. Deze non-invasieve naaldvrije methode, is onder andere effectief bij rimpels en huidverslapping. Het is een populaire, eenvoudige verjongende behandelmethode om de effecten van huidveroudering tegen te gaan. Direct na de eerste behandeling ziet jouw huid er helder en fris uit. De behandeling geeft jouw huid een liftend effect, energie boost en een mooie glow. En werkt na de behandeling, in de huid nog 1 week van binnenuit door. Wil je de resultaten langdurig vasthouden, dan is een kuur van 4-6 keer om de 2 weken aan te raden. Of boek het als Upgrade bij een andere behandeling. Voordelen van CO² carboxy therapie:

 • Voorziet de huid van zuurstof
 • Zichtbaar resultaat direct na de eerste behandeling
 • Volledige veilig en pijnloos
 • Geen allergische of negatieve huidreacties
 • Stimuleert de vorming van gezond collageen en elastine
 • Geen bijwerkingen, geen herstelperiode of downtime
 • Is het hele jaar door inzetbaar, ook tijdens de zomermaanden
 • Na de behandeling is jouw huid zichtbaar mooi gestimuleerd
Jouw huid wordt aan het werk gezet

Carboxy CO² (koolstofdioxide) zit in de lucht die we inademen en komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. Dit effect staat bekend als het Bohr effect.

 Combineer erop los! De Carboxy behandeling kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo is het te combineren met o.a. bindweefsel- en/of buccalmassage, de SuperBoost, peelings, microdermabrasie, microneedling, licht/led therapie en DS V\Line collageendraden. Vraag tijdens jouw bezoek naar de mogelijkheden voor jouw huid. 

Carboxy is de sleutel tot een stralende huid en brengt jouw huid in no-time weer in een Topconditie. 

Het koolstofdioxide wordt via het masker direct aan de huid afgegeven en helpt de huid te verjongen door van binnenuit de bloedsomloop en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren. De rode bloedcellen maken zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. Dit zorgt voor een verhoogde ATP (energie) en meer zuurstofvoorziening richting onze cellen. Het activeert bloedvaten, cel opbouw en laat huidprocessen beter werken. Hierdoor herstelt en vernieuwd de huid zich sneller. Dit hele proces stimuleert de elastine- en collageen productie. Het volume neemt hierdoor toe, het strijkt rimpels glad en versterkt de elasticiteit en spieren. Dit geeft zichtbare verbetering aan de huidstructuur, teint en hydratatie. De donkere cirkels rond de ogen en wallen verminderen en de huid wordt strakker en egaler. Door de kalmerende, genezende werking is deze behandeling voor bijna alle huiden geschikt. Zelfs de gevoelige en problematische huid. Het werkt zeer effectief bij (post) acne, rosacea en vasculaire (bloedvaatjes) veranderingen. Tevens is de methode bij zwellingen, blauwe plekken, striae en als een eenmalige power booster inzetbaar.

Werking: Het Carboxy masker bestaat uit een unieke CO² gel en een speciaal (vlies) masker. Zodra de gel en het masker met elkaar in aanraking komen, dringt de gel tot in de spierlagen door. Dit brengt het zuurstofproces op gang. Het masker voorkomt dat het gas verdampt en zorgt dat de gel direct de huid ingaat. Spieren van het gezicht worden hierdoor versterkt en bloedvaten gevoed. Een natuurlijke reactie ontstaat:

Rode bloedcellen maken diep in het weefsel de zuurstof vrij en produceren ontelbare CO² gasbelletjes, die uiteenspatten op de huid. Deze reactie (waarneming: lichte prikkeling) duurt ± 15 minuten en staat bekend als het BOHR effect. Het helpt de natuurlijke productie van zuurstof in de huid van binnenuit te stimuleren en te verhogen. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO² diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt. Een goede doorbloeding is altijd vereist om deze celstofwisseling goed te kunnen laten verlopen. De huid is daardoor in staat om zich sneller te vernieuwen en cellen beter te laten functioneren en wordt de elastine- en collageen productie extra gestimuleerd.

Deze behandeling is zeer effectief en inzetbaar bij/ voor

 • Alle huidtypen, zowel bij jonge als rijpere huid, huidverslapping
 • Problematische en gevoelige huiden. De gel heeft een kalmerende en genezende werking.
 • Een huid met enige huidschade, post inflammatoire hyperpigmentatie, pigment, ouderdomsvlekken, rode bloedvaatjes
 • Een slappe kaaklijn/ voor versteviging/ liften van gelaat & hals (anti-ageing)
 • Het verkleinen van poriën, egaliseren en voor verfijnen van de huidstructuur
 • Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
 • Verminderen van blauwe plekken, zwellingen, acne en post-acne
 • Verminderen donkere kringen rondom /wallen onder de ogen
 • Effectief verminderen van hyperpigment (bleken pigment), rode bloedvaatjes
 • Vervagen van (slecht genezende) littekens, cellulitis en stria
CARBOXY CO2 Therapie

Dit heeft een krachtige anti-aging werking en geeft een vermoeide huid na slechts 1 behandeling een ongelovelijke energieboost + mooie frisse glow. Zonder beschadiging v/d huid of herstelperiode. Ook geschikt voor de meest gevoelige probleemhuiden als Rosacea

CARBOXY CO2 (met bindweefselmassage, masker & lichttherapie)   60 MIN | € 99,00

Korte huidanalyse en bespreking van jouw huidwensen.                       

 *Milde oppervlakte reiniging van gelaat en hals. 
 *Milde skin prep (enzymatische peeling + neutraliserend schuim) om de dode huidcellen, talg en vuil te verwijderen.
*Aanbrengen *Carboxy Therapie Gel masker op gezicht & hals.
*Massage van hand en onderarm tijdens het inwerken van het masker.                    
*Bindweefselmassage. 
*Aanbrengen van speciaal masker en lichttherapie.
*Nazorg-, huid- en product advies voor thuis.

CARBOXY CO2 therapie bij een behandeling. 20 MIN | € 39,50

Aantal sessies: Als aanvullende therapie of 4 tot 6 sessies welke wekelijks gedaan kunnen worden. Graag maak ik een passende kuur afgestemd op uw huid en wens. Het aantal sessies kan per klant verschillen.

Hoe voelt de behandeling aan? Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is niet pijnlijk, je ervaart alleen enkele minuten een verwarmende en prikkelende sensatie, als het carboxy masker samenkomt met de gel.            

Huidreactie en huidherstel
 
Carboxy Therapie kent geen hersteltijd, tenzij dit anders – door bv een combinatie met een andere behandeling – is aangegeven. Het gewone leven kan per direct worden hervat.

Direct na de behandeling toont de huid fris en werkt nog een paar dagen door. Hierdoor kan het soms voorkomen dat de huid een lichte droogheid afgeeft en tijdelijk iets trekkerig aanvoelt. Het is echter normaal en niets om u ongerust over te maken.

Carboxy CO2 resultaten!
Superboost & Carboxy CO2: verbluffende resultaten!

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar