Zoek

Wellness /
Skincare

Skincare behandelingen

In deze tijd van drukte en stress, zijn er steeds meer mensen die last krijgen van een Burn-out. Dit werkt door op ons lichaam en de huid. Goed voor jezelf zorgen is dan extra belangrijk, maar vaak denken we als laatste aan onszelf.

Ondanks dat mijn expertise steeds meer ligt bij huidverbetering, probeer ik het altijd in te kleden in een wellness jasje. Het begint al met de warme inrichting en heerlijke geuren, maar ook een verwarmde stoel zorgt al voor ontspanning. Daarnaast heb ik diverse SkinCare schoonheidsbehandelingen die vooral op de ontspanning gericht zijn.

Dat kan voor de nieuwe klant ook, beginnen met één van de Meet & Treat behandelingen.:

NICE TO MEET & TREAT YOU met Alpha-H of Malima + Een Complete start kit.

Eerste behandeling met milde geurbeleving om kennis te maken met B.F.Y.& jouw huidexpert. Deze behandeling bevat o.a. een intake, huidanalyse & huidverzorgingsadvies. Je hebt de keuze uit een subtiele natuurlijke geur belevende behandeling met Alpha-H voor maximaal huid verbeterend resultaat of met Malima, het merk dat een hoogwaardige huidverzorging biedt met huid verbeterend karakter en door geurbeleving wellness combineert.

NICE TO MEET SYNERGIE SKIN + Een Compleet startpakket S Y N E R G I E S K I N

Een cosmeceutische skincare lijn die een biologische en zichtbare verandering/verbetering in de huid teweegbrengt, doordat ze op celniveau werken. Met producten, van actieve serums tot moisturisers, biedt Synergie Skin een lijn waarmee elke huid en elk huidprobleem gericht kan worden behandeld. Van acne tot hyperpigmentatie, het is onze missie om producten te maken die alle huidproblemen aanpakken, zodat u zich weer geweldig in uw huid kunt voelen, ongeacht de leeftijd.

NICE TO MEET CENZAA “de Luxe” + Een complete luxe start kit van Cenzaa

Eerste behandeling met weldadige geurbeleving waarbij je onderdompelt in een wereld vol luxe om kennis te maken met B.F.Y.& het Nederlandse Cosmetische Huid verbeterende merk Cenzaa. Deze behandeling bevat o.a. een intake, huidanalyse & huidverzorgingsadvies. 

Of een van de volgende ontspanningsbehandelingen met een huid verbeterend karakter:

IMPRESSIONS TO REPAIR incl. microdermabrasie

In deze uurs-behandeling krijgt u impressie, die een weldadige indruk achterlaat.

FOR MEN incl. microdermabrasie

Een korte maar krachtige behandeling voor de mannenhuid. Uiteraard mag de man ook aan de andere mogelijkheden kiezen.

HYALURON VITALITY incl. microdermabrasie

Een vochtbooster van behandeling waarbij huidverbetering & wellness hand in hand gaan, door de weldadige hotstonemassage en bindweefselmassages wordt de hyaluron diep in de huid gebracht en gaat je huid vitaal stralen!

RENUWING MOMENTS incl. microdermabrasie*

En ware traktatie van wellness, een harmonische behandeling met meerdere massage onderdelen en huidverbetering met de *Diamond Touch.

Cryssage Edelsteenmassage en Reiki

CRYSSAGE EDEELSTEENMASSAGE
Deze buitengewone massage van rug-nek-schoudergebied met warme en koude edelstenen. Verdrijft spanningen uit het lichaam, brengt alles in balans, werkt door op bloed, lymfe, hormonen, blokkades en geeft een weldadige innerlijke rust. Perfect voor mensen met Fybromyalgie.

REIKI (holistische therapie)
De REIKI energie werkt op alle holistische niveaus door: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Reiki is een alternatieve geneeswijze vanuit Japan overgekomen

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar