Zoek

ALPHA
LASER & IPL

ALPHA IPL & DIODE LASER

Alpha van Formatk

ALPHA IPL & DIODE LASER van Formatk heeft door de nieuwe software update twee nieuwe, indrukwekkende Behandelprotocollen POWERMOTION en TIGHT & BRIGHT. Twee waanzinnige technische tools die breed inzetbaar zijn en de mogelijkheden verleggen voor het leveren van nog effectievere behandelingen

De Alpha van Formatk is het eerste apparaat met de meest gewilde combinatie 808nm Diode Laser & 3D-IPL.
De derde generatie ontharingstechnologie; nog nooit was een Diode laser zó snel en effectief! Met meer resultaat en meer comfort! ONE PASS AN DONE!
Top of the line IPL anti-aging treatment; behandel pigmentatie en huidtextuur in één protocol; Tight & Bright!
Duidelijk minder downtime dan bij een reguliere full face IPL-behandeling. In één behandeling behaal je mooie resultaten op SKIN-TIGHTENING en verminder je pigmentatie.
Geen enkel ander apparaat in de markt heeft deze behandelfuncties en dit maakt de ALPHA uniek!

Wij kunnen met dit mooie apparaat dus héel veel verschillende indicaties behandelen zoals:
Laserontharen
Keratosis Pilaris
Couperose
Spider naevus
Teleangiëctastieën
Rosacea
Pigmentvlekken
Zonschade vlekken
Sproeten
Huidbehandelingen met de Photo-Rejuvenation

Een sterke gezonde en egale huid is het startpunt voor een jonge huid. Veroudering, hormonen, blootstelling aan de zon en aangeboren factoren hebben allemaal invloed op de gezondheid en het uiterlijk van onze huid. Photo-rejuvenation, waarbij gebruik wordt gemaakt van intense Pulsed Light (IPL)-technologie, is een minimale invasieve cosmetische procedure gericht op de behandeling van veel voorkomende huidaandoeningen. Zoals pigmentvlekken, rosacea en couperose.

Deze behandeling met Alpha geeft snel een zichtbaar resultaat. In een korte procedure wordt de huid behandeld met intense pulse die in de huid doordringen om het lichaamseigen collageen en de celregeneratie te stimuleren. 

We adviseren 3 tot 5 behandelsessies als onderdeel van een krachtig anti-aging plan om huidveroudering maximaal uit te stellen. Het fijne aan deze behandeling is dat er geen downtime is en de huid meteen een healthy glow krijgt. Met de photo-rejuvenation behandeling krijg je binnen enkele behandelingen weer een egale en gezonde huid. 

Sterke gezonde egale huid
Snel zichtbaar resultaat
Meteen een healthy glow
Vaarwel bruine vlekken

Zeg “ja” tegen een heldere teint terwijl je je hyperpigmentatie ziet verdwijnen.

Vermindert roodheid

Verwijder tekenen van o.a. ROSACEA omdat rode bloedvaten kleiner worden of volledig verdwijnen.

Verbetert elasticiteit

Maakt je huid strakker door de vorming van collageen en elastine te stimuleren.

Vermindert fijne lijnen

Verminder geleidelijk de fijne lijntjes naarmate er zich nieuw collageen onder je huid vormt.

Krimpt poriën

Minimaliseer vergrote poriën door de productie van collageen en verstrakking van je huid.

Mooier en jeugdiger huid

Verbeter de algehele textuur en toon van je huid voor een levendig en jeugdiger uiterlijk.

Laserontharing met de techniek van Formatk

Als het gaat om ontharen “one size does not fits all”. Ieder persoon heeft verschillende instellingen en behandelmethodes nodig, afhankelijk van o.a. huidkleur, haarkleur en het te behandelen gebied. Alleen bij instellingen op maat krijg je optimale resultaten.

De technologie van Formatk biedt precies dat! Met behulp van de Milo Meter (een digitaal diagnose instrument voor het exact bepalen van je huidtype) en met de 5 beschikbare behandelmethodes, passen de lasers van Formatk zich bij elke behandeling aan naar jouw huidtype, specifieke lichaamsdelen en de behandelingsfase.

TEVENS hebben we nu ook een behandelkop voor ACNE & Restacne: Tijdens de IPL-Behandeling vernietigt het licht de bacteriën die acné veroorzaken. Ook krimpen de ontstoken talgklieren door deze behandeling. Waardoor overproductie van talg vermindert. Dit maakt de IPL-behandeling zeer effectief voor de aanpak van ontstekingen en roodheden. 

Acne, is een veelvoorkomend probleem en heeft een doeltreffende aanpak nodig. Het is een chronische, inflammatoire en veel voorkomende huidziekte tijdens de adolescentie. Het kan echter aanhouden tot in de volwassenheid. Wanneer dode huidcellen en olie uit de huid de haarzakjes verstoppen wordt dit gekenmerkt door papels, pustels, comedonen, cysten en littekens. Tijdens de IPL-behandeling (Intensed Pulsed Light) vernietigt het licht de bacteriën die acné veroorzaken. Ook krimpen de ontstoken talgklieren door deze behandeling, waardoor de overproductie van talg vermindert. Dit maakt de IPL-behandeling een zeer effectieve behandeling voor de aanpak van ontstekingen en roodheden. De behandeling is geschikt voor het gezicht, maar ook bij puistjes op de rug en borst.

De 3D-IPL S-430nm-behandeling voor Acne vulgaris heeft meerdere voordelen op de lange termijn.
 • Vermindering van acnelaesies: 
 • Minimalisatie van roodheid en ontstekingen:
 • Verbeterde huidtextuur: •
 • Preventie van nieuwe laesies:
 • Verbeterde helderheid van de huid:
 • Vermindering op de kans van een toekomstige acne-uitbraak: voor sommige cliënten kan 3D IPL S-430nm helpen de acne-remissie gedurende een langere periode te behouden, waardoor de noodzaak om continue behandelingen uit te voeren niet nodig is en het risico op een terugval wordt verminderd.
 • Psychosociale voordelen

Een sterke gezonde en egale huid is het startpunt voor een jonge huid. Veroudering, hormonen, medicatie, blootstelling aan de zon en aangeboren factoren hebben invloed op de gezondheid en het uiterlijk van de huid. Photo-rejuvenation, waarbij gebruik wordt gemaakt van intense Pulsed Light (IPL)-technologie, is een minimale invasieve cosmetische procedure gericht op de behandeling van veel voorkomende huidaandoeningen. Zoals pigmentvlekken, ageing, acne, rosacea en couperose.
We adviseren 3 tot 5 behandelsessies als onderdeel van een krachtig anti-ageing plan om huidveroudering maximaal uit te stellen. Het fijne aan deze behandeling is dat er geen downtime is en de huid meteen een healthy glow krijgt. Met de ipl-behandeling krijg je binnen enkele behandelingen weer een egale en gezonde huid.
Deze ANTI AGE behandeling met de ALPHA geeft snel een zichtbaar resultaat. In een korte procedure wordt de huid behandeld met intense pulse die in de huid doordringen om het lichaamseigen collageen en de celregeneratie te stimuleren.
Tight & Bright™ is de ultieme oplossing voor huidveroudering, omdat het de drie belangrijkste problemen aanpakt waar we allemaal mee te maken krijgen: donkere vlekken, roodheid en rimpels.

Waarom zou je voor Tight & Bright™ kiezen?

Hier zijn een paar redenen: Indrukwekkende resultaten zonder downtime. Gebaseerd op een 2-fase behandeling: werkt op roodheid, pigmentatie en huidversteviging. Pakt meerdere problemen tegelijkertijd aan: rimpels en fijne lijntjes, verlies van elasticiteit, schade door de zon, pigmentvlekken, roodheid, rosacea en zichtbare vaatjes. Biedt corrigerende en preventieve oplossingen.

Tight & Shine Bright FullFace:
 • IPL laserbehandeling en peeling

  Dit is de ultieme glow-boostende behandeling bij Beauty For You!

  Deze behandeling is een combinatie van een IPL ️laserbehandeling en een peeling, gericht op het stimuleren van collageen en verminderen van pigmentverstoringen in de huid.Na de Tight & Shine Bright Face ziet jouw huid er meteen stralend uit.
 • Combinatie van een milde laserbehandeling en een peeling;
 • Stimuleert de aanmaak van collageen;
 • Herstelt de huid van binnen en buiten;
 • Nagenoeg geen downtime, direct een prachtige glow!
Antwoorden op veelgestelde vragen
Huidverjonging

De behandelprocedure geeft maximaal comfort in elke fase van de behandeling. De meeste patiënten melden een minimaal tot geen ongemak. 

De behandeltijd verschilt per individu en is afhankelijk van de grootte van het te behandelen lichaamsdeel. Gemiddeld is de behandeltijd 20-25 minuten.

Dit verschilt per persoon en is onder andere afhankelijk van de huidconditie, leeftijd en doelstellingen. We raden aan om je wensen met ons te bespreken. Over het algemeen zijn 3-5 behandelingen nodig. 

Doorgaans behandelt Photo-Rejuvenation lichaamsdelen die meer zijn blootgesteld aan schade door de zon. Zoals het gezicht, decolleté, armen en handen.

Resultaten van de behandeling variëren afhankelijk van o.a. leeftijd, de mate van blootstelling aan de zon en leefstijl. We adviseren 3-5 onderhoudsbehandelingen voor een goede huidgezondheid en behoud van het resultaat.

Over het algemeen zijn resultaten zichtbaar na de eerste behandeling maar het accumulatieve effect zal pas na een paar sessies zichtbaar zijn.

Laserontharing

Het geintegreerde contactkoelsysteem van FormatK en 5 behandelmethodes zorgen voor maximaal comfort tijdens elke fase van behandeling.

Over het algemeen zijn de resultaten van ontharingsbehandelingen na de eerste sessie te zien. Houd er echter rekening mee dat elke patiënt uniek is en dat de resultaten kunnen variëren.

We raden altijd aan om je eigen wensen met ons te bespreken. Meestal varieert het aantal behandelsessies van 6-8 behandelingen, afhankelijk van het behandelgebied en je persoonlijke kenmerken.

De geavanceerde 808mm laserdiode technologie van FormatK kan alle huidtypes behandelen.

Sommige huidtypes en behandelingen hebben geen onderhoud nodig, terewijl andere over het algemeen elke 6-12 maanden onderhoud sessies nodig hebben. 

De behandeltijd varieert afhankelijk van de grootte van het lichaamsdeel dat wordt behandeld. Kleine gebieden zoals de bovenlip of onderarm kunnen minder dan 10 minuten in beslag nemen, terwijl grotere gebieden zoals de rug of de volledige benen 40 minuten in beslag nemen.

Tight & Shine Bright Face

Tight & Shine Bright Face is een behandeling die begint met een milde reiniging, vervolgens de milde laserbehandeling, gevolgd door een peeling.
Wat deze behandeling zo aantrekkelijk maakt, is dat je meteen resultaat ziet.

Terwijl deze behandeling je huid direct een natuurlijke glans zal geven, werkt de behandeling gericht door op de aanmaak van collageen & elastine in de huid.
De laser brengt warmte in de juiste laag van de huid, waardoor de cel vernieuwing een schop onder de kont krijgt en de collageen- en elastine productie wordt aangewakkerd, onderliggend pigment wordt aangepakt en de algehele gezondheid van de huid zal verbeteren. De peeling versterkt het nog meer waardoor we de huid vervolgens in topconditie brengen. Vitamine C cocktail nadien voedt de huid en ondersteunt het proces.

We gebruiken de ALPHA, ons hoogwaardige IPL & Diode laserapparaat voor deze huid verbeterende behandeling. De laser kan heel precies de juiste huidlaag bereiken om de collageenproductie aan te wakkeren. Aangezien het een milde laserbehandeling betreft, zal de huid niet tot nauwelijks vervellen. Hierdoor zie je meteen resultaat.

De Peeling

Aan de hand van jouw huidtype en huidwens kunnen we verschillende soorten peeling inzetten. De huidspecialist beoordeelt voorafgaand aan de behandeling welke peeling het beste gebruikt kan worden.
Dat kan bijv. een glycol, melkzuur of prxt33 zijn.
Ook de peeling zal relatief mild ingezet worden, waardoor er sprake is van minimale downtime op de behandeldag.
Dit maakt deze behandeling zeer geschikt om met tussenperiode van +/- 4 weken te herhalen.
Klaar om je huid te transformeren & te schitteren?
Neem contact met ons op of boek een INTAKE /afspraak voor de ALPHA IPL & LASER en de mogelijkheid direct een Tight & Bright™ behandeling te ervaren en krijg je Happy Glow!
Ontdek de verbazingwekkende resultaten zelf!

PROFITEER meteen van onze aantrekkelijke actiekorting* Geldig startdatum t/m 19 juni 2024*

Tight & Shine Bright 1 behandeling €275 nu €225
Tight & Shine Bright kuur van 3 behandelingen €825 nu €675 + gratis vitamin C serum

De resultaten zijn verbluffend voor huidverbeteringen
VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR / NA
VOOR / NA
VOOR / NA
Ervaringen van klanten
"Ik had altijd last van zonnevlekken. Als ik had geweten dat het zo eenvoudig en pijnloos zou zijn, zou ik het al jaren geleden hebben gedaan. Mijn zonnevlekken zijn eindelijk verdwenen na slechts een paar behandelingen en ik ben zo blij!"
- Emma -
"Ik wilde een behandeling zonder herstel dus Photo-Rejuvenation was een perfectie optie omdat het niet-invasief is. Zelfs na de eerste behandeling zag ik direct resultaat. Ik heb nu drie sessies gedaan en de resultaten overtreffen mijn verwachtingen!"
- Rachel -
"Mijn drukke dagschema liet me niet veel tijd over om te scheren, dus besloot ik laserontharing te doen. Een slimme keuze, want ik kan nog steeds niet geloven hoe snel ik resultaat zag. De behandelingen waren snel en pijnloos".
- Jessica -
De resultaten zijn verbluffend van ontharen
Prijslijst Alpha laser & IPL
Te boeken na een intake met Brenda
Belangrijke informatie bij Alpha laser & IPL
Klinische vragenlijst Lichtlaser
Nazorg instructies laserontharing
Nazorg instructies pigmentbehandeling
Nazorg instructies vaatbehandeling
Bekijk onderstaande video Alpha Laser & IPL

Openingstijden en contact

Onze openingstijden zijn:
maandag 13:00–18:00
dinsdag en donderdag  09:00–21:00
woensdag en vrijdag 9:00-18:00
zaterdag: alleen voor produkten

We zijn via Whatsapp bereikbaar